Új hozzászólás Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

válasz Etele1 #1976 üzenetére

A flash drive problémára kiderült, hogy bug volt az 1.5.0.5 megoldotta. :)
    Csak egy pontosítás: lehet, hogy easy-n ad de egyébkébnt NEM AD a stalker frakció SEVA-t a belépéskor! Se artifact-et. Semmit se ad.
    A duty ad egy S14 -et meg egy mezei ruhát. A freedom nem engedett még mindíg belépni.
    Páncélt eddig összesen 1-et kaptam egy napsugár vagy mifenét a mocsárban a segítségért a duty bázis közelében.
    Jelenleg duty-s vagyok és a Bulat fejlesztésén töprengek. Összeharácsoltam 47e rubelt ami elég valamelyik ágon maxra fejleszteni. Ki is próbáltam 70% bulletproof és marad minden más 28-on (persze tartósság meg ilyenek növekszik) vagy minden védelem 56%-ra nő (pszi is) golyóvédelem meg 60-on marad. A köztes még, hogy 43 ra növekszik 2 (tűz meg ilyenek) pszi marad 28 bulletp. meg 65. :U Ezen filózom melyik jobb.
    Sajna pl. az éjjellátó fejleszés kiüti jószerivel az egész vegyi és egyéb védelmet. :F

Szerintem egyébként ez a rész jobb mint az első mert igenis küzdeni kell a cuccokért nem csak meglátom és megveszem. A fejlesztések meg a frakció dolgok miatt nem annyira lineárisan kell bejárni az egészet mint az SoC-ban.

Azt tudja valaki mire jó az a katona ott a felüljáró alatt (sidorovich és a vasúti átjáró között) a sofőr úgymondd aki rimánkodik, hogy ne lőjem le? Nála lehet közeledni valahogy a hadsereg felé???

Még annyi, hogy a géppuska tüzet kikerülni.....na azt kissé elbaszták a fiúk. Meg lehet csinálni persze csak épp a kedvét is elveszi az embernek. Ez nagy hiba volt!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés