Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

Fasza ez a játékmenet. Elég klassz a környezet, jólesik szétnézni, feltérképezni. Akár ott lennék " katasztrófaturistáskodni " .
    Kikapcsolatam pár dolgot ami rontja a beleélést, az immerziót...persze igy még nehezebb és többet is kell kotorászni a PDAval meg a táskával, de ez egyben körülményes is, pláne ha ide oda szaladgálok hogy be tudjam adni, meg tudjam nézni etc...
    Mielőtt elindulok bárhová, a készleteket feltöltöm és probalom beosztani, az újabb érkezésig.
    Kimegyek a terepre, feladatra...közben esetleg nem elhalalozni 50x. HA a hobo npc karakterek nem jönnek sokan, akkor szépen ki lehet őket iktatni, de rendre megtalálnak a monsta dögök is, ezek bajosabbak, meg az időjárás is faktor, illetve az ejszaka.

Amúgy korrekt harcokat lehet vívni, a mozgáskultúrából egy-egy dolog hiányzik, de régebbi Stalkerek sem voltak eleresztve. Fegyverekkel is jól lehet bánni, van bennük ráció, mit miért és hogyan...Stealth dolgot eléggé erőltetem, de nem mindig jön be a Rambozas a bökővel, meg a mechanika is megtréfál.
    Leginkabb elkerulom a durva akciókat, nincs kapacitas hozza, ez vagy az kifogy...szóval ha lehet taktikusan, sok mozgassal, esetleg egymasnak ereszteni a dögöket meg a többi npc-t, és még az anomaliakat is kihasznalva.
    Ez tök jó, mert sokszor a Zóna és ami benne van, helyettem megoldja, így több marad a kasszában.

Ami idegesito tud lenni, hogy kicsit körülmenyes, mert meg van kötve a kezem és jobbara a tuleles a lényeg, nem a henteles. De a jatek partner, csak irgalmatlan sokat baktatok, futok etc...Illetve hat a stilus es a mechanika mellett, a programmal is akad gond. Néha elveszti a fejét a gép és megzavarodik, leblokkol a karakterem, vagy épp fura dolgokat művel az AI.

De eléggé jó a játékélmény, és változatos a kihivas is. Előbb ugyan volt egy fagyásom, nem gaz... sokat mentek alapbol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés