- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
geryboro #21421 üzenetére
Én revolutot használok csak, a magyar bankszámlámhoz nincs is kártyám. Mindent kártyával vagy utalással intézek, Kp-t kb soha nem használok, csak piacon és hasonló helyeken nagyritkán. Teljesen kiváltható, néhány 'de':
- készpénzfelvétel sima bankkártyával általában jobban megéri, de ez függ a szokásaidtól (én KP-t kb 1 éve vettem fel utoljára, szóval nem érdekel ez)
- a Revolut kártyát néhány helyen nem fogadják el, jellemzően automata benzinkutak, autókölcsönzők, hotelek.. nem mindenhol van ilyen baj, de ahol igen, ott elég szarul jönSzóval én mindenképpen tartanék egy második kártyát tartaléknak (nekem ez a céges bankkártyám), de ezen felül teljesen működőképes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Insipiron 15 7570
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Surface Laptop
- Új, bontatlan SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT, 3 év garanciával
- ASUS ROG B650E-F WIFI / Ryzen 7 7700X 4.5GHz / G.SKILL Trident 32GB DDR5 / Samsung 990 PRO 1TB M.2
- HP 15.6 laptop táska
- ASUS ROG STRIX B760-F / Intel Core i7-14700K / FURY Renegade RGB 32GB DDR5 / Samsung 990 PRO 1TB
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest