- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy a telefon vagy az android hibaja, de elso korben megkerdezem itt:
Talalkoztatok olyannal, hogy hiaba van kb 280MB ures hely a belso tarhelyen, de az alkalmazasokat nem engedi frissiteni?
Kiirja, hogy hiba tortent, nincs eleg hely az eszkozon. Van amikor mar a letoltes elkezdese elott felugrik az uzenet, van hogy csak a letoltes utan, telepites kozben.
Es nem kell nagy meretu appokra gondolni:
Pl. eBay - 9MB - megprobaltam athelyezni a telora, de szinten kiirja, hogy nincs eleg hely.Probaljak ki valami karbantarto programot?
Olyannal mar egyebkent talalkoztam, hogy egy adott programot ami az SD kartyara volt athelyezve, nem tudott frissiteni, csak ha visszaraktam a belso tarhelyre.
(A rendszerbeallitasok alatt 168MB ures helyet ir, az alkalmazasok kezelesenel pedig 288-at. Mindkettonek elegnek kene lennie egy 9MB-os programnak.)
Masik erdekes hibajelenseg, ezert a telo a ludas: Eldobja a halozatot, villog a piros led, aztan ha egy jo ideig nem tud ra visszalepni, akkor ujraindul de nem ker pin kodot.
Utana hasznalod tovabb, mig nem random ido utan fel nap, 1 nap egyszer csak keri a pin-t, aztan mukodik tovabb mintha mi se tortent volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest