Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
A 10.04-el én is meg vagyok elégedve (pedig a megjelenésekor nem csíptem). Viszont eldöntöttem, hogy eddig ezzel van a legtöbb pozitív tapasztalatom, ezért csak a következő LTS-re váltok. Akkor úgyis a fél családnál meg kell csinálnom (akinél lehetett Ubuntut raktam fel).
-
Sweet Lou 6
addikt
Ja hát ilyenkor hamar elmegy a pénz.
A NOD32 nekem is szimpatikus, valószínű én is megfogom venni. A bétát viszont hanyagolom, mert akárhányszor felraktam Ubuntu Lucidra, az openoffice Segmentation Faultot dob. Próbáltam már 9.10-es Ubuntuval és OxygenOffice-al is, de ha fent van nálam a beta NOD32, akkor mindegyik OO.o Segmentation Faultot dob. Küldtem bug reportot, a véglegesben remélem javítják.
-
Sweet Lou 6
addikt
Igen, XP mellé biztonságosan felmegy (csak adj neki külön partíciót).
Hardver: x3100 miatt lehet nem lesz 3D gyorsítás, ennek még utána kell nézni, de menni fog vele. A hardveres gyorsítást x4500-tól tudom, hogy biztosan van. Ami még lehet nem fog menni az az ujjlenyomat olvasó.
DVD-t tudsz rendelni, csak a postaköltésget kell fizetni. Ha pedig pesti vagy, akkor átveheted ingyen a Novell központban.ibex: wubival lassabb lesz, hosszabb használatra az alkalmatlan.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
lorenzen
üzenetére
,,De te is fizetsz csak nem pénzben. Ha például suse-t használsz
teszteled a szoftvert, amiből majd a fizetős változatba emelnek át részeket." - Ez miért is lenne ez bármilyen nemű fizetés? Én örülök neki, hogy van ingyen használható verziója (ami ráadásul eléggé jól sikerült, bár ez csak az én véleményem). Ha nem lenne, lehet még mindig keresném azt a disztrót, amit hosszabb távra fel merek tenni...Vagy azt hiszed, hogy kihasználják a felhasználókat tesztelésre? Tévedsz. Ha profitközpontú lenne a Linux, akkor igazad lenne. De egy közösségalapú cuccnál ez teljesen normális.
Ubuntu is kér pénzt amúgy, de csak a támogatásért. -
Sweet Lou 6
addikt
Hivatalosan stabil a 34-es kernel, most a 35-ös tart RC szintnél. Ubuntuék azért tették a 10.04-be a 32-es kernelt, mert akkor még a 34-es nem volt stabil, a 33-as pedig 2 hónapja jelent meg (2010. februárjában), LTS-ben meg gondolom jobb az eggyel előtti.
A 10.04-ben tényleg kevesebb a bug, viszont én már futottam bele sajnos. Pl. ha automatikus bejelentkezésre állítod a rendszert, akkor nem műkődik a Gnome kulcstartó (nem jegyzi meg a jelszavakat). Persze nem nálam volt (nálam nincs auto-login), hanem sok átlagusernek teszek fel Ubuntut (mert a Wint teljesen tönkrebaszták vírussal minden héten), ott jött elő ez a bug.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ugyanígy vagyok, kivéve, hogy én Operáról szoktam át.
Nagyon tetszik az új Ubuntu. Suset leváltottam, mert a network managerrel sok gond volt.
Az RC óta az összes zavaró bug eltűnt nálam Ubi alatt. Ami a legjobban tetszik benne:
-új design
-gyorsaság
-indicator applet
-új programok alap tárolóban -
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez még nem olyan nagy hiba, sajnos én mikor fáradt vagyok, a betűket hagyom ki...
A netezéssel pedig én is így vagyok, nincs semmi bajom a Win7-el (najó, a boot lehetne egy kicsit gyorsabb
), de nem érzem magam biztonságban rajta. Most tértem vissza Ubuntu 9.10-re, örömmel tapasztalva, hogy most végre stabil (olvasd el a legutóbbi blogbejegyzésem). -
Sweet Lou 6
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig még az eredeti terjesztett CD kiadás is megvan belőle. A lényeg az, hogy Ubuntu most stabil és jó nálam, kívánom, maradjon ez így.
), de nem érzem magam biztonságban rajta. Most tértem vissza Ubuntu 9.10-re, örömmel tapasztalva, hogy most végre stabil (olvasd el a legutóbbi blogbejegyzésem).