Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Map saving móddal már jó lesz. Ugyan beta és más az elv ahogy takarít picit. Végre nem feleljti el hol van a világban.
-
válasz
szotyika77 #7997 üzenetére
Jó döntés.
-
válasz
szotyika77 #7986 üzenetére
Túlárazott, véletlenszerű, gagyi.
Alkatrész nem tudom van e hozzá, de ha van is, akkor is 25000ft max amit ér. (nekem annyiért sem kéne.)
Akkor inkább Ilife, de ha van rá keret mindenképp szisztematikus. -
madoxx
aktív tag
Az imént érkezett meg egy ylkg08yl típusú yeelight tekerentyű és szomorúan vettem tudomásul hogy ez bizony nem zigbee-s, hanem bluetooth-os (én néztem be), ráadásul csak a yeelight ceiling lámpáival használható, amiből nekem egy darab nincs otthon.
Van valakinek tapasztalata ezzel? Van esetleg alternatív firmware rá, vagy valamilyen hack amivel home assistant alól tudnám használni?
A google nem segített -
p00h
tag
Szia, ilife a6 alapján mondom hogy nem biztos hogy a random szerencsés ide. Ha egybe lenne a nappali, konyha azt mondanám ok (nem lenne fal a 2 között) de kicsi esélyt látok rá hogy el fog jutni a folyosón a konyháig, vissza fog fordulni sokszor vagy ha eljut hamar visszajön onnan... A random a nagy terekre való szerintem, ahol alig van szoba, egyszerű az alaprajz. Ha minden nap megy 2 órát lemerülésig, mert mondjuk nem vagytok otthon akkor ok, ha otthon vagytok nem fogjátok szeretni hogy folyton a lábatoknak megy, mindenhol püffen, nézitek hogy a szobában pattog x ideje de a konyhában még nem járt pl... Csak akkor vedd meg ha akkor használjátok ha nem vagytok otthon és minden nap megy, akkor biztos bejárja és nem a fentieket nézitek hanem tisztaságra mentek haza
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Ilife v5 pro a kiszemelt, a random route annyira nem zavar.
Ide lenne: https://orszagos-tanusito-kozpont.hu/tanusitas/panel-alaprajzok/panel-5295nm.pdf
Illetve majdnem ilyen, vizesblokk máshogy van kicsit... de nem lényeg.
A nappali és a folyosó-konyha egy tér (remélem azt meg tudja oldani?!)
Valamint a folyosón van pár fekete kocka lerakva. (előző tulaj)Egybe meg tud-e bírkózni ekkora térrel mondjuk 1 óra alatt, vagy a random miatt csak a nappalit fogja vajon élvezni?
Küszöb miatt (amit lehet, hogy kiütök valamikor) a háló és a gyerekszoba (2 bal oldali szoba) az kézzel bedobós lenne jelen felállás szerint.
Jó ez így, vagy nem fogja megoldani pl a nappali-konyha útvonalat szerintetek?
Előre is köszi és szép napot Nektek!
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Yellow73_a #7984 üzenetére
És ha külföldről rendelem akkor hogy működik a garancia érvényesítése?
Szemezek a xiaomi roborock s50-nel is, csak előtte ki szerettem volna kérni a szakértők tanácsát is
-
Yellow73_a
tag
válasz
szotyika77 #7980 üzenetére
Szerintem Xiaomi Roborock S50 a te robotporszívód. Mindent tud, amit felsoroltál.
Azt, hogy felmosáskor ne menjen fel a szőnyegre, egyik porszívó sem tudja automatikusan (tudtommal), Mindenképpen neked kell beállítani azt a területet, amit felmosson, vagy kizárni azt a területet, amit kihagyjon. Ezt az alkalmazásban könnyen megteheted, miután a robot felmérte a lakást, és felrajzolta a térképét, csak ki kell jelölnöd, hogy hova menjen, illetve hova ne menjen.
A Xiaomi hivatalos magyarországi imprtőre nem forgalmazza a Roborock S50-et, ennek ellenére kapható itthon is különböző webáruházakban, viszont jóval drágábban, mintha külföldről rendelnéd. -
válasz
szotyika77 #7980 üzenetére
Szia!
Első körben olvasd el az összefoglalót.
A robzone-t felejtsd is el gyorsan.Itthonról Xiaomi gen 1.
Kintről roborock s50, 360 S5, 360 S6. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Robotporszívó vásárlásán gondolkodunk a párommal, és az alábbi kritériumokkal keresünk robotporszívót:
- csak új terméket vagyunk hajlandóak vásárolni
- a lakás mérete 120nm
- köszöb nincs, burkolatváltó van,
- felmosásra/ feltörlésre alkalmas legyen
- háziállatunk nincsen,
- van bent lépcső
- rövid szőrű szőnyegek vannak,( és nem lenne probléma ha felmosásnál nem menne fel a szőnyegre, nem tudom van-e ilyen)
- stabil, megbízható készülék
- felhasználóbarát kezelhetőség, telefonról vagy távirányítóról lehessen irányítani,
- az ár másodlagos, a lényeg hogy megfeleljen a fenti feltételeknek.Nemrégiben kölcsönkaptunk kipróbálásra egy Robzone Duoro Xcontrol Profit, nem volt rossz, de kiváncsiak lennénk más termékekre is
Előre is köszönjük a segítségeket!!
-
Indiant
addikt
A 360 appja meghízott (+13MB) a frissítésben 5.1.0.0.
Került bele egy fogmosó plugin és egy egészségügyi skála plugin is.
De sajnos a kedves hölgy a fbról, úgy tűnik nem továbbította a fordításom. -
Elvisszük Ervint látogatóba, ha bejön másnál akkor oda is jön egy valami. Sztem gen1. 100 alatt van MO garral. 3 cica ki be járnak, majd kiderül.
-
farkas26
Topikgazda
Hát takarítás minőség szempontjából egy szinten vannak: [link]
-
tsandor1
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a hozzászólásaitokat, de a keresővel nem jutottam eredményre! Most csütörtökön lettem tulajdonosa egy S50-nek az Aliról és felmerült egy kérdésem! Az első takarítást csökkentett területen próbáltuk ki, de most kinyitottuk azokat az ajtókat ahova szeretnénk, hogy bemenjen takarítani. Hogyan tudok új térképet rajzoltatni? -
wierra
senior tag
Gen1 nem tud feltörölni, így a hozzá való egységcsomagban (szűrő+kefe+stb. ) nem lesz mop.
Van gen1 és gen2 gépem is, de nem mosom a gen2 elvileg mosható szűrőjét, itt sem ajánlja senki.
Xiaomi Mijia Robot Vacuum = gen1
Roborock S50 = fehér gen2
Roborock S51 = rózsaszín gen2
Roborock S55 = fekete gen2 -
Headless
őstag
válasz
Kolondrum #7953 üzenetére
Meg amúgy gen1-es xiaomi nem sokkal vészesebb ithonról, és hivatalos garanciád is van. Főleg ha az Áfát is leírod akkor már olcsóbb is és besétálsz a boltba megveszed azért ez nagyonnagy előny sok mindenkinek...
Ha lenne roidmi f8 a hivatalos boltban lehet elgondolkodnék rajta, de sajnos csak ilyen fusi boltokban van...
-
Shamli86
tag
Hol tudok utána nézni, hogy mi a legfrissebb hivatalos nem béta firmware az s50-hez? EU-n nem nagyon akar frissülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest