Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibex
csendes tag
válasz
lorenzen
üzenetére
emulátor
Azt felejtsd el, hogy ezek a szoftverek emulátorok. Ezek a szoftverek (wine, cedega, stb) windows api-k amik köztes átjárót biztosítanak a windowsra írt alkalmazások és a linux között. Ezért nincs semmilyen teljesítmény csökkenés ha pl. a wine-n (vagy a cedegán, mert a cedega is a wine-re épül csak jelentősen átdolgozták) futtatod az adott windowsos szoftvert.
Nézd, nekem is van W7-em, de van úgy hogy nincs kedvem újraindítani a gépet csak azért hogy egy windows alkalmazást futtassak, pláne ha az ingyenes wine hibátlanul futtatja.Sajnos a két rendszer közötti törésvonal a kiegészítő eszközök kezelésében van.
Én okos voltam. Utána néztem hogy azt a TV tuner kártyát amit meg akarok venni, a linux felismeri-e és használható-e vele. Persze számomra érthetetlen hogy egy sz@ros TV tuner kártya miatt valaki nem használ linuxot. Én pl. negyedévente nézek meg rajta egy híradót, így olyan mintha ott sem lenne, pedig mindent tud, hardveres mpeg, stb. (Most nézem ha már szóba hoztad, össze sincs kötve a TV kábellel)
Egyébként való igaz, vannak hardverek amit a linux abszolút nem ismer fel (ezért kell érdeklődni a vásárlás előtt), cserébe amit felismer azt azonnal mindenfajta driverek telepítgetése nélkül a miután felraktad magát a linuxot azonnal használható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Ingatlanos topic!
- Revolut
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest