- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
elkezdtem én is játszani tegnap este....első félóra egyfolytában a menj ide, védd meg, fuss oda, foglald el üzenetekkel telt, még szerencse, hogy nem igazán időre kell rohangálni. ami viszont jobban meglepett: valamelyik csata után járom körbe a hullákat, hátha találok náluk valami használhatót, egyszercsak azt veszem észre, liheg az "emberem". wtf? mire feltűnt a dolog, meg is halt.....oké, quickload, látom ám, hogy folyamatosan fogy az "életem" összes kötszert elhasználtam, mire megállt, persze nem találtam többet senkinél. ez valami új ficsőr, vagy bug, vagy csak annyira be kell kötözni magam mindig, hogy a zóna összes kötszerére/elsősegélycsmoagjára szükségem lesz úgy kb. egyfolytában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest