- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
tPedro_ #19364 üzenetére
Ez valami szoftveres bug lehet, én is találkoztam vele, ha az újraindítás nem segít, törölj valamit, akkor menni fog.
A random hálózateldobás típushiba, ami csak a T-Mobile szervizeiben NEM jelentkezik (tapasztalat), akárcsak a hívás közbeni hangproblémák. Az újraindulásos dolog nálam ritkán, de előfordul, a hálózat eldobása nagyon gyakori, pedig HSDPA területen vagyok, a net sebessége is bőven jó. Ilyenkor általában pár másodperc és újra észhez tér, bár jártam úgy, hogy fél napig nem voltam elérhető őkegyelme miatt.Engem a Wifi fagyás kerget a nem is tudom hová. Amint lehet, szabadulok ettől a telefontól (még két hónap hűség), és soha többet európai-kínai márka, de főként ZTE nem...
Közel két éve szenvedek ezzel a készülékkel. Ott rontottam el, hogy pár nap után, mikor előjött a hanghiba, nem álltam el a vásárlástól. Bíztam benne, hogy lesz új ROM, ami majd megváltást és javítást hoz. Nem kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest