- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Fasza ez a játékmenet. Elég klassz a környezet, jólesik szétnézni, feltérképezni. Akár ott lennék " katasztrófaturistáskodni " .
Kikapcsolatam pár dolgot ami rontja a beleélést, az immerziót...persze igy még nehezebb és többet is kell kotorászni a PDAval meg a táskával, de ez egyben körülményes is, pláne ha ide oda szaladgálok hogy be tudjam adni, meg tudjam nézni etc...
Mielőtt elindulok bárhová, a készleteket feltöltöm és probalom beosztani, az újabb érkezésig.
Kimegyek a terepre, feladatra...közben esetleg nem elhalalozni 50x. HA a hobo npc karakterek nem jönnek sokan, akkor szépen ki lehet őket iktatni, de rendre megtalálnak a monsta dögök is, ezek bajosabbak, meg az időjárás is faktor, illetve az ejszaka.Amúgy korrekt harcokat lehet vívni, a mozgáskultúrából egy-egy dolog hiányzik, de régebbi Stalkerek sem voltak eleresztve. Fegyverekkel is jól lehet bánni, van bennük ráció, mit miért és hogyan...Stealth dolgot eléggé erőltetem, de nem mindig jön be a Rambozas a bökővel, meg a mechanika is megtréfál.
Leginkabb elkerulom a durva akciókat, nincs kapacitas hozza, ez vagy az kifogy...szóval ha lehet taktikusan, sok mozgassal, esetleg egymasnak ereszteni a dögöket meg a többi npc-t, és még az anomaliakat is kihasznalva.
Ez tök jó, mert sokszor a Zóna és ami benne van, helyettem megoldja, így több marad a kasszában.Ami idegesito tud lenni, hogy kicsit körülmenyes, mert meg van kötve a kezem és jobbara a tuleles a lényeg, nem a henteles. De a jatek partner, csak irgalmatlan sokat baktatok, futok etc...Illetve hat a stilus es a mechanika mellett, a programmal is akad gond. Néha elveszti a fejét a gép és megzavarodik, leblokkol a karakterem, vagy épp fura dolgokat művel az AI.
De eléggé jó a játékélmény, és változatos a kihivas is. Előbb ugyan volt egy fagyásom, nem gaz... sokat mentek alapbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest