Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-23 16:02:28

LOGOUT.hu

FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7484) forumpista válasza koko52 (#7482) üzenetére


forumpista
aktív tag

Azert szerintem itt nincs kifejtve a valosag minden reszlete.
Nekem is van a gaz mellet klima, japan, de azert ez nem ugy mukodik hogy oktober elsejen felfuti a hazat 22 fokra es utanna csak “tartja” a hot 0as fokozaton befujas nelkul. Hacsak nem passziv vagy nagyon nagyon jol szigetelt hazban laksz.

Az egy dolog hogy ejszakara leveszed nullara, de akkor napkozben kell jaratni oket, es nalunk napkozben is vannak otthon.
az is eleg speciel hogy neked 150 nmre eleg 3 klima, keveseknek all 3 db 50 nmes osszefuggo terbol a hazuk. Nalunk pl netto 75 nm a haz, es van egy amerikai konyhas nappali, 2 szoba, egy furdo, egy wc, meg egy eloszoba. 150nmen minimum 4 szobank lenne+a tobbi helyseg, kene vagy 6 klima bele.

Mindenesetre nem celom a vita, csak arra akartam felhivni a figyelmet hogy egy atlag magyar hazban a klima nagyon nem ugyanazt a komfortot fogja nyujtani mint egy padlo vagy radiator futesi hazban.

persze ha a teleink ilyen +20 fokosak lesznek mint a mostani az mas teszta, de az idei telbol nem szabad egyelore sok tanulsagot levonni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.