Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kirjak

aktív tag

válasz szabop27 #1547 üzenetére

Na akkor még feltennék pár kérdést hogy tisztán lássak kezdjük az első témával, feltöltés.

A kreditkártyámmal fel tudom tölteni a CHF "zsebemet" . Ez már eleve marhaság vagy sem ? A kreditkártyának vannak költségei mindenhol ?
    A "sima" utalás a svájci bankomtól nem lehetséges hiszen ahová utalok az nem svájci. Emiatt SEPA utalásra lenne szükség (egyelőe ezt próbáltam ki ) de nem eurót utaltam hanem frankot. Próbaként 250-et.
    Mivel ez nekem "svájciként" nemzetközi utalásnak számít ezért gondolom az én bankom miatt szintén nem költség mentes.Kíváncsi leszek mennyi ér majd oda belőle.

Nem mellesleg a pay-pal fiókom a magyar otp-s számlámhoz van csatolva amelyet szintén SEPA utalással tartok életben és a múltkor kipróbáltam hogy 10 frankkal feltöltöttem a Revolutot na abból volt csak igazi kalamajka, a paypal levonta euróban azt a forintot az otp-s számlámról amelyből frankot csinált a revolutra.
    Ezt követően már a revolut-on ha a 10 frankomból forintot akartam váltani, valóban fantasztikus áron megtehettem , kipróbálván meg is tettem.
    Azonban amikor visszafelé akartam ismét frankot varázsolni az imént forintosított összegből már nem úgy váltotta.( az árfolyamot szemmel tartottam )

Gondolom ez azért van mert nem lehet játszadozni a valutákkal hiszen nem erre való ez. Akkor megállapítható hogy csak EGYSZERI váltásnál olyan kellemes ez?

Folyt köv.

Új hozzászólás Aktív témák