- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibex
csendes tag
válasz
lorenzen #377 üzenetére
Tudod vannak akik nem akarnak Windowst használni. Különféle okok miatt, vagy mert nem szeretik, vagy a vírusok miatt, vagy mert nem értenek hozzá. Jó tudom, amíg a linux kezelését elsajátítja, addig a windowst megtanulhatja. Tudod mit mondok neked? Én egész egyszerűen nem érzem magam biztonságban a neten ha windowst használok. Lehet a winen akármilyen sok pénzért vásárolt csicsás vírusirtó. Azt áruld el nekem ha linux alól netezek csak és kizárólag windowsos kártevőre jelez a NOD32 Linux?
Az a 25 dollár nem egészen 5 ezer ft. És bármennyire is hihetetlen, rengeteg játékot hivatalosan támogat a Cedega. Én nem tervezem megvenni, mert amennyi Windowsos alkalmazást, játékot akarok futtatni, arra az ingyenes wine bőven elég. A cedega a hardcore játékosoknak való. És a cedega nem árul zsákbamacskát, ott van a honlapjuk és le van írja mit támogat mit nem, és ha támogatja akkor irány bolt és játszol vele linuxon. És ez a nagy szó. Játszol vele linuxon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest