Új hozzászólás Aktív témák

• tPedro_

őstag

Sziasztok!

Nem tudom hogy a telefon vagy az android hibaja, de elso korben megkerdezem itt:

Talalkoztatok olyannal, hogy hiaba van kb 280MB ures hely a belso tarhelyen, de az alkalmazasokat nem engedi frissiteni?
    Kiirja, hogy hiba tortent, nincs eleg hely az eszkozon. Van amikor mar a letoltes elkezdese elott felugrik az uzenet, van hogy csak a letoltes utan, telepites kozben.
    Es nem kell nagy meretu appokra gondolni:
    Pl. eBay - 9MB - megprobaltam athelyezni a telora, de szinten kiirja, hogy nincs eleg hely.

Probaljak ki valami karbantarto programot?

Olyannal mar egyebkent talalkoztam, hogy egy adott programot ami az SD kartyara volt athelyezve, nem tudott frissiteni, csak ha visszaraktam a belso tarhelyre.

(A rendszerbeallitasok alatt 168MB ures helyet ir, az alkalmazasok kezelesenel pedig 288-at. Mindkettonek elegnek kene lennie egy 9MB-os programnak.)

Masik erdekes hibajelenseg, ezert a telo a ludas: Eldobja a halozatot, villog a piros led, aztan ha egy jo ideig nem tud ra visszalepni, akkor ujraindul de nem ker pin kodot.
    Utana hasznalod tovabb, mig nem random ido utan fel nap, 1 nap egyszer csak keri a pin-t, aztan mukodik tovabb mintha mi se tortent volna. :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés