Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj hogy én már csalódtam sok évig készülő moddban is, de license-s moddban is (magától a portolótól tudom hogy miből is állt a 'license'..)
A grafikai modell ugye nem lehet probléma...széles réteg foglalkozik az rFactor-ral már egy ideje...sok a kifejezetten jó grafikus-3dmodellező, a fizika az már más kérdés....az sosem könnyű.
Természetesen sokkal kiforrottabb egy 1év alatt kitesztelt fizika mint egy hamar gyorsan összedobott...sztem itt az a lényeg hogy ne legyenek illúziói a játékosnak.
Meg szerintem a legjobb az online ligáknak az egyen hdv-i...az gyorsan megvan, főleg ha futott már legalább 1 évet a liga, egyforma .hdv az idei modellekkel...és már mehet is a csapatás.
DE tudom,..én nagy online párti vagyok, de szal tudom hogy offline is élmény tud lenni egy futam...a valós erősorrenddel, de itt kell tudni, hogy egy év elején kiadott mod egyfelől biztosan tökéletlen (patch-k jönnek), másfelől még akkor az atyaúristen sem tudja a az erősorrendet
Új hozzászólás Aktív témák

- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest