Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
A nokia első értelmes flipes telefonja és még a Világok harcá-ban is szerepelt egy

-
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Igazából ez nem megsemmisítés, hanem újrahasznosítás.
A magyar cégek is általában Németországba hozzák konténerszámra.
Sok magyar nyelvű telefont is találtam már (6310i, K800i, D900, stb.).
Elvileg bemehet, de nem hozhat ki.
anevemearl, kilora van ár, a neten te is rákereshetsz.

-
albiosz
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
én nem vagyok ennyire elégedett. 2 terméket rendeltem, gyári újként volt hirdetve mindkettő. már az utalás után jelezték, hogy az egyik nagyon silány minőségű (akkor mégsem gyári új?). jó pont, hogy annak az árát visszautalták. a másik megjött, rendben volt.
újabb rossz pont, hogy sima levélként adták fel, pedig ajánlott postázás árát kérték. -
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Én is a békés megoldások híve vagyok. egyben volt, amit küldtek, de az assembly videón is látszik, hogy be kell hajtani a kábelt. és ott pattant el. 100% derékszögben, ahogy behajlik.
még gyanús is volt egyébként, hogy milyen könnyen ment, mintha előre lett volna hajtva... de nem foglalkoztam vele túlzottan. -
golya32
senior tag
válasz
LaciGSM
üzenetére
áá csak kitiltott utána írattam egyik haverommal egy durvát azt is kitiltotta

Pedig megvettem volna, de minek ezért ennyit várni.
Tényleg csak a véleményem írtam le, utálom az olyanokat akiknek csak a saját véleményük számít, a másik meg menyen ahová akar, teljesen olyan ez bolt mint a politikusaink.. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
teloseftes néven

van itt minden
1 ft-rol mennek majd jóféle cuccok még 
-
kaller1
veterán
-
sannnya
csendes tag
válasz
LaciGSM
üzenetére
a pecsa sajnos meghalt az atalakitas ota,tele van kannavero nepseggel,akik muregiseget arulnak...
viszont videken erdemes turkalni,ket hete nagykanizsan a piacon szereztem t28ast,r380ast,fillerekert...
egy boltbol pedig 7280as es 7380as nokia jott haza,szinten bekebeli aron...viszont ha pesten jarkalsz es van gyomrod a negy sarkany piachoz ott is lehet csodakat talalni a legalso polcokon...ismerosom egy 197es ericcsonnal jott haza,meg birta venni 500 forintos beruhazassal...

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
ezzel én is így vagyok

leálltam-szórok ki mindent, de még mindig szerezni, szerezni, szerezni!

ma is, teljesen más miatt mentem ki piacra-aztán megláttam a REKESZ telefont. 6021-ből volt vagy 20 db, de csak a szebbek jöttek, amik mentek. de lesz még alkalom. 6210ből meg 300/db-ért jöhettek

vaterát nem nagyon nézem. meguntam a lehúzósokat.
viszont!
ha valami ingyen jön-mert tudják a mániám, azt örömmel elfogadom, legyen az döglött is. legyen élesztgetni valóm
mint a maiak is -
meroly
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, én a mostani telefonom óta lettem ütésálló mániás. Nagyon sokat jelent amúgy is, meg a tudat is hogy leeshet, vizes lehet stb, akkor is tudsz majd telefonálni.
Épp egy szép 6250-et vadászok első körben, aztán kéne 5210, 5100, 5140, 5500.... stb(#15566) KSparrow: LIKE

-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Ment pü.
Engem linkelhetsz, ha gondolod, én is linkellek.
meroly.c8.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)