Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
-
L4mie
veterán
Járt már úgy valaki mint én az imént?
Kaptam most egy üzenetet, hogy fotózzam be nekik az útlevelem is....tegnap megkapták a jogsit, nem elég... a születési anyakönyvi bizonyítvány lesz a következő??
Minek nekik ez is? -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Friss Revolut felhasználó vagyok, most az ingyenes kártya miatt regisztráltam, később még jól jöhet a külföldi utak során. TW-vel utaltam 13 EUR-t, mikor íródik jóvá kb? 3 órát írt az utalásra, 8-kor a TW küldte a mailt, hogy elindították, de még nem érkezett meg. Mennyi ennek az átfutása?
-
Villa7
tag
Információ
Magyar HBO Go előfizetést nem lehet venni fizikai revolut kártyával, külföldi kártyára hivatkozva.
-
streng
csendes tag
Lehet hát. Sőt, én az összes weboldalra, előfizetésre és mindenféle appokba is azt használom. Ha netán kompromittálódna (bár velem ilyen még nem történt web-en, csak USA-ban másolták le a fizikait egyszer) simán törlöd és kérsz egy újat. Minden azonnal megy tovább, nem kell várni mint a fizikai kártya esetében a kiszállításra.
-
streng
csendes tag
Igen, mint írtam is, de az nem ad ingyen kiszállítást. Az enyém viszont igen. ;-)
(persze ha épp akció volt akkor nyilván mindenki ingyen kapja függetlenül hogy regisztrált)
Ami appból megy link ott a
webcímben /r/<egyedi kód> van - sima referer link,
Amit én ajánlok és mi a cikkben van, az pedig Revolut Ambassador Promo link webcím /?p=<egyedi kód> -
streng
csendes tag
Virtuális jól jön Net-es vásárláshoz, külön tudod tiltani, limitet rátenni, na és nem hagyod el.
Az első bejegyzésben említett cikkben van egy promo link, ami ingyen kiszállítást és kártyát ad.
Ilyen speciális linket én is tudok küldeni bárkinek, aki kér privátban. Kitenném ide is, de a fórum szabályzat szerint nem tehetem meg.
Ha te ajánlod tovább az appból ez nem ad ingyen szállítást. Én a Revolut-tól kaptam direktben, hogy ajánljam tovább. Csak új regisztrációra érvényes vagyis, ha már fent van az app, akkor már késő...
Egy másik megoldás, hogy nem rendelsz fizikai kártyát csak a virtuálist használod és egy idő után Revolut küld majd egy emailt, hogy látják régen megvan az account, mi lenne ha küldenének neked egy ingyen kártyát. De ez sem biztos, meg több hét is lehet vagy nem jön soha. -
L4mie
veterán
Sziasztok,
ma BB topicból ideterelődtem, regisztráltam, megvan az app.
Gondolom alap kártya elég mindenre, kérdés, hogy elvileg a kártya ingyenes, de a szállítását nem lehet ingyenessé tenni ugye?Skótkodok na....de hát a revolut erről szól.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Regisztráltam korábban a promós linkkel, de még nem töltöttem fel rá összeget, és így kártyát se rendeltem. Gondolkozok rajta, szükségem van-e rá. TransferWise-t használok külföldi rendelésekhez, van valamilyen előnye annak, ha készítek Revolut fiókot? Jobb árfolyammal dolgozik, vagy tapasztalható bármilyen más gyakorlati előny? A TW-nél a feltöltéskori levonás és a váltáskor jelentkező levonás nem tetszik, de gondolom ebből élnek.
Kártyából is több félét látok az app-ban, a legelső MC kártya ingyenes a promó keretében? Mert azt sem írták az oldalon, csak hogy ingyen kártya.
Köszönöm
-
hedgehog
senior tag
válasz
robertgida #1572 üzenetére
Nem, nem kell, csak ha újratelepíted az appot mondjuk egy telefon-wipe után.
(de ahogy a többiek is írják, _általában_ nem szokott gond lenni, nálam minden flottul, gyorsan és pontosan működik, pedig használom rendesen). -
streng
csendes tag
válasz
Welcome! ;-) Csak sikerült. Ez tényleg nem volt semmi. Tudom nem segít, de ez pár perc szokott lenni normál esetben. Írj ha bármi további kérdésed van.
-
DavidQ
tag
válasz
Ez egészen extrém.
Nekem nem egész negyed óra volt az egész regisztrációs folyamat, sőt addigra már a kártya is meg volt rendelve (igaz, én még fizettem a kártyáért).
-
robertgida
újonc
A Revolut app-ba való bejelentkezésekhez is kellenek majd az SMS-ek?? Akkor teljesen esélytelen használnom. :-(Telenoros Iphone-ra nem jön meg úgysem… A regisztráció nem volt könnyű, de immár a hatodik napon sikerült. :-) Ma mindössze három órámba telt… Óriási mázli, hogy a sokadik (nagyon türelmesnek kell lenni, sokszor kell kérni új SMS-t egy-egy perc lejártakor) próbálkozáskor (amikor továbbra sem jött meg a hatjegyű regisztrációs kód) végre felkínálta az app a support-ot. Először semmitmondó generál gépválaszok jöttek, hogy miként regisztráljak. De a rendszer nem ismerte fel (hiába írtam szájbarágósan), hogy nem kaptam meg sem a promós regisztráció során elvileg elküldött linket, sem a hatjegyű kódot. Majd egy idő után megírta a gépchat, miként lehet embert „kérni”. No, az volt aztán a nagyon-nagyon lassú. Volt, hogy fél óra (!) múlva kaptam csak választ egy-egy üzenetemre. Szerintem szimultán chatelnek egy csomó felhasználóval. Valami miatt (ez derült ki) a regisztrációmat nem lehetett befejezni, azt törölniük kellett. Ez egy hiper lassú folyamat volt. Majd kérték, kíséreljem meg újra a regisztrációt a promó linkkel kezdve. Megismételtem, de csak nekem küldtek ekkor sem se linket, se hatjegyű kódot… Ekkor felajánlották, hogy „befejezik” nekem a regisztrációt. Ez abból állt, hogy a hatjegyű kódot e-mailben (miért nem lehet eleve e-mailben kommunikálni; főként akkor, ha még nincs Revolut account?) elküldték, s így már komplett lett a regisztráció. Majd volt még egy kör az ingyenes kártyáért. Tíz eurót küldtem át hitelkártyáról, amiért tizenegy eurót vontak le. (Mint kiderült, egy eurót öt munkanapon belül visszautalnak majd, de ezt az app-on nem írták.) De ezzel nem lehetett megrendelni standard szállítással az első kártyát (ahhoz tíz fontot kellett volna utalni), így megrendeltem hat euróért. A support azt mondta, ugyan nem csináltam jól (a minimumutalást), de végül nem fognak házhoz szállítási díjat beterhelni. No, hat nap alatt eddig lehetett eljutni. :-)
-
kirjak
aktív tag
Jelentem Svájcból a Zürcher Kantonalbank-tól indított "sima" SEPA utalással ellenőrizve a REVOLUT számlámat is és a bankomnál lévő kontóm oldalát is abszolút költségmentesnek tekinthető a feltöltés.
Sem itt sem ott nem jelentkeztek plusz költségek.
A különbség mindösszesen annyi a két SEPA utalás esetén hogy a párhuzamosan indított utalásomat az OTP és a REVOLUT felé az OTP-hez 1 nappal hamarabb érkezett meg mint a REVOLUT-ra. -
KTU
addikt
válasz
sajti_pajti #1566 üzenetére
Revolut alkalmazásba való bejelentkezéshez, nekem mindig működött.
Bár nem sokszor kellett,
ha törlöd az alkalmazás adatait, másik telefon, stb.
vagy esetleg más: google, alza, viber, stb.
Szerintem nem android függő. -
sajti_pajti
tag
válasz
robertgida #1556 üzenetére
Androidon nekem rendszeres, hogy nem jön SMS, pontosabban szinte soha nem jön elsőre (nem Revolut-specifikusan).
-
KTU
addikt
válasz
robertgida #1561 üzenetére
Működik a regisztráció, jön az SMS 0036305555517 számról amennyiben Telekom-hoz tartozik a szám.
De csak 1x küldenek!
Semmi kódot nem kapsz benne!
Csak egy linket az alkalmazás letöltéséhez.
Ezt írja is a weboldalon:
"Thank you for signing up!
We have sent you a text with a link to download the app."
Ekkor már azonosított rendszerük a meghívólinkkel, és így kapod a kedvezményt a kártyarendelésnél.
Mindegy honnan töltöd le az alkalmazást! De csak ellenőrzött helyről!
Hogy Play vagy Apple store, vagy SMS linkről töltöd le a telefonodra!
Beírod a telefonszámod,
és regisztrálsz.
Ennyi.SMS-bem senki ne várjon kódot regisztrációnál!
És csak 1X küldik ki, hogy mennyi időnként azt nem tudom.
Gondolom ha elévül a meghívás, megint küld SMS-t. -
streng
csendes tag
válasz
Support eléréshez app nélkül írj rájuk Twitter-en @RevolutApp + kövesd őket. Ha minden jól megy válaszolnak privát üzenetben.
-
robertgida
újonc
válasz
zsoltex70 #1559 üzenetére
A Gránit Platinum kártya ingyenes utasbiztosítást ad, mégpedig a piacon (bankkártya mellé) elérhetők közül a legmagasabb térítésűt. (Aki akár néha is utazik külföldre, már csak ezért is megérheti.) A havi hat ingyenes felvét (négy belföld, két külföld) összege nem limitált. Így akár (az unicredit-es ATM-ek akár egy milliót is kiadnak egyszerre) havi négymillió Ft is kimozgatható (ha kell) ingyen. (Ennél jobb csak az Erste ex-citis számlája és a Privilégium L csomag; ott nincs havi korlát sem.) Igénybe vehető vele a pesti és a bécsi Mastercard váró. (Mivel folyadékot nem lehet - kivéve max. egydecis üvegcsében - bevinni a biztonsági kapun, az ingyenes étel és italfogyasztás jól jöhet.) Aktív használat mellett az ingyenes Digitális csomagban gyakorlatilag évente visszatérítik a kártya éves árát. (Első évben teljesen, de utána is majdnem.) Sajnos, a Gránit ingyenes csomagjainál az utalások díjkötelesek. Így szerencsés, ha van mellette egy ingyenes utalású csomag is másutt. (Régebben több ilyen csomag volt, de azért most is nyitható pl. a Rafinál a Gold 2.0.)
Az a fura, hogy, ha a fórumban hozzászólok más bejegyzéséhez, akkor az enyémre írt reflexióra már nem reagálhatok... (Jön egy üzenet, hogy várjak türelemmel, amíg a hozzászólásomra valaki reagál.) Így akkor az előbb elküldött hozzászólásomat "szerkesztem":
robertgida válasza streng (#1562) üzenetére
18 éve használom ugyanazt a számot. Nem hiszem, hogy ez gond lenne. De nem zárom ki, hogy valami műszaki/technikai gond lenne (iOS-ra nem küldenek SMS-t, vagy a telenoros számokra nem működik stb.), de legalább ekkor lehetne írni egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, akik segíteni tudnak. (Vagy küldenek egy hatjegyű kódot e-mailben.) -
streng
csendes tag
válasz
Fura. Ezt hittem első eset. Nem nagyon látok ilyen problémát a neten. Egyébként több ezren regisztrálnak naponta Európa szerte, szóval lehet mégis nálad is kell valami gondot keresni. Most jut eszembe mikori a számod? Régóta megvan? Hallottam olyat, hogy pl.: ha egy számról valaki lemondja a szolgáltatást, akkor azt többet nem engedi vissza. Bár csak találgatok. Egyébként a céggel nincs gond. Általában megy minden, bár ha valami elakad, akkor azt nehézkes megoldani...
-
robertgida
újonc
Köszi az infót. (Ezek szerint a hiba valószínűleg nem az "készülékemben" van...) Sajnos, ez nem csak mai tapasztalat, ez (írják, hogy küldtek SMS-t, pedig nem) csütörtök óta így van. Mindig próbálkozom holnap/másnap. Holnap is. :-) Nekem első körben (min. öt napja nem lehet regisztrálni; nincs egyetlen e-mail nyilvános címük sem) nem tűnik egy stabil, megbízható konstruktumnak...
-
hedgehog
senior tag
válasz
zsoltex70 #1559 üzenetére
Én két előnyét ismerem a Gránitnak, amiből az egyik már elmúlt: ez volt az első bank, ahol volt mobilfizetés.
A második előnyt se annyira használom ki a Transferwise borderless account óta, ez pedig az, hogy elég jók az árfolyamai: € Gránit: 324.54 OTP: 325,65 (Revo: 322,38)
A Gránit ebankja és mobilbankja katasztrófa egyébként.
Viszont mivel még mindig van Digitális bankszámlájuk Most kártyával, ami 0 Ft havidíjat és 1390 Ft éves kártyadíjat jelent, akár webes/tartalékszámlának is megéri. -
zsoltex70
csendes tag
Valamikor régen valakik emlegették hogy a Gránit bank ügyfelei
25 éve OTP-s vagyok, igazi online bankolós típus, megéri átmenni a Gránithoz? Miért jó nekünk Revolutosoknak a Gránit?
Köszi
-
streng
csendes tag
válasz
Most olvastam egy belső Revolut fórumon, hogy más országban is ugyan ilyen gondja van valakinek. Türelem, előbb-utóbb megoldják...
-
streng
csendes tag
válasz
Ez nekem úgy tűnik mintha nem működne az SMS küldésük. (gondolom a számod jól adtad meg, és nincs semmilyen sms blokkolásod a telefonodon) Próbáld meg később, mondjuk holnap.
Az ajánló link és azon keresztül a web-es felületen telefonszám ahhoz kell, hogy a rendszer tudja te a számoddal jogosult vagy az ingyen kártya kiszállításra.
(Ilyen ingyen kártyára+kiszállításra jogosító linket én is tudok neked küldeni PM-ben)
Appot nyilván simán letöltheted, abban megint megadod a számod, összerendelődik, hogy akkor neked jár az ingyen kártya+szállítás.
Mivel egyszer sem kaptál SMS-t vagy náluk nem jó a küldés vagy rossz a szám. Weben megadtad, valószínű jogosult leszel holnap is. Ha viszont az appban adod meg előbb, akkor utána hiába adod már meg a web-en, téged sima új ügyfélnek néz.
Support csak appból van, nincs más elérhetőségük, csak kártya letiltásra. Sajnos elég lassú a support, a holnapi próbát javaslom. Egyébként délután 2 körül még ment. -
robertgida
újonc
Segítséget szeretnék kérni a Revolut-regisztrációhoz. Az ingyenes kártyát ígérő "Utazgatok" ajánló linkkel próbálkoztam, megadtam a számom, s jött is visszajelzést (a webes felületen), hogy a letöltő linket elküldték. Persze, ez nem volt igaz. (Sokszor próbáltam, de mindig csak a kamu visszajelzés.) Majd (link híján) letöltöttem az app-ot, s azon keresztül kezdeményeztem a regisztrációt. Egy négyjegyű kód megadása után meg kellene adni egy hatjegyűt is, amit SMS-ben küldenek el. Itt is jött (hatvan másodpercenként lehet újraküldést kérni) a kamu visszajelzés, hogy elküldték, meg hogy újraküldték. Persze, ekkor sem... :-( A webes felületen nem találtam egyetlen ügyfélszolgálatos e-mail címet sem, a honlapon csak generál kérdés-válaszok vannak, újat nem lehet feltenni. A chat-es support csak a már regisztráltaknak van... Hogyan tovább? Miként tudok regisztrálni, illetve - az ajánló linkes hivatkozással - ingyenes kártyát igényelni? (Az is nagy segítség lenne, ha valaki - akinek már van revolut-os regisztrációja - ezt megkérdezné nekem a chat-es support-tól.)
-
Doky1988
senior tag
Revolutnál hogy lehet USD számláról EURO számlára utalni? Vagy átrakni? Van mind2, csak egyiken van 9 euró másikon 12 dollár.
Szerk: Közben rájöttem
-
kirjak
aktív tag
Köszi srácok az útmutatást, segítséget.
-
szabop27
tag
Szia, csak magamat tudom ismételni: a TransferWise közbeiktatásával tudod teljesen ingyenesen és egyszerűen feltölteni frankkal a Revolut számlád. Előttem kettővel is linkelték neked, de itt van még egyszer a link:
https://community.revolut.com/t/switzerland-free-top-up-methods-working-method-tw/46860
Itt leírnak több más módszert is, de ahogy jelzi is, minden más módszernek van valamennyi költsége jelenleg.
Ahogy a tőzsdén is, itt is jelen van a valuta eladási- és vételi árfolyam közti különbség, a spread. Ha egész nap ide-oda váltogatod a pénzed, akkor nap végére semmi sem marad belőle
, de ha rendeltetés szerűen használod, akkor jól jársz.
-
KTU
addikt
"A kreditkártyámmal fel tudom tölteni a CHF "zsebemet" . ......... ? "
Igen, gondolom ugyanúgy működik mint $ vagy € esetén,
CHF-re nincs szükségem ezért nem váltogattam oda-vissza
TW-ról töltöttem, plusz költség nélkül." A kreditkártyának vannak költségei mindenhol ?"
Ha arról van szó amiről töltenél, akkor erről kérdezd meg a bankodat.Ha nem tudsz olcsón / ingyen utalni, ne ezt a módot válaszd.
"Nem mellesleg a pay-pal fiókom a magyar otp-s számlámhoz van csatolva amelyet szintén SEPA utalással tartok életben"
Bukó, főleg ha a PayPal vált.
PayPal helyett Transferwise-t iktasd közbe ha váltani szeretnél, és TW. vagy Revolut kártyát csatolj PalPal-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest