Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Nem kell ahhoz Buzera Mártonnak lenni, hogy ROM -ot akarjunk cseréni egy olyan hiba miatt amit a gyártó cseszik hónapok alatt kijavítani (de a lelkes modder meg megtett).
Én még magával az Inteles referenciamodellel ismerkedtem össze fél óra erejéig, azon még 2.3 volt de úgy döcögött mint szamárkordé a vasúti síneken. Amikor meg megkérdezték, hogy mi a véleményem és azt mondtam, hogy ez sz@r akkor csak nagy kerek szemekkel néztek rám.
Az ára meg biztosan kedvező lesz, főleg ha itthon is tudják tartani a 200 fontos angol árat.(#17) Bici
Jól rémlik.
(#19) Tomy Yayo
Az ég világon semmi.
Az Intel a fejébe vette, hogy majd ő jól lenyomja az ARM -et csak épp ez sohasem fog megtörténni, na meg ők is szeretnének abból a tortaszeletből (ami az ö esetükben nagyon kicsi lesz).(#20) DemonDani
Sok ügyes ember van ott de lehet, hogy pár hamarosan kopasz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest