Új hozzászólás Aktív témák

• Szoszo94

őstag

Üdv Urak!

Kellene egy kis help.
    Albérletbe költöztünk, Telekomos a fő router, amihez nem nyúlhatok, mégcsak LAN kábelt sem tudok áthúzni - főbérlő az ikerház másik oldalán, kaptunk egy jelszót és netezhetünk azon. Viszont nekem ugye itt a felokosított Prometheus-os Mi router, az egész hálózat bekonfigolva (DLNA, Samba, stb), ráadásul elég gyenge a lakás töb bpontján a wifi.

Na de ez mindegy is, a lényeg: a TP-Link routeremet (amit szülőknek otthon hagytam) be tudtam állítani OpenWRT-vel, hogy AP módban wifiről is továbbítsa a jelet (ez lenne a repeater mód, ha jól tévedek), viszont a Prometheus-ban csak a sima, WAN-os AP van, amit csak kábellel tudnék használni. Most akarok fordítani egy új rendszert (beállításokat kimentettem, remélem vissza is tölti majd), hátha bele tették már - viszont ha valaki használja még ezt a rendszert és tudna ebben nekem segíteni, azt megköszönném :K OpenWRT alatt nem volt stabil a router, ezzel a Prometheussal viszont már fél éve stabilan fut, úgyhogy maradnék ezen a vonalon ha lehet :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés