Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
üzenetére
Igen énis inkább online párti vagyok (nem is tudom mikor indítottam el utoljára offlineban a játékot). Én csak abból vonok le következtetéseket, hogy olvasok másik rFactoros fórumokat is és ott az első futam után este már jön a sok beírás, hogy mikor lesz már meg az új mod. Gondolom az ő kedvükre készülnek ezek a villámmodok, de én ezeknek nem vagyok nagy híve. Bár igazából én mint egyszerű felhasználó nem tudom megmondani, hogy most ezek friss adatok vagy 10 évesek, mert nem értek hozzá. De van ismerősöm, aki belenézett nagyon menő F1-es modba és a sok évvel ezelőtti adatokból dolgoztak benne, ami nem is lenne baj csak akkor adják ki úgy, hogy nem 2009es, hanem mondjuk 2007-es mod. De tudom sok embernek csak az számít, hogy a kocsi kb. úgy nézzen ki, ahogy a TV-ben látja és akkor már jó. Nem bántani akarom ezeknek a modoknak a készítőit, csak ezzel elvonják a figyelmet egy esetleg igényesebb modról.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy Mo-n leginkább az F1 a keresett és kedvelt, pedig egy jó túrakocsinak nálam sokkal nagyobb élvezeti értéke van. Nem is szoktam F1es modokkal játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest