Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

leginlább a retro nokiákat szeretem, de az az alcatel nagy vágyam volt... meg is szereztem! 8910 (első) olyan volt h a végén már nem tartotta magát a flip és mikor felvettem a hívást akkor kiugrott az alsó részből, de sajnos nem tudtam szabadulni a 8910 titánfeelingtől és vettem egy "i" -t is. azzal nem volt gond azon kívül h rossz volt a mikrofon... hol működött hol nem, és a flipet csak az egyik oldalon fogta... nehéz ebből jót beszerezni, ami jó az meg drága. szerk: jah és az alcatelre visszatérve... abban az időben még az 5210 volt az újdonság, erre ismerősöm beállított egy ilyennel ami fele anyniba kelt de 2x akkora kijelzője volt és szürkeárnyalatos... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest