- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Most már áttértem arra. Azért nem használtam, mert nekem elég volt a deaktiválás, nem akartam betenni/kivenni a Zsebből, habár tudom, az sem nagy feladat. Csak hát volt erre egy kézenfekvő megoldás, ami a tudtom nélkül szűnt meg. Ja, és - esetleg- holnap a Zseb is meg fog szűnni hasonló módon egy frissítéssel? Hozzáférhetővé téve a pénzedet? Ezt így gondold át. Ezek után bármi előfordulhat. Nonszensz ez a hozzáállás a Revo részéről.
-
pictigjis
őstag
értem én, de kártyás feltöltéssel eleve elég korlátozott mennyiségű pénzt lehet betolni, szóval erre is kiterjeszteni ezt az ellenőrzösdit, pláne apple payre... inkább jól kitalált kukacoskodásnak tűnik, hogy inkább maradjon bent a pénz náluk
de most valami csoda folytán ezt a bizonyos már inaktív curve kártyát megtaláltam a gyerek egyik játékos dobozában, mert minden ilyen régit odaadtunk neki, és úgy látszik, ezt sem dobtam ki. szóval lefotóztam, beküldtem ezt is, meglátjuk
-
pictigjis
őstag
penzvaltasra pedig nem nagyon hasznalhato sajnos. tegnap beutaltam felmilliot, atvaltottam eurora. de innen zsakutca jon, euroban nem nagyon tudod kivenni. amiket probaltam:
- revolut feltoltes kartyaval - blokkolja "utalasi limit miatt"
- zen feltoltes kartyaval - ugyanaz, mint az elobb, szoval mcc alapjan az osszes hasonlo szolgaltatas szurve van
- nezzuk az utalast, az lt-s revolut euros szamlamrol meg kivonatot is kuldtem be ellenorzeshez, de minek: minden szamlaszamra csak annyit enged kiutalni, amennyi bejott rola. a revolutomrol az ellenorzeshez es teszthez 1 eurot utaltam be, pontosan ennyit is engedne kiutalni erre a szamlaraszoval nem tehettem mast, visszavaltottam a penzt forintra (epp ugy alakultak az arfolyamok, hogy a ket valtason csak 500 huf buktam), es visszautaltam arra a szamlara, amirol bekuldtem. ez tegnap delutan volt, de az app egybol jelezte, hogy vegrehajtva, ma reggel meg is erkezett a penz. erdekesseg, hogy egy fr kezdetu francia iban szamrol
ilyen revolut feltolteses blokkolasba korabban is belefutottam, akkor a havi maximum 23 euro cashbackemet akartam kivenni (tavaly meg 1,5 szazalekot adtak olyan mcc-ju vasarlasokra, amik nincsenek kizarva). azt a penzt vegul a kincstarban el tudtam kolteni, szoval az nem kizart, hogy valtas utan legalabb euros allampapirt engedne venni a kartyaval, de ezt mar nem probaltam ki, mert a jelenlegi emap-bol nem akartam venni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Dell notebook topic
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest