Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz ko9 #6108 üzenetére

"El kell fogadni azt a tényt, hogy ez a készülék 90%-ban Intel referenciatelefon - ez alapján kell törődni vele. Intel referenciaforrásunk pedig van"

Ezt az infót szeretném már egyszer látni, hogy honnan van! Légyszi mondjátok már meg nekem, hogy miből gondolod hogy a SoC-on kívül, ami nyilván azonosnak tűnik bármi egyezés van bármelyik eddig modellel is. Persze vannak még ismert részek: tudjuk milyen a GPU. Látjuk az akku paramétereket, tudjuk hogy rajta lóg egy BCM4330-as chip. Ki lehet csalni a végfokok típusát, lehet tudni még ezt azt, de itt vége a történetnek. Körbe az összes több kismillió paramétert nem ismerjük benne. Sehol egy utalás a memória kezelésre, stb. stb.

Nem azt mondtam, hogy meg sem próbáljuk, meg nem is arról van szó, hogy nem örülnék neki, hogy van bennetek kitartás, de ne tegyünk addig szerintem felelőtlen ígéreteket semmire, ameddig valami nem 100%. Itt majd akkor lesz érdemi előrelépés, ha tényleg elindult legalább bármelyik kernel. Nem rosszindulatból írtam a 3.4-est sem, csak kb. ugyan ott tartunk vele, mint ezzel, mert a SoC támogatás megvan, körbe meg úgyis fel kell építeni, mert ott vége is van minden átfedésnek ahogy elnézem.

Szét kéne szedni két ilyen modellt. Kiderülne merre hány méter. Szerzel egy Razr I-t? Én szétszedem a GXI-t, ha ezen múlik...

Új hozzászólás Aktív témák