- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Ebben igazad van, végső soron azért fosztogatók, hogy fosztogassanak
A SEVA max-updatenek a lehetőségét ismerem, de szerintem nem éri meg, ha meg igen, akkor már csatlakozni is jó lenne hozzájuk egy végigjátszás erejéig. Kár, hogy ezekszerint nem megy könnyen. Én is letettem róla, mert meguntam a keringőzést a hülye csapataikkal (felszólítás idegesítően nyávogó hangon, majd v. rablás, vagy futás). Egyszer meg kellett védenem magam, és lőttek a semlegességnek . . .
(#2310) Hun'reeth :
na ez biztos. Hiába fejlesztett SEVA, egy-egy forgószél (azt hiszem így hívják, ami beszippant, és nem enged el, majd széttép), és halott vagy. Azokból is ki lehet mászni, ha az ember nem pánikol, néha sikerül. Viszont artikkal + jó ruhával barátibbá válik a játék, amikor kileng a geiger-müller, és a mutató a teljes skála harmadáig ér, de a sugárzás nem hat rád, mert védve vagy ellene, az nagyon jól tud jönni egy bőrdzsekis-szuris (vagy vodkás) játék elejével ellenébenFreedom-vezérnél talátam egy páncélszekrényt, ami zárva van. Ugyanilyen van a banditáknál is, talán duty-nál is, stalkereknél nem láttam. Ezeket csak akkor tudod kinyitni, ha belépsz, és kapsz valami szuper-missziót, vagy ki kell hozzájuk írtani a bázist?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest