Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

A cella készenlét egy érdekes dolog. Jelenleg otthon pihen a Blade, pillanatnyilag két gyerek közt munkanélküli. Új akksi van benne, két nap alatt ment le 80%-ra a töltés. Persze alig nyúl hozzá valaki, SIM sincs benne. A legfőbb fogyasztó a "Cella készenlét".

A GXI jelenleg nálam két hetes uptime-hoz közelít - ilyen szerintem sosem volt még. Baja csaknem zéró, talán egyszer volt lockscreen fagyásom a 2 hétben, akkor is csak 10mp-es. Hálózat (mobil) van, WiFi jelszó mindig van.

Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de
    - a Wifi-t kikapcsolgatom, ha épp nem kell,
    - amikor csak mobilnet van, a szinkron van kikapcsolva (smart sync)
    - eltávolítottam jópár alkalmazást, ami hajlamos nagy memóriát használni service-ként (pl. Timely - 45M)

Utóbbit mindenkinek javaslom, akinek a telefonja hajlamos "lustulni" - pl lassabban indulnak az alkalmazások.
    Szinte minden nap 70% körül van, vagy feljebb, amikor a munkanap végén hazaérek.

A legutóbbi gondot az e-mail okozta. ahogy a Blade-en rendszeresen, most itt akadt be, folyamatosan pörgött, nem tudtam lebeszélni róla. Le kellett vennem a postafiókom, és még reboot-olni is. Ez volt két hete kb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés