Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
válasz
szabop27 #1547 üzenetére
Na akkor még feltennék pár kérdést hogy tisztán lássak kezdjük az első témával, feltöltés.
A kreditkártyámmal fel tudom tölteni a CHF "zsebemet" . Ez már eleve marhaság vagy sem ? A kreditkártyának vannak költségei mindenhol ?
A "sima" utalás a svájci bankomtól nem lehetséges hiszen ahová utalok az nem svájci. Emiatt SEPA utalásra lenne szükség (egyelőe ezt próbáltam ki ) de nem eurót utaltam hanem frankot. Próbaként 250-et.
Mivel ez nekem "svájciként" nemzetközi utalásnak számít ezért gondolom az én bankom miatt szintén nem költség mentes.Kíváncsi leszek mennyi ér majd oda belőle.Nem mellesleg a pay-pal fiókom a magyar otp-s számlámhoz van csatolva amelyet szintén SEPA utalással tartok életben és a múltkor kipróbáltam hogy 10 frankkal feltöltöttem a Revolutot na abból volt csak igazi kalamajka, a paypal levonta euróban azt a forintot az otp-s számlámról amelyből frankot csinált a revolutra.
Ezt követően már a revolut-on ha a 10 frankomból forintot akartam váltani, valóban fantasztikus áron megtehettem , kipróbálván meg is tettem.
Azonban amikor visszafelé akartam ismét frankot varázsolni az imént forintosított összegből már nem úgy váltotta.( az árfolyamot szemmel tartottam )Gondolom ez azért van mert nem lehet játszadozni a valutákkal hiszen nem erre való ez. Akkor megállapítható hogy csak EGYSZERI váltásnál olyan kellemes ez?
Folyt köv.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- DOOM - The Dark Ages
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest