Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
"..cserébe amit felismer azt azonnal mindenfajta driverek telepítgetése nélkül a miután felraktad magát a linuxot azonnal használható is."
Ez egy kicsit leegyszerűsített változata a valóságnak.
Epson SX600FW hálózati multiF. eszköz.
Felismeri, majd feldob egy ablakot, hogy válasszak tengernyi nyomtató közül.
Az 5. próbálkozásra, már nem a lapadagolót üríti ki, hanem nyomtat. A nagy boldogság nem tart soká, ha csak karakteres anyagot kell nyomtatni, akkor titkosít. Egy oldalt, 60+ lapra. (Valamelyik régebbi Ubi.)Technotrend DVB-S PCI budget TV kártya:
Meg van, felismerte, csak be kellene állítani. A lehetőségek száma alacsonyabb mint a nyomtatónál, ez csak idő kérdése, aztán azonnal használható is. (Suse, szintén régebbi változat.)Szerk.:
"Én okos voltam. Utána néztem hogy azt a TV tuner kártyát amit meg akarok venni, a linux felismeri-e.."Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest