- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbazsi123
csendes tag
Sziasztok. nekem gyári rom-os grand x IN telefonom van, annyi módosítással, hogy a RootApp delete alkalmazással kicsit gyomláltam (nincs pl. az idegesítően sok felesleges adatot befrissítő touchpal, gyári böngésző, mastercard mobile és hasonló app-ok, amiket sose nyitottam meg). nemrég vettem hozzá egy 2900 mAh-s akksit (jól bírja!). ami probléma előfordul: a kamera időnként lefagy. ha elindítom, és nem látszik a sarokban a kis kép (előnézeti? utónézeti? hogy is hívjam...), akkor tudom, hogy vége. csak a home gomb nyomogatásával tudok kilépni. a legtöbb esetben csak az segít, ha az Android assistant-ban egy teljes rendszertisztítást futtatok. nem tudom, hogy mi okozza a hibát, de idegesítő... mindenesetre már úton van Kínából egy 8 magos telefon, remélem, azzal nem lesznek ilyen gondok
Ez a kamera-probléma másnál is előjött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest