- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
Sziasztok,
van esetleg a topikban olyan, vagy tudtok olyan szervizt, aki megfelelő díjazás mellett vállalja postafordultával egy Xiaomi Robot Gen1 (SDJQR02RR) robotra Valetudo felrakását? Sajnos már késői darab az enyém, így csak szétszedéssel és forrasztással menne, de egy egyéves mellett nincs időm és helyen szétszedni a porszívót.
Köszi -
fo_di
őstag
sziasztok, kis segítség kellene:
ez ugye gen1-es robot? https://www.aliexpress.com/item/32876065950.html?spm=a2g0o.cart.0.0.30e23c00Bi0uRi&mp=1
kopóalkatrészt (kiskefe, főkefe, szűrők) hol tudok hozzá venni? kompatibilis vele pl az s50 vagy más típus alkatrésze, vagy saját széria? nem teszi egyszerűvé a keresést, hogy csak annyi a neve, hogy xiaomi robot vacuum
(egyébként manapság ezért a pénzért mennyire éri meg? offline használatra akarok rá valetudot rakni, kiszakítani a felhőből, úgy láttam, ennél a típusnál még talán viszonylag fájdalommentesen lehet megtenni) -
fo_di
őstag
válasz
nyalifali #13297 üzenetére
abban még tudsz segíteni, hogy milyen fogyóeszköz csomag kompatibilis ezzel a modellel? ugyanaz, mint ami a roborockokkal, vagy valami más kell hozzá?
és ha minden igaz, ez ugyanaz a generáció, amit korábban linkeltél, kb ugyanannyiért, csak global verzió, jól látom? https://www.aliexpress.com/item/32876065950.html?spm=a2g0o.cart.0.0.476f3c001SMDck&mp=1
-
fo_di
őstag
válasz
nyalifali #13304 üzenetére
köszi, megnézegetem, aztán próbálom megemészteni a rendelés előtt a dolgot
két linket találtam még, ezekről mit gondolsz? az első nem lenne rossz, ez elvileg sz_gabor linkjéhez hasonló, XVacuum alapú, csak idén márciusi bejegyzés, szóval hátha működhet még az update ellenére is? (ott 2020 előtti eszközökről írtak, de már nem tudom lassan követni): https://www.reddit.com/r/homeassistant/comments/fdrcz0/how_to_install_valetudo_re_on_a_xiaomi_robot/
a másik, amit találtam, az elvileg az s6on keresztül mutatja be, de a csóka a kommentekben azt mondja, ugyanez megy a v1-en is: https://www.youtube.com/watch?v=r_04K5SPEXI
az utóbbihoz rendesen szét kell kapni azért az eszközt -
fo_di
őstag
Sziasztok,
szeretnék venni nemsokára (karácsony körül) egy robotporszívót, amit integrálnék a meglévő okosotthon rendszerembe (Home Assistant). Nézelődetem már az interneten, de nem igazán jutottam előre, hogy milyen porszívót tudnék venni, ami alkalmas lehet erre.
Amit szeretnék:
- legyen vezérelhető felhő nélkül is lokálisan (helyi hálózaton keresztül, internet nélkül is)
- tudjon zónásan takarítani
- max 140-150k Ft környékén legyen elérhető (ezért hajlandó vagyok külföldi rendelésre is)
- fogyóeszköz ne legyen vészesen drágaNem tudom, vannak-e ilyen porszívók, vagy a Xiaomi porszívók újabb generációit (S5max, stb) lehet-e root nélkül lokálisan irányítani, vagy nem (az, hogy nem rootolhatók, a dustcloud és valetudo oldalán is ki van emelve, de az már nem igazán volt egyértelmű, hogy a root hiánya kizárja-e a lokális vezérlést).
A lakásban főleg járólap és parketta van, egy nem magas szőrű (síkszövött?) szőnyeggel a nappali közepén (az ülőgarnitúra rá van téve a szélére, így nem mozdul el). Küszöbök kb 1,5 cm magasak, de egyszer elkértem testvérem Xiaomi robot gen1-ét egy próbatakarításra, az átmászott a küszöbökön.
Felmosó nem szükséges, de ha csak olyan van, akkor legyen.Van olyan porszívó, ami megfelel a vágyaimnak, vagy valahol engednem kell?
Köszi -
fo_di
őstag
Sziasztok,
úgy nézem, hogy a Xiaomi Robot Gen1 (SDJQR02RR) megfelelő lehet számomra, de gondoltam, azért körbekérdezek itt is:
- felmosás nem kell, de mindenképpen szeretném, ha zónák szerint tudnék porszívózni
- 90 nm a lakás, lépcső nincs, de van néhány 1 centis küszöb. Főleg parketta és járólap, de van egy ikeás szőnyegem (nem nagyon bolyhos)
- a cél az lenne, hogy Kína teljes megkerülésével tudjam Home Assistantba integrálni (és utána onnan időzítve küldeni takarítani), ha jól látom, a Valetudoval talán meg is tudom ezt tenni, hogy csak lokálban dolgozikJól gondolom, hogy tényleg jó lehet számomra? Honnan lehet most best buy áron beszerezni? Mert a xiaomi.hu-n látom most (ez a Lurdy házas hivatalos shop?), van ennél számottevően jobb ajánlat? Ha max ~10k-val olcsóbb kintről, az itthoni garancia nekem megér még annyi különbséget.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest