- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipipupu
újonc
válasz
Labrador #218 üzenetére
Szia Labrador!
Bosch Indego 400 típusú a gép. Használtam vettem volt benne 7000 perc szinte új volt. Telepítés után megcsináltam a gyári beállítások visszaállítását és felraktam a 2019 frissítést. Szépen csinálja a dolgát de többszöri nyírás után is elhagy egy-egy csíkot.
Kérdés:
1. ha újra telepítem és nem rakom rá az új frissítést akkor lehet megjavul (Kicsit még szenvednek a tavaly bevezetett új App-el, valamit a 2. generációnál bevezetett KI-vel, amit annyit eredményez, hogy nem nyír le mindent, kihagy részeket a fűben)
2. ha megnézem az akku töltöttségét sose mutat 100 %. Telepítés után egyszer mutatott, de azóta sose, viszont így is megy 40-45 percet. Ennek is köze lehet a frissítéshez? Két éves a gép de üzemórája nagyon kevés, ebből nem gondolnám hogy rossz az aksi, bár ha teljesen lemerítve rakta el télre akár tönkre is mehetett, bár akkor nem menne annyit.Segítő válaszod előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Napelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- KARCHER Akkumulátoros magasnyomású, vízfelszívős mosó kiegészítőkkel
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Güde Inverteres áramfejlesztő ISG 2000-2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest