Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
Netgear WNR3500Lv2 router.
firmware: tomato-Netgear-3500Lv2-K26USB-1.28.RT-N5x--130-VPN
60/5-ös net.
Kábelen okés
Wifin 5MBites a letöltés csak!
Hogy állítsam be a routert hogy normálisan működjön wifin? -
válasz
cleric
üzenetére
szia,
nem valami erős hardverrel rendelkezik adott szolgáltatós eszköz, így akár a húzós terhelés is okozhat ilyen problémát.
van lehetőség kipróbálni több munkaállomással, hogy a szolgáltatós eszközre, vagy a szolgáltatásra lehessen szűkíteni a hibát?
torrent vagy hasonló húzós terhelés nincs közben a háttérben? -
cleric
tag
Sziasztok,
Adott egy Cisco EPC3925 modem/router, és észrevehető, hogy mintha meg-meg szakadna a net pár percenként. A probléma főleg játék közben jön elő, amikor "lag spike" tapasztalható 1-2 mp-ig, aztán megy rendesen. Természetesen UTP kábellel viszem a netet a "játszós gépbe", nem a WiFin.
Van erre valami megoldás, vagy hogy szűrhetem ki, hogy mi a gond?
-
Khelben
nagyúr
válasz
Multibit
üzenetére
Sima netezés, meg amire egy telefont, tabletet használ az ember. A legnagyobb terhelés talán file-ok ide-oda másolása. Szerintem v1, mert elég régi darab. Nekem is ez jutott eszembe, hogy nem bírja, mert azóta csinálja, mióta így megszaporodtak az eszközök (gyerekeknek is lett telefon, notebook).
Vegyek másikat? -
Khelben
nagyúr
Sziasztok! Van egy TP-Link TL-WR1043ND routerem. Általában 3 eszköz van rákötve kábellel és 8-10 wifin (telefonok, tablet, notebook). Mostanában néha 2-3 eszköznél elmegy az internet kapcsolat, miközben a többin jó. Ilyenkor le kell csatlakozni a wifiről és újracsatlakozni. Ez mitől lehet?
-
Multibit
nagyúr
válasz
HateEternal
üzenetére
Router nélkül (kábel közvetlenül a gépbe) megvan a teljes sávszélesség?
-
válasz
HateEternal
üzenetére
Normál letöltésnél sincsen meg a teljes sebesség? Innen töltve párhuzamosan több fájlt mennyi jön ki?
Milyen OS alatt használod? -
HateEternal
tag
Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Vette, egy új router a digi100 as netemhez. A problémám az. hogy wifin 30 ig kipörgeti ezzel nincs is gondom. A problémám a kábeles nettel van. speed testen csak 10 ig pörög ki. Mi lehet a gond? Eddig upc-s nettel semmi gondom nem volt, ott megvolt a 30 mega egy régebbi routerrel.. A router amit most vettem: TP-Link WR841N Alaplap: GA-MA78G-DS3H Bandwidth Control nincs!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Richard
üzenetére
De mindezt gondolom helyi hálózatról, LAN-ról teszed, ezért működik. Ott a NAT Loopback funkció ezt megoldja neked, de ha megpróbálod mobilnetről, vagy egy havertól, aki másik netszolgáltatónál van, már nem fog menni.
A jelenlegi tényleges WAN IP címedet itt tudod megnézni.
http://checkip.dyndns.com/szerk.: na most meg én voltam lassú.

-
krealon
veterán
válasz
Richard
üzenetére
"Rájöttem a hibára is: NEM a router status menüjében, WAN alatt látható IP Adress-t látja kívülről a no-ip.com, hanem az egyik DNS server sor mellett levő IP-t."
Privat IP van a WAN status-nal? (10.*.*.*, 172.16-31.*.*, 192.168.*.*)
Ha igen, akkor hiaba is probalsz portot nyitni, a bejovo keres mar a routeredig sem fog eljutni. -
Sziasztok!
Van egy kis problémám a dinamikus dns beállításával.
Tehát a helyzet a következő:
A szolgáltatóm dinamikus IP-t biztosít, tehát regisztráltam a no-ip.com-on. Mindent beállítottam, a routerrel be is jelentkeztem (TP-link WDR3600, gyári fw). Azonban mégsem érek el kintről semmit, hiába vannak jól forwardolva a portok.
Rájöttem a hibára is: NEM a router status menüjében, WAN alatt látható IP Adress-t látja kívülről a no-ip.com, hanem az egyik DNS server sor mellett levő IP-t. Ezért tehát nem is érek el kintről semmit.
A weblapok szerint is a külső IP-m a router szerinti DNS server egyik IP-je, és nem a router szerinti WAN IP. Ha a router szerinti WAN IP-t írom be a porttal, akkor elérek kintről mindent..
Kérdés, ez miért van és hogy tudom megoldani a problémát?
köszönöm
-
semetka
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor szerencse hogy egyből ment
Jó lenne egyébként ez a tecnicolor is csak nincs antennája így a wifi gyenge, meg persze a tplinket már megtanultam konfigurálni és már 6 éve gondd nincs vele, pedig állandóan megy. Mondjuk kár h nem gigabites
-
semetka
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen szuperul megy, csak nem tudtam hogy jó-e a dynamic ip beállítás.

-
semetka
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Nem azonos szerencsére, a tplink 192.168.1.1 a tecnicolor az pedig 192.168.0.1. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
semetka
üzenetére
Igen, kábelnet esetén jó lesz a dinamikus, avagy DHCP kapcsolódási mód. A két eszköz LAN IP tartománya nem lehet azonos, tehát ha például a Telekomos TC7200 IP címe 192.168.0.1, akkor a TP-LINK-et állítsd át 192.168.1.1-re, vagy adott esetben pont fordítva.
Aztán nézd meg a WAN IP címet amit kap a TP-LINK a TC7200-tól, és tedd be ezt a TC7200-ban a DMZ-be, így csak a TP-LINK-en kell majd portforwardokat beállítanod szükség esetén.
-
semetka
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A telekomos egy tecnicolor tr7200. A routeremem meg TP-Link
-
-
semetka
őstag
Kellene egy kis segítség. Inviteles netet váltotta a Telekomos, de én külön routert használok. Routerbe a WAN tíypusnál az inviteles PPPoe volt, a telekomnál dynamic IP-re kell állítani? Rányomtam hogy felismerje és a dynamic ip jött be
-
atish15
aktív tag
Már írtam többször Tp Link Wr841N router miatt. Lenne egy kérdésem ami nem hagy nyugodni. wifire van csatlakoztatva a telefonom és viber, imassage üzeneteket nehezen küldi el és a fogadással is vannak problémák. A régi dlink dir600 routeremmel ilyesmi nem volt. Nem volt még előtte tp link routerem de nem igazán jött be az eddigiek alapján. Vagy ezek a problémák nem is a routerben keresendőek?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
adler741
üzenetére
Modemet vagy HGW-t használsz? Ha HGW, és nem bridge módban működik, hanem router módban, akkor a géped MAC címét hiába módosítod, mert az csak egy helyi IP címet kap! Modem/HGW újraindítás megvolt? Tuti, hogy UPC esetén működik a MAC cím módosításos IP csere, már sokszor kipróbáltam.
-
fasirTTT
őstag
Sziasztok
a lan kábelem nem elég hosszú és azt switch-el meg tudom oldani hogy hosszabítsam, de ugye én 2 gépet szeretnék összekötni, hogy legyen net, na most nekem van 1 ''felesleges'' tp linkes routerem. Azt meg lehet oldani, hogy az is úgy működjön mint 1 swith? Esetleg még wifit is ''szórja'' ?
Lanozni szeretnék haverral és lakásba túl meleg van padlástéren 😃
TL-WR340GD a switch meg TL-SF1008DEzt a swicht tuti rosszúl írtam, szal bocsánat
-
válasz
pana0017
üzenetére
szia,
nem kell a varázslós segéd, a router (firmware) verziójának függvényében a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 címen próbáld elérni böngésző alól, amikor az eszköz és a munkaállomás lan portja megfelelő kábel útján kapcsolatban van.
a munkaállomáson automatikus legyen a hálózati beállítások észlelése, a routeren pedig ha olyan módosítás lett eszközölve, ami kihatással van a dhcp vagy kapcsolódó opció működésére, akkor mehet a reset és utána beállítani. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Képtelen vagyok beállítani a TP 841N routerem, mert ez a kép fogad beállítás során. Biztosan jól van összekötve, régen sokat használtam már. Parancssorban néztem ipconfigot, és nem oszt neki ip címet.
-
Utka
aktív tag
Üdv!
Adott egy LinkSys LRT224 router két WAN porttal.
A két WaN lehet load ballance vagy link failover módban. Én az utóbbit szeretném használni.
WAN1: ISP -től kapott dinamikus fix ip. (Dinamikusan mindig u.azt osztja ki) Ez az elsőleges WAN.
WAN2: Másik, FIX ip. Ha a w1 nem kap netet, ez (lenne) a backupNSD engedélyezve: 5 retry, 12s timeout, on fail: log&backup WAN, test: remote_host[ISP átjárója]
szerk: Tűzfal kikapcsolva.Sem 'rendes' net nincs a LAN portokon, sem backup net.
Várom javaslataitokat!
Köszönöm
. -
adler741
tag
Itt náluk kábelnet van dinamic ip-vet,kipróbáltam korábban megváltoztattam a hálókártya mac-adresst softweresen,és nem ad új ip címet (a modemet azonosítja a szolgáltató központja) ,amíg az ip bérleti ideje le nem jár kb 1hét.
-
-
adler741
tag
A franc(
Ugy tudom itt nincs diginet nálunk Jászberény
Pedig úgy emlékeztem (valahol azt olvastam) hogy a UPC-nél is kapok uj IP-t mindig ( -
adler741
tag
hali!
Valaki tudna little help.
Melyik az az internetszolgáltató ahol bontom a netes kapcsolatot majd újra engedélyezem,és mindig új IP címet kapot?Letöltési oldalakhoz kellene,úgy emlékszem a UPC-nél így van,de nem vagyok benne biztos.ON.
Üdv. -
bubi92
őstag
Sziasztok
Barátnőméknél van egy TL-WR340G router.(tudom régi, cserélje ki stb...de ez most nem játszik.) Történt az, hogy át lett helyezve másik szobába(tehát áramtalanítva is) és mióta újra áramban van, nem kapnak a telefonok ip címet. CSAK AKKOR, ha újraindítás után egyből próbálkoznak. Pl. router áramtalanít, újraindul, telefonomon van net, elmegyünk kutyát sétáltatni, visszajövünk és már a telefon csak próbálkozik... Mi lehet a probléma?

-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Router módban, (HWG - router wan) egyik pillanatról a másikra "korlátozott" üzenet fogad a kapcsolatnál. Eddig működött, nem volt piszkálva semmi.
Mi lehet a bánata?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
pana0017
senior tag
Lehetséges hogy egy TP 1043ND v2.1 hatótávolsága gyengébb egy TP 841N-nél?
-
zotyapapa
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kötöttek nálam kábelnetet meg iptv-t és az eddig megszokott dsl router helyett egy ilyen technocolor tc7200 lett bekötve. A problémám annyi, hogy van egy Asus O!Play HDP-R1 médialejátszóm, ami eddig látta a hálózaton megosztott tartalmakat, most viszont minden eltűnt...

Valaki sejti, hogy melyik beállítás lehet a bibi?
Előre is köszi
-
spgabor
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A routert kipróbáltam még ezelőtt, amikor ugyanezt csinálta a fix csatornákon. Valamint most azért kevesebb a sávszél, mert volt, aki azt tanácsolta, hogy ha túl magas, az is csökkentheti a minőséget. Valamint úgysincs olyan eszközöm, ami ki tudja használni a 300-at. De kipróbálom, amit mondtál, mindenképpen. Valamint holnap rádugom labortápra, hogy a táp hibát kizárjam. Ha nem lesz jó, lehet bele is kukkantok a belébe.

-
Qadron
tag
Sziasztok!
Vettem egy TP link WDR 3600-as routert és az alábbi gondom lett hirtelen vele:
A régi routeren a serviio kifogástalanul működik, a TV bekapcsolás után 5 másodperccel látja a cuccot és kapcsolódik is indítja a filmeket, szóval happy.
Az új routeren keresztül azonban kín szenvedés megláttatni a serviio-t a tv-vel... rendesen be se frissíti az állapotnál az eszközöket, olyan mintha valami blokkolná, vagy nem tudná pingelni egyik eszköz a másikat.. (nem értek hozzá, csak így tűnik..) Azért gondolom ezt, mert ha valamit módosítok, akkor azonnal meglátja a tv a serviio-t, de ha nem nyúlok hozzá és bekapcsolom a tv-t, akkor 5-10 perc után látja csak.
Mi lehet a gond?

a TV egy Samsung UE40EH6030, ami nem smart, de van vezetékes hálózati lehetőség.
Annyi különbséget fedeztem fel a két router beállításai között, hogy a DHCP settingsbe a default gateway a régi routernél 0.0.0.0-volt az újnál meg 192.168.0.1
DE ha az új routertnek megadom ezt a 0.0.0.0-t akkor nem azonosított hálózatot lát a windows és nem csatlakozik senki semmihez se internet, se semmi...
Ezt beírtam a serviio-s topicba is, ide azért írtam, hogy ha nem a serviio-t kell babrálni, akkor hátha a router szakértők jobban értenek a témához

Valaki valami help?

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
150-en lett 68dBM és 31-es quality.
iPad viszont sokkalta rosszabb lett: 17dBm -> 59
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
70 @ Version 1.28 by shibby
-
-
válasz
spgabor
üzenetére
Lehet, hogy dögölödik, öreg router GYÍK.
Tedd fix-re a wifi csatornát, legyen 1-11 közötti.
A Max TX Rate legyen 300 Mbps. -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Van egy TP-Link TL-MR3420-as routerem. Egyszer már régebben volt vele ilyen probléma, hogy eldobálta a wifit. Akkor próbáltam minden lehetséges beállítási paraméterét változtatni, ami a hibát okozhatja. Itt a fórumon is kértem tanácsot. Viszont sajnos nem lett jó. Amikor már azon gondolkodtam, hogy kidobom, akkor egyszer csak egyik napról a másikra megjavult. Ez volt kb 2-3 éve.
Most kb egy hete az egészet újrakezdte. De úgy, hogy a beállításaiban semmi nem változott. Viszont ami érdekes, hogy a Windows-os laptopok (2db), kb fél percig látják a netet, majd a hálózat is elérhetetlen lesz. De a telefonok, ami egy androidos és egy ios-es, ezeknél nincs probléma, ugyanúgy van hálózat, meg net.
Először az egyik laptop wifi hibájára gondoltam, de mivel a másik gépen is ugyanez a hiba, ezért ismét a routerre gyanakszom. A gépek természetesen más wifi hálózaton hiba nélkül működnek.
Csatoltam a router wifi beállításait:

Mi okozhatja a problémát? Router beállítás, vagy egyszerűen megy tönkre?
Előre is köszönöm a választ és üdv:
spgabor -
JenciHUN
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Tárgytalan, megoldódott.
Köszönöm a segítséget. Újra konfiguráltam az egészet, majd pedig megint router módba vissza, restart, és működik. 
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A HGW-t átraktam brideged módba, még mindig ugyan az. A TP-Linket nem tudom hogy hol tudom megnézni hogy router módban fut-e...

-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kiprobaltam, abban a portban is maxon jon minden a gamer gepemmel, akkor a hgw jonak tunik. Ezert kertem, hogy konkretumokat irjal, nekem a halozat olyan, mint a noi agy.
Atmegyek akkor a halozat megosztas topikba. Koszi! 
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Atdugom a masik portba, hogy a hgw rendben van-e?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
"Hogy hogy nem ennek a temaja? Honnan tudod, hogy nem azzal van a baj?"
Mert tegnapig működött, majd hirtelen egyik pillanatról a másikra megáll, de a HGW azóta is működik, a játékgéped például kap IP-t. Ha a HGW-ben felcseréled a két gép LAN kábelét, és akkor a letöltős gép fog működni, a játékgép pedig nem, akkor meghalt a HGW LAN portja, de ha ugyanúgy a letöltős gép nem fog IP címet kapni, akkor a hiba a gépben van.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Konkret tanacsokat adj legyel szives, hogy mit csinaljak. Ellenorizni a halozati beallitasokat. Es mit ellenorizzek pontosan es hol? Alaplapi halokartya van es irtam is, hogy eddig mukodott. Hogy hogy nem ennek a temaja? Honnan tudod, hogy nem azzal van a baj?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ellenőrizni a hálózati beállításokat, tűzfalat, frissíteni a hálózati adapter driverét, szükség esetén a hálózati kártyát kihúzni, visszadugni, amennyiben erre van lehetőség persze, szóval kideríteni, hogy miért nem megy a hálózat. De ez már nem a routeres topik témája.
Esetleg kábelcsere nem segít?
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy TP-Link Archer C7-el lenne gond.
Sikeresen beüzemeltem, viszont az asztali gépen a feltöltési sebesség megakad 2 Mbps-nál. Két laptopon is le lett tesztelve a sebessége a routernek, azokon rendesen hozza a feltöltési sebességet csak az asztali gépemen nem.
Mi lehet a probléma? A UPC modem WiFijével az asztali gép is hozta a 20 Mbps-os feltöltési sebességet.A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kihuztam mar a kabelt is. Ha odaultem a gep ele mit kell csinalnom?

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ertem, viszont tegnap tokeletesen mukodott es ma is egeszen addig, mig meg nem allt a kep. Akkor mit kellene tennem, hogy mukodjon?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amíg nincsen rendes, saját hálózati IP címe a letöltő gépnek, addig nem fogod tudni elérni. A 169.254.x.x cím APIPA cím, amit nem a HGW adott a gépnek, hanem saját maga állította be azt, mert nem érte el a DHCP szervert, vagy nem kapott választ attól, stb... Viszont mivel más gép simán kap IP címet a HGW-től, így gyaníthatóan a hiba a gépben lesz.
-
Sziasztok!
Tegnap kotottek be az uj vdsl csomagomat, a modemem tipusa: ZTE ZXHN H168N
Tegnap belottem a modemet, mukodott a net mindket gepen (utp kapcsolat), torrent is, el tudtam erni egyik geprol a masikat. Ma epp egy torrent klienssel babraltam a masik gepen, amikor egyszer csak megallt a kep, eltunt a torrentes gepem es azota nem tudom elerni se total commanderben, se tavoli asztallal. A masik gepen nincs monitor, igy nem latom mit csinal. Azota ujrainditottam a gepet es a modemet is. A modem konfigjaban latni a masik gepet:

Ennyit latok belole, a felos a gamer gep, also a letolto. Hogy tudnam elerni a gepet?
Koszonom!
-
castiels
addikt
Igen nekem is ez volt multkor.
-
ndave92
aktív tag
válasz
johndeegwed
üzenetére
Nem lehet, hogy be van kapcsolva a sebességkorlátozás a kliensben? Ismerősömnél is ez volt a probléma forrása. Nem pipálta be, hogy jelezze a címsorban a sebességet és a korlátozott sebességet és azt hitte, hogy a nettel van baj. Szerintem tuti nem korlátozza a Telekom, mivel nekem is az van és jön rendesen.
-
johndeegwed
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Telekom router-t használok lanon keresztül
kapcsolatok száma max 200 -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
johndeegwed
üzenetére
Szia!
Nem tudok róla, hogy a Telekom korlátozná a p2p felhasználást.
- Használsz saját routert is, vagy csak a Telekom eszköze van?
- WiFi-n, vagy kábelen keresztül torrentezel?
- A kliensben a maximális kapcsolatszámok miként vannak belőve? -
johndeegwed
tag
Sziasztok olyan problémám van hogy szolgáltatót váltottam méghozzá t-home az új szerencsés

viszont a baki az hogy webes letöltésem állandó 3.2mp/s
Utorrent-ben max 1.8mp/s. Tehát a kérdés adott torrentek miért lassabbak ????
Hallottam már szolgáltatói korlátozásról is , lehet e tenni valamit ellene ha ez a baj?
Kérlek segítsetek.
Ip-tv-m van egyébként
-
atish15
aktív tag
válasz
pana0017
üzenetére
Én azt vettem észre hogy akkor jön elő a probléma. Hallottam már olyan esetekről hogy ha valamilyen típusú telefonnal csatlakoztál egy wifire ott megadta magát az egész és újraindítás után helyreállt. Nekem ha leggyakrabban a telefon használatkor jön elő és valamiért a laptopon lassul be. A jel is visszaesik majd megint teljes erősség de nem gyorsabb. A gépet újraindítom és helyre áll. Nem tudom mennyire ajánlják ezt a routertm nekem egy dlink dir600 volt előtte de ilyeneket nem csinált. Meg itthon a wifitől 2 méterre várni kell hogy elküldjön egy imasssage üzenetet az abszurd.
-
XFoxyX
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Beállítottam 1-2 nap és kiderül segített-e. Majd írok róla. Esetleg ha nem fog van egyéb ötlet, hogy miért lehet ez?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
atish15
üzenetére
Szia!
Sajnos itt valami inkompatibilitás lesz a chipsetek közt. A problémával nem vagy egyedül, ha Google-ba elkezded beírni, hogy "tp-link iphone", az első amit felajánl, az a "tp-link iphone wifi problem", és megoldást sehol se nagyon találtak rá. Amit esetleg még javasolni tudnék, az egy custom fw, hátha az abban lévő eltérő wifi driver segít rajta, de ha nem, akkor router csere lehet belőle.
-
XFoxyX
tag
Sziasztok!
Megpróbálom értelmesen leírni, hogy mi is a gondom. Adott egy router (WRT150N). Teljesen rendben volt vele minden, amíg átt nem lett rakva egy másik helységbe. Amióta az új helyen van reggelente nincs Wifi. Kábelen van net de Wifin nem lehet csatlakozni. Látni lehet a jelet csak nem lép fel rá. Ha belépek a routerbe kábelen akkor máris jó lesz. Azt tudni kell még hogy esténként áramtalanítva van, de ez a másik helynél is így volt.
Szóval nem értem minden teljesen ugyan úgy van mint volt azt leszámítva, hogy kb 10 méterrel arrébb került.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Nemrégen vettem egy Tp Link Wr841N routert. Hibátlanul működik mindaddig amíg a laptop mellett egy iphonnal nem kezd a párom netezni. Akkor nekem belassul akadni kezd és néha a jelerősség is csökken. Ha újra indítom a gépet akkor helyreáll. Mi lehet ennek az oka vagy az orvossága? Próbáltam fix csatornával és új firmwaret is tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát nem tudom, a router fogja meg valamiért vagy valahogy.

Atmegyek akkor a halozat megosztas topikba. Koszi!