- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Előszónak annyit, hogy az elmúlt hetekben kezdtem el megismerkedni a repülés világával, eddig tetszik.
Az esti programom ejtett, így elkészülve, felöltözve rákerestem a "ferihegy plane spotting"-ra. Na én most tudtam meg, hogy a spotterdomb 25 perc sétára van tőlem.
Úgyhogy ki is mentem. Feltöltök néhány képet, bár éjszaka csináltam telefonnal, így ne legyenek nagyok az elvárások...Ez a legelfogadhatóbb, ezen minden látszik.
Az érkező repülőkből ennyi látszott kamerán át, úgyhogy ebből csak egyet töltök fel.
Aztán felkapcsolták a gurulópálya fényeit. Már csak ezért is megérte kimenni.
Talán ez a kép a legjobb, itt látstszik, hogy repülőről van szó.

Összeségében tetszett, majd nappal is visszamegyek, de a reptér éjjeli fényei engem elbűvöltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Úgyhogy ki is mentem. Feltöltök néhány képet, bár éjszaka csináltam telefonnal, így ne legyenek nagyok az elvárások...