Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Idáig elégedetten használtam a Worx Landroid L1000 WR147E.1 Fünyimet. Jövő hónap végén lesz két éves így még pont egy hónap garancia van rá. Viszont most előjött két hiba is. Egyik hogy folyamatosan azt hiszi esik az eső így ki kellett kapcsolnom az eső érzékelést. Másik pedig hogy egy nagyobb bucka, fűcsomó után jelez a "Lift sensor". Ez a első két kérek rugós fel-le mozgását figyeli. Sajnos kicsit akad a csúszás, feltehetően a csúszka részbe került por miatt. Próbáltam tisztítani is már amennyire lehet, meg WD40-nel is, de nem oldja meg teljesen.
Valaki találkozott hasonló hibával?
Gyanítom szervíz lesz belőle mivel még garis. Csak még egy kicsit várok vele. Hátha előbb jön az új fűgyűjtős kickstarter-es masinám.
Én az Amazon-ról vettem annak idején. Nekik kell vajon visszaküldenem vagy van itt magyarországi szervizük?Amúgy nagyon szeretem, mert nagyon jól teszi a dolgát. Nekünk elég egyenetlen volt a terep. A fű sem az a pázsit jellegű hanem inkább vegyes fű némi tarack-kal meg mezei fajtával dúsítva. Én kiegészítettem a tetejére szerelhető UH szenzorral is. Így jól elboldogul a bonyolultabb elrendezésű kertünkkel, a növényekkel, a gyerek játékokkal és a kutyával is. Szépen kerülgeti amit kell. Mondjuk a kutya kisebb gödreit nem annyira szereti abba néha elakad, a nagyobba természetesen pedig bele ragad. De így hogy elől is két kereke van ezeket is jobban bírja.
Ezeket a tapasztalatokat csak azért írtam ide le, hogyha valaki igénytelenebb fűhöz és talajhoz keres strapabíróbb gépet, annak ez a típus jó választás lehet. Nagyobb emelkedőkkel is jól megbirkózik, ha kiegészítjük a kerekére csavarozhato tüskékkel.
Amúgy kb 700nm-t vágok vele. Ha valamiért több napig nem megy és hosszabbra megnő a fű akkor is szépen megbirkózik vele és 2 talán max 3 nap alatt mindenhol lenyírja és nem hagy ki foltokat. Tehát elég jó az algoritmusa ami "össze-vissza" irányitja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest