- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
"..cserébe amit felismer azt azonnal mindenfajta driverek telepítgetése nélkül a miután felraktad magát a linuxot azonnal használható is."
Ez egy kicsit leegyszerűsített változata a valóságnak.
Epson SX600FW hálózati multiF. eszköz.
Felismeri, majd feldob egy ablakot, hogy válasszak tengernyi nyomtató közül.
Az 5. próbálkozásra, már nem a lapadagolót üríti ki, hanem nyomtat. A nagy boldogság nem tart soká, ha csak karakteres anyagot kell nyomtatni, akkor titkosít. Egy oldalt, 60+ lapra. (Valamelyik régebbi Ubi.)Technotrend DVB-S PCI budget TV kártya:
Meg van, felismerte, csak be kellene állítani. A lehetőségek száma alacsonyabb mint a nyomtatónál, ez csak idő kérdése, aztán azonnal használható is. (Suse, szintén régebbi változat.)Szerk.:
"Én okos voltam. Utána néztem hogy azt a TV tuner kártyát amit meg akarok venni, a linux felismeri-e.."Értem.
-
lorenzen
aktív tag
Tudod vannak akik nem akarnak Windowst használni. Különféle okok miatt, vagy mert nem szeretik, vagy a vírusok miatt, vagy mert nem értenek hozzá....
Tudom. De én nem mondtam azt, hogy Linux helyett Windowst használjon mindenki.
Arra mutattam rá, hogy néhány évi emulátor költség árán, megvásárolható az eredeti program. Ha jól gondolom, a kettő nem zárja ki egymást. Sőt jól kiegészíti, ha a gamer gép mellet van egy alacsony fogyasztású Linuxos is.Sajnos a két rendszer közötti törésvonal a kiegészítő eszközök kezelésében van. Van egy netbookom. Hiába 100%-os UNR kompalibilása, A meglévő USB TV kártyám nem használható hozzá. Persze ez nem a Linux hibája, hanem a hardvergyártóké, csak ez a használhatalanság szempontjából lényegtelen.
-
Sweet Lou 6
addikt
Hivatalosan stabil a 34-es kernel, most a 35-ös tart RC szintnél. Ubuntuék azért tették a 10.04-be a 32-es kernelt, mert akkor még a 34-es nem volt stabil, a 33-as pedig 2 hónapja jelent meg (2010. februárjában), LTS-ben meg gondolom jobb az eggyel előtti.
A 10.04-ben tényleg kevesebb a bug, viszont én már futottam bele sajnos. Pl. ha automatikus bejelentkezésre állítod a rendszert, akkor nem műkődik a Gnome kulcstartó (nem jegyzi meg a jelszavakat). Persze nem nálam volt (nálam nincs auto-login), hanem sok átlagusernek teszek fel Ubuntut (mert a Wint teljesen tönkrebaszták vírussal minden héten), ott jött elő ez a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest