- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
kelzsoca #8675 üzenetére
Na én is épp ezért vittem (volna) vissza a készüléket..
Vödörhang, szakadozó hívások, recsegő belső hangszóró (nem csak max hangerőn) 2mp-es késleltetés hívásfogadásnál, amúgy zúgó vibra motor.. ezek a problémák nálam, de nem fagy és maga a teló nagyon bejön, kell nekem, de 58 ezerért ne legyenek ilyen hibái.
Pénteken beestem 18:05-kor a westend T-mobile-ba, pont lecsúsztam a szervízről:-( de a hostess mondta, hogy mehetek szombaton is 10:00-18:00-ig. Mentem is, majd szembesültem vele, hogy szerviz nincs hétvégén.
Most hétfőn nap közben bementem a Duna Plaza T-pontba, szervizes készséges volt, felírta a nevem, mert nem volt készleten cserekészülék.
Ma hívtak, hogy jött egy darab, azt elteszik nekem. Ma du vissza is mentem, letoltam minden appot, beállítást a sajátomról, lepapíroztuk a cserét, majd összeraktuk az újat. Kezdeti lépésekig (és a metróig) sem jutottam, mert ugyan működött az érintő, de baromi lassan reagált mindenre és mikor beírtam volna bármit is, belassult és onnantól nem működött a 'billentyűzet'. Újraindítás után sem..gyorsan visszavittem, megnézte a szerviz is, nem tudtak beállításokban sem változtatni semmit, így közölték, hogy a cserecucc is hibás; nincs másik készülék, esetleg elvihetek egy Samsung csere készüléket ideiglenesen használatra, aztán majd szólnak ha lesz készlet, de jelenleg a logisztikai raktárukban is hiány van ebből.Áttelefonáltak Westend-be, ott sincs most készleten, talán a hét második felében lesz 2 db, abból egyet megpróbálnak nekem félre tenni..de nincsenek illúzióim, gondolom nem csak Én várok a cserére.
Végül a Samsung cserekészüléket nem hoztam el használatra, kiszedettem a rendszerükből a visszaadott rossz hangú, de használható GXI-met és most csinálom a backupokat :-)
Szóval a kínai minőségellenőrzés engem is megtréfált; továbbra sem tántorítanék el senkit, de érdemes még a pultnál kipróbálni a cserekészüléket is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest