Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) KTU válasza kirjak (#1550) üzenetére


KTU
addikt

"A kreditkártyámmal fel tudom tölteni a CHF "zsebemet" . ......... ? "
Igen, gondolom ugyanúgy működik mint $ vagy € esetén,
CHF-re nincs szükségem ezért nem váltogattam oda-vissza :U :D
TW-ról töltöttem, plusz költség nélkül.

" A kreditkártyának vannak költségei mindenhol ?"
Ha arról van szó amiről töltenél, akkor erről kérdezd meg a bankodat. :U

Ha nem tudsz olcsón / ingyen utalni, ne ezt a módot válaszd.

"Nem mellesleg a pay-pal fiókom a magyar otp-s számlámhoz van csatolva amelyet szintén SEPA utalással tartok életben"
Bukó, főleg ha a PayPal vált.
PayPal helyett Transferwise-t iktasd közbe ha váltani szeretnél, és TW. vagy Revolut kártyát csatolj PalPal-hoz.

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1552) szabop27 válasza kirjak (#1550) üzenetére


szabop27
csendes tag

Szia, csak magamat tudom ismételni: a TransferWise közbeiktatásával tudod teljesen ingyenesen és egyszerűen feltölteni frankkal a Revolut számlád. Előttem kettővel is linkelték neked, de itt van még egyszer a link:

https://community.revolut.com/t/switzerland-free-top-up-methods-working-method-tw/46860

Itt leírnak több más módszert is, de ahogy jelzi is, minden más módszernek van valamennyi költsége jelenleg.

Ahogy a tőzsdén is, itt is jelen van a valuta eladási- és vételi árfolyam közti különbség, a spread. Ha egész nap ide-oda váltogatod a pénzed, akkor nap végére semmi sem marad belőle :) , de ha rendeltetés szerűen használod, akkor jól jársz.

(#1553) kirjak


kirjak
aktív tag

Köszi srácok az útmutatást, segítséget. :R

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1554) kirjak válasza szabop27 (#1552) üzenetére


kirjak
aktív tag

Megengednéd hogy felhívjalak telefonon? Privátban írd meg a számodat és felhívnálak pár percre ha van egy kis időd. Köszi

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1555) Doky1988


Doky1988
senior tag

Revolutnál hogy lehet USD számláról EURO számlára utalni? Vagy átrakni? Van mind2, csak egyiken van 9 euró másikon 12 dollár.

Szerk: Közben rájöttem :D

[ Szerkesztve ]

DokY | www.zsolti.hu

(#1556) robertgida


robertgida
újonc

Segítséget szeretnék kérni a Revolut-regisztrációhoz. Az ingyenes kártyát ígérő "Utazgatok" ajánló linkkel próbálkoztam, megadtam a számom, s jött is visszajelzést (a webes felületen), hogy a letöltő linket elküldték. Persze, ez nem volt igaz. (Sokszor próbáltam, de mindig csak a kamu visszajelzés.) Majd (link híján) letöltöttem az app-ot, s azon keresztül kezdeményeztem a regisztrációt. Egy négyjegyű kód megadása után meg kellene adni egy hatjegyűt is, amit SMS-ben küldenek el. Itt is jött (hatvan másodpercenként lehet újraküldést kérni) a kamu visszajelzés, hogy elküldték, meg hogy újraküldték. Persze, ekkor sem... :-( A webes felületen nem találtam egyetlen ügyfélszolgálatos e-mail címet sem, a honlapon csak generál kérdés-válaszok vannak, újat nem lehet feltenni. A chat-es support csak a már regisztráltaknak van... Hogyan tovább? Miként tudok regisztrálni, illetve - az ajánló linkes hivatkozással - ingyenes kártyát igényelni? (Az is nagy segítség lenne, ha valaki - akinek már van revolut-os regisztrációja - ezt megkérdezné nekem a chat-es support-tól.)

(#1557) streng válasza robertgida (#1556) üzenetére


streng
csendes tag

Ez nekem úgy tűnik mintha nem működne az SMS küldésük. (gondolom a számod jól adtad meg, és nincs semmilyen sms blokkolásod a telefonodon) Próbáld meg később, mondjuk holnap.
Az ajánló link és azon keresztül a web-es felületen telefonszám ahhoz kell, hogy a rendszer tudja te a számoddal jogosult vagy az ingyen kártya kiszállításra.
(Ilyen ingyen kártyára+kiszállításra jogosító linket én is tudok neked küldeni PM-ben)
Appot nyilván simán letöltheted, abban megint megadod a számod, összerendelődik, hogy akkor neked jár az ingyen kártya+szállítás.
Mivel egyszer sem kaptál SMS-t vagy náluk nem jó a küldés vagy rossz a szám. Weben megadtad, valószínű jogosult leszel holnap is. Ha viszont az appban adod meg előbb, akkor utána hiába adod már meg a web-en, téged sima új ügyfélnek néz.
Support csak appból van, nincs más elérhetőségük, csak kártya letiltásra. Sajnos elég lassú a support, a holnapi próbát javaslom. Egyébként délután 2 körül még ment.

(#1558) streng válasza robertgida (#1556) üzenetére


streng
csendes tag

Most olvastam egy belső Revolut fórumon, hogy más országban is ugyan ilyen gondja van valakinek. Türelem, előbb-utóbb megoldják...

(#1559) zsoltex70


zsoltex70
csendes tag

Valamikor régen valakik emlegették hogy a Gránit bank ügyfelei :) 25 éve OTP-s vagyok, igazi online bankolós típus, megéri átmenni a Gránithoz? Miért jó nekünk Revolutosoknak a Gránit? :) Köszi

(#1560) hedgehog válasza zsoltex70 (#1559) üzenetére


hedgehog
senior tag

Én két előnyét ismerem a Gránitnak, amiből az egyik már elmúlt: ez volt az első bank, ahol volt mobilfizetés.
A második előnyt se annyira használom ki a Transferwise borderless account óta, ez pedig az, hogy elég jók az árfolyamai: € Gránit: 324.54 OTP: 325,65 (Revo: 322,38)
A Gránit ebankja és mobilbankja katasztrófa egyébként.
Viszont mivel még mindig van Digitális bankszámlájuk Most kártyával, ami 0 Ft havidíjat és 1390 Ft éves kártyadíjat jelent, akár webes/tartalékszámlának is megéri.

-- aka p3d3str1an

(#1561) robertgida válasza streng (#1558) üzenetére


robertgida
újonc

Köszi az infót. (Ezek szerint a hiba valószínűleg nem az "készülékemben" van...) Sajnos, ez nem csak mai tapasztalat, ez (írják, hogy küldtek SMS-t, pedig nem) csütörtök óta így van. Mindig próbálkozom holnap/másnap. Holnap is. :-) Nekem első körben (min. öt napja nem lehet regisztrálni; nincs egyetlen e-mail nyilvános címük sem) nem tűnik egy stabil, megbízható konstruktumnak...

(#1562) streng válasza robertgida (#1561) üzenetére


streng
csendes tag

Fura. Ezt hittem első eset. Nem nagyon látok ilyen problémát a neten. Egyébként több ezren regisztrálnak naponta Európa szerte, szóval lehet mégis nálad is kell valami gondot keresni. Most jut eszembe mikori a számod? Régóta megvan? Hallottam olyat, hogy pl.: ha egy számról valaki lemondja a szolgáltatást, akkor azt többet nem engedi vissza. Bár csak találgatok. Egyébként a céggel nincs gond. Általában megy minden, bár ha valami elakad, akkor azt nehézkes megoldani...

(#1563) robertgida válasza zsoltex70 (#1559) üzenetére


robertgida
újonc

A Gránit Platinum kártya ingyenes utasbiztosítást ad, mégpedig a piacon (bankkártya mellé) elérhetők közül a legmagasabb térítésűt. (Aki akár néha is utazik külföldre, már csak ezért is megérheti.) A havi hat ingyenes felvét (négy belföld, két külföld) összege nem limitált. Így akár (az unicredit-es ATM-ek akár egy milliót is kiadnak egyszerre) havi négymillió Ft is kimozgatható (ha kell) ingyen. (Ennél jobb csak az Erste ex-citis számlája és a Privilégium L csomag; ott nincs havi korlát sem.) Igénybe vehető vele a pesti és a bécsi Mastercard váró. (Mivel folyadékot nem lehet - kivéve max. egydecis üvegcsében - bevinni a biztonsági kapun, az ingyenes étel és italfogyasztás jól jöhet.) Aktív használat mellett az ingyenes Digitális csomagban gyakorlatilag évente visszatérítik a kártya éves árát. (Első évben teljesen, de utána is majdnem.) Sajnos, a Gránit ingyenes csomagjainál az utalások díjkötelesek. Így szerencsés, ha van mellette egy ingyenes utalású csomag is másutt. (Régebben több ilyen csomag volt, de azért most is nyitható pl. a Rafinál a Gold 2.0.)

Az a fura, hogy, ha a fórumban hozzászólok más bejegyzéséhez, akkor az enyémre írt reflexióra már nem reagálhatok... (Jön egy üzenet, hogy várjak türelemmel, amíg a hozzászólásomra valaki reagál.) Így akkor az előbb elküldött hozzászólásomat "szerkesztem":
robertgida válasza streng (#1562) üzenetére
18 éve használom ugyanazt a számot. Nem hiszem, hogy ez gond lenne. De nem zárom ki, hogy valami műszaki/technikai gond lenne (iOS-ra nem küldenek SMS-t, vagy a telenoros számokra nem működik stb.), de legalább ekkor lehetne írni egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, akik segíteni tudnak. (Vagy küldenek egy hatjegyű kódot e-mailben.)

[ Szerkesztve ]

(#1564) streng válasza robertgida (#1561) üzenetére


streng
csendes tag

Support eléréshez app nélkül írj rájuk Twitter-en @RevolutApp + kövesd őket. Ha minden jól megy válaszolnak privát üzenetben.

(#1565) KTU válasza robertgida (#1561) üzenetére


KTU
addikt

Működik a regisztráció, jön az SMS 0036305555517 számról amennyiben Telekom-hoz tartozik a szám.
De csak 1x küldenek!
Semmi kódot nem kapsz benne!
Csak egy linket az alkalmazás letöltéséhez.
Ezt írja is a weboldalon:
"Thank you for signing up!
We have sent you a text with a link to download the app."

Ekkor már azonosított rendszerük a meghívólinkkel, és így kapod a kedvezményt a kártyarendelésnél.
Mindegy honnan töltöd le az alkalmazást! De csak ellenőrzött helyről!
Hogy Play vagy Apple store, vagy SMS linkről töltöd le a telefonodra!
Beírod a telefonszámod,
és regisztrálsz.
Ennyi.

SMS-bem senki ne várjon kódot regisztrációnál!
És csak 1X küldik ki, hogy mennyi időnként azt nem tudom.
Gondolom ha elévül a meghívás, megint küld SMS-t.

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1566) sajti_pajti válasza robertgida (#1556) üzenetére


sajti_pajti
tag

Androidon nekem rendszeres, hogy nem jön SMS, pontosabban szinte soha nem jön elsőre (nem Revolut-specifikusan).

(#1567) KTU válasza sajti_pajti (#1566) üzenetére


KTU
addikt

Revolut alkalmazásba való bejelentkezéshez, nekem mindig működött.
Bár nem sokszor kellett, :U
ha törlöd az alkalmazás adatait, másik telefon, stb.
vagy esetleg más: google, alza, viber, stb.
Szerintem nem android függő.

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1568) kirjak


kirjak
aktív tag

Jelentem Svájcból a Zürcher Kantonalbank-tól indított "sima" SEPA utalással ellenőrizve a REVOLUT számlámat is és a bankomnál lévő kontóm oldalát is abszolút költségmentesnek tekinthető a feltöltés.
Sem itt sem ott nem jelentkeztek plusz költségek.
A különbség mindösszesen annyi a két SEPA utalás esetén hogy a párhuzamosan indított utalásomat az OTP és a REVOLUT felé az OTP-hez 1 nappal hamarabb érkezett meg mint a REVOLUT-ra.

[ Szerkesztve ]

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1569) kirjak


kirjak
aktív tag

281-ben váltaná a telómon a REVOLUT :D

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1570) KTU válasza kirjak (#1569) üzenetére


KTU
addikt

öröm bódottá [link] :D

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1571) kirjak válasza KTU (#1570) üzenetére


kirjak
aktív tag

:C :K

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#1572) robertgida válasza KTU (#1567) üzenetére


robertgida
újonc

A Revolut app-ba való bejelentkezésekhez is kellenek majd az SMS-ek?? Akkor teljesen esélytelen használnom. :-(Telenoros Iphone-ra nem jön meg úgysem… A regisztráció nem volt könnyű, de immár a hatodik napon sikerült. :-) Ma mindössze három órámba telt… Óriási mázli, hogy a sokadik (nagyon türelmesnek kell lenni, sokszor kell kérni új SMS-t egy-egy perc lejártakor) próbálkozáskor (amikor továbbra sem jött meg a hatjegyű regisztrációs kód) végre felkínálta az app a support-ot. Először semmitmondó generál gépválaszok jöttek, hogy miként regisztráljak. De a rendszer nem ismerte fel (hiába írtam szájbarágósan), hogy nem kaptam meg sem a promós regisztráció során elvileg elküldött linket, sem a hatjegyű kódot. Majd egy idő után megírta a gépchat, miként lehet embert „kérni”. No, az volt aztán a nagyon-nagyon lassú. Volt, hogy fél óra (!) múlva kaptam csak választ egy-egy üzenetemre. Szerintem szimultán chatelnek egy csomó felhasználóval. Valami miatt (ez derült ki) a regisztrációmat nem lehetett befejezni, azt törölniük kellett. Ez egy hiper lassú folyamat volt. Majd kérték, kíséreljem meg újra a regisztrációt a promó linkkel kezdve. Megismételtem, de csak nekem küldtek ekkor sem se linket, se hatjegyű kódot… Ekkor felajánlották, hogy „befejezik” nekem a regisztrációt. Ez abból állt, hogy a hatjegyű kódot e-mailben (miért nem lehet eleve e-mailben kommunikálni; főként akkor, ha még nincs Revolut account?) elküldték, s így már komplett lett a regisztráció. Majd volt még egy kör az ingyenes kártyáért. Tíz eurót küldtem át hitelkártyáról, amiért tizenegy eurót vontak le. (Mint kiderült, egy eurót öt munkanapon belül visszautalnak majd, de ezt az app-on nem írták.) De ezzel nem lehetett megrendelni standard szállítással az első kártyát (ahhoz tíz fontot kellett volna utalni), így megrendeltem hat euróért. A support azt mondta, ugyan nem csináltam jól (a minimumutalást), de végül nem fognak házhoz szállítási díjat beterhelni. No, hat nap alatt eddig lehetett eljutni. :-)

(#1573) DavidQ válasza robertgida (#1572) üzenetére


DavidQ
tag

Ez egészen extrém. :D Nekem nem egész negyed óra volt az egész regisztrációs folyamat, sőt addigra már a kártya is meg volt rendelve (igaz, én még fizettem a kártyáért).

Nem minden kínai szirszar szar!

(#1574) streng válasza robertgida (#1572) üzenetére


streng
csendes tag

Welcome! ;-) Csak sikerült. Ez tényleg nem volt semmi. Tudom nem segít, de ez pár perc szokott lenni normál esetben. Írj ha bármi további kérdésed van.

(#1575) hedgehog válasza robertgida (#1572) üzenetére


hedgehog
senior tag

Nem, nem kell, csak ha újratelepíted az appot mondjuk egy telefon-wipe után.
(de ahogy a többiek is írják, _általában_ nem szokott gond lenni, nálam minden flottul, gyorsan és pontosan működik, pedig használom rendesen).

-- aka p3d3str1an

(#1576) qfm


qfm
senior tag

Sziasztok!

Regisztráltam korábban a promós linkkel, de még nem töltöttem fel rá összeget, és így kártyát se rendeltem. Gondolkozok rajta, szükségem van-e rá. TransferWise-t használok külföldi rendelésekhez, van valamilyen előnye annak, ha készítek Revolut fiókot? Jobb árfolyammal dolgozik, vagy tapasztalható bármilyen más gyakorlati előny? A TW-nél a feltöltéskori levonás és a váltáskor jelentkező levonás nem tetszik, de gondolom ebből élnek. :)) Kártyából is több félét látok az app-ban, a legelső MC kártya ingyenes a promó keretében? Mert azt sem írták az oldalon, csak hogy ingyen kártya.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#1577) edk- válasza qfm (#1576) üzenetére


edk-
őstag

Revolutnál nincs a feltöltéskor és a váltásnál levonás (de hétvégén kicsit rosszabb árfolyamon vált).

Ha mindkét cégtől van kártyád, akkor duplaannyi az ingyen felvehető havi összeg.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#1578) L4mie


L4mie
veterán

Sziasztok,

ma BB topicból ideterelődtem, regisztráltam, megvan az app.
Gondolom alap kártya elég mindenre, kérdés, hogy elvileg a kártya ingyenes, de a szállítását nem lehet ingyenessé tenni ugye? :) Skótkodok na....de hát a revolut erről szól.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1579) Maximus43 válasza L4mie (#1578) üzenetére


Maximus43
tag

Nem. Jelenleg 6euro.
Ha kifogsz egy akciós időszakot akkor igen, de ne legyünk már ennyire magyarok hogy minden ingyé vagy annál is olcsóbban kell:)

ツ 12 éve tag

(#1580) L4mie válasza Maximus43 (#1579) üzenetére


L4mie
veterán

hogynekéne olcsóbban :D sőt fizessenek :D

amúgy a fém kártya nagyon menő...de egyenlőre elég lesz ez a plasztik, vagy virtuális, még meglátom :)

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1581) KTU válasza L4mie (#1580) üzenetére


KTU
addikt

Mindé fizetni kell.
:D

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1582) streng válasza L4mie (#1578) üzenetére


streng
csendes tag

Virtuális jól jön Net-es vásárláshoz, külön tudod tiltani, limitet rátenni, na és nem hagyod el.
Az első bejegyzésben említett cikkben van egy promo link, ami ingyen kiszállítást és kártyát ad.
Ilyen speciális linket én is tudok küldeni bárkinek, aki kér privátban. Kitenném ide is, de a fórum szabályzat szerint nem tehetem meg.
Ha te ajánlod tovább az appból ez nem ad ingyen szállítást. Én a Revolut-tól kaptam direktben, hogy ajánljam tovább. Csak új regisztrációra érvényes vagyis, ha már fent van az app, akkor már késő...
Egy másik megoldás, hogy nem rendelsz fizikai kártyát csak a virtuálist használod és egy idő után Revolut küld majd egy emailt, hogy látják régen megvan az account, mi lenne ha küldenének neked egy ingyen kártyát. De ez sem biztos, meg több hét is lehet vagy nem jön soha.

(#1583) KTU válasza streng (#1582) üzenetére


KTU
addikt

"Ilyen speciális linket" szerintem bárki tud küldeni akinek van Revolut fiókja.
Megnyitja weboldalt, beírja a számát, így már "jegyzik" a számát,
letölti az alkalmazást, és regisztrál.
Már én is küldtem a családba.

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1584) L4mie válasza streng (#1582) üzenetére


L4mie
veterán

Hát már késő, regisztráltam, de sebaj, megér 6 eurót egy ilyen kártya nekem :) virtuálisat is lehet gondolom mellé csinálni ingyen a netes vásárlásokhoz.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1585) streng válasza KTU (#1583) üzenetére


streng
csendes tag

Igen, mint írtam is, de az nem ad ingyen kiszállítást. Az enyém viszont igen. ;-)
(persze ha épp akció volt akkor nyilván mindenki ingyen kapja függetlenül hogy regisztrált)
Ami appból megy link ott a
webcímben /r/<egyedi kód> van - sima referer link,
Amit én ajánlok és mi a cikkben van, az pedig Revolut Ambassador Promo link webcím /?p=<egyedi kód>

(#1586) streng válasza L4mie (#1584) üzenetére


streng
csendes tag

Lehet hát. Sőt, én az összes weboldalra, előfizetésre és mindenféle appokba is azt használom. Ha netán kompromittálódna (bár velem ilyen még nem történt web-en, csak USA-ban másolták le a fizikait egyszer) simán törlöd és kérsz egy újat. Minden azonnal megy tovább, nem kell várni mint a fizikai kártya esetében a kiszállításra.

[ Szerkesztve ]

(#1587) Rellind válasza streng (#1585) üzenetére


Rellind
senior tag

Sziasztok. Én is beléptem.... :C
Ilyen linket kaptunk mi is a topicban szerintem..... :DDD A kártyaigénylésnél volt standard lehetőség az ingyenes volt a shipping :K

[ Szerkesztve ]

(#1588) Villa7


Villa7
tag

Információ

Magyar HBO Go előfizetést nem lehet venni fizikai revolut kártyával, külföldi kártyára hivatkozva.

(#1589) hedgehog válasza Villa7 (#1588) üzenetére


hedgehog
senior tag

igen, ugyanez van a Spotify előfizetéssel, az sem engedi a régióeltérés miatt a Revo-val fizetést... a Netflix viszont simán

-- aka p3d3str1an

(#1590) Maximus43 válasza hedgehog (#1589) üzenetére


Maximus43
tag

nem értem miért nem mindegy nekik honnan kapják a pénzt.
Régiót úgy is beállítod ha pl nem tudsz külföldiül, de miért ne nézhetnék angol belpiacos sorozatokat Mo-n?

ツ 12 éve tag

(#1591) brainticket válasza hedgehog (#1589) üzenetére


brainticket
aktív tag

A spotify-nál állítólag működik a paypal a helyi kártya heyett

(#1592) flegga92


flegga92
senior tag

Sziasztok!

Friss Revolut felhasználó vagyok, most az ingyenes kártya miatt regisztráltam, később még jól jöhet a külföldi utak során. TW-vel utaltam 13 EUR-t, mikor íródik jóvá kb? 3 órát írt az utalásra, 8-kor a TW küldte a mailt, hogy elindították, de még nem érkezett meg. Mennyi ennek az átfutása?

(#1593) L4mie


L4mie
veterán

Járt már úgy valaki mint én az imént?
Kaptam most egy üzenetet, hogy fotózzam be nekik az útlevelem is....tegnap megkapták a jogsit, nem elég... a születési anyakönyvi bizonyítvány lesz a következő??
Minek nekik ez is?

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1594) edk- válasza flegga92 (#1592) üzenetére


edk-
őstag

Szerintem kell egy nap, mire jóváírják.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#1595) KTU válasza flegga92 (#1592) üzenetére


KTU
addikt

Mivel Revolut-nál költségmentes a kártyás feltöltés, és ha van TW. kártyád,
avval jobban jártál volna. :U
És azonnali tranzakció.

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1596) flegga92 válasza edk- (#1594) üzenetére


flegga92
senior tag

Köszi mindkettőtöknek!
Közben megjött a feltöltés. Nincs TW kártyám, de tervben van az is :)
Már látom a kártya számom, tudom netes vásárlásra használni, míg nem jön meg a kártya?

(#1597) Beniii06 válasza flegga92 (#1596) üzenetére


Beniii06
őstag

Nem, mert általában kérni szokták a CVC kódot is, ami a kártya hátulján van.

"Got any other secret weapons?"

(#1598) flegga92 válasza Beniii06 (#1597) üzenetére


flegga92
senior tag

Látszik az is az appban. Majd teszek vele egy próbát.

(#1599) KTU válasza flegga92 (#1596) üzenetére


KTU
addikt

Ne használd addig amíg nem érkezett meg!

Ne jelezd vissza hogy megjött, csak akkor ha valójában fizikailag a kezedben van!!!
Mert ha "eltűnik" szállítás közben, visszaélhetnek vele!!!
Vásárolhatnak vele online.
kártyaszám, név, lejárat, CVC.
Minden a kártyán van.

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1600) flegga92 válasza KTU (#1599) üzenetére


flegga92
senior tag

Köszi a tippet, pedig olvastam itt, hogy valakinek ki volt bontva a boríték...

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.