- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kfz81
tag
válasz
gonger #18301 üzenetére
Hétfő óta várok a szervizesre hogy visszahívjon, mert rendelt új grand x-et, de már nem bírtam tovább várni és ma bementem, azt mondta hogy még nem kapott másik telefont, és valószínű hogy nem is fog kapni másikat, ezért nekem is adott egy kisker árlistát amit feljebb be is leinkeltek, és mondta hogy a telefonom 106414Ft volt az utolsó ára ezért ebben az összegben választhatok másikat , és bejelölte nekem hogy a legjobb ajánlat az alcatel idol s és mások is ezt szokták választani! Mondtam neki hogy az pont jó is lesz mert én is azt néztem ki magamnak! Valamelyik nap elmentem a Media Markt-ba hogy megnézzem , de ott csak sima Idol volt, és annak is meseszép tűéles kijelzője van és persze kisebb felbontású mint az idol s így az s-nek akkor még szebb képe lehet!Én is sajnálom ezt a telefont, azt ott rontották el hogy nem adták ki a forráskódot, meg nem csináltak rá szoftvert, hanem elhanyagolták, ez lett a veszte! Szerintem elég nagy veszteség ez a T-nek, lehet hogy többet nem is fognak forgalmazni ZTE készülékeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest