Új hozzászólás Aktív témák

• gonger

senior tag

válasz kelzsoca #8675 üzenetére

Na én is épp ezért vittem (volna) vissza a készüléket..
    Vödörhang, szakadozó hívások, recsegő belső hangszóró (nem csak max hangerőn) 2mp-es késleltetés hívásfogadásnál, amúgy zúgó vibra motor.. ezek a problémák nálam, de nem fagy és maga a teló nagyon bejön, kell nekem, de 58 ezerért ne legyenek ilyen hibái.
    Pénteken beestem 18:05-kor a westend T-mobile-ba, pont lecsúsztam a szervízről:-( de a hostess mondta, hogy mehetek szombaton is 10:00-18:00-ig. Mentem is, majd szembesültem vele, hogy szerviz nincs hétvégén.
    Most hétfőn nap közben bementem a Duna Plaza T-pontba, szervizes készséges volt, felírta a nevem, mert nem volt készleten cserekészülék.
    Ma hívtak, hogy jött egy darab, azt elteszik nekem. Ma du vissza is mentem, letoltam minden appot, beállítást a sajátomról, lepapíroztuk a cserét, majd összeraktuk az újat. Kezdeti lépésekig (és a metróig) sem jutottam, mert ugyan működött az érintő, de baromi lassan reagált mindenre és mikor beírtam volna bármit is, belassult és onnantól nem működött a 'billentyűzet'. Újraindítás után sem..gyorsan visszavittem, megnézte a szerviz is, nem tudtak beállításokban sem változtatni semmit, így közölték, hogy a cserecucc is hibás; nincs másik készülék, esetleg elvihetek egy Samsung csere készüléket ideiglenesen használatra, aztán majd szólnak ha lesz készlet, de jelenleg a logisztikai raktárukban is hiány van ebből.Áttelefonáltak Westend-be, ott sincs most készleten, talán a hét második felében lesz 2 db, abból egyet megpróbálnak nekem félre tenni..de nincsenek illúzióim, gondolom nem csak Én várok a cserére.
    Végül a Samsung cserekészüléket nem hoztam el használatra, kiszedettem a rendszerükből a visszaadott rossz hangú, de használható GXI-met és most csinálom a backupokat :-)
    Szóval a kínai minőségellenőrzés engem is megtréfált; továbbra sem tántorítanék el senkit, de érdemes még a pultnál kipróbálni a cserekészüléket is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés