- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
Tudod vannak akik nem akarnak Windowst használni. Különféle okok miatt, vagy mert nem szeretik, vagy a vírusok miatt, vagy mert nem értenek hozzá....
Tudom. De én nem mondtam azt, hogy Linux helyett Windowst használjon mindenki.
Arra mutattam rá, hogy néhány évi emulátor költség árán, megvásárolható az eredeti program. Ha jól gondolom, a kettő nem zárja ki egymást. Sőt jól kiegészíti, ha a gamer gép mellet van egy alacsony fogyasztású Linuxos is.Sajnos a két rendszer közötti törésvonal a kiegészítő eszközök kezelésében van. Van egy netbookom. Hiába 100%-os UNR kompalibilása, A meglévő USB TV kártyám nem használható hozzá. Persze ez nem a Linux hibája, hanem a hardvergyártóké, csak ez a használhatalanság szempontjából lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SUSE Linux
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs