Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
és még jött egy ujjabb kérdés, valahol lehet állitani az időzónát az alkalmazásban vagy a routernél? Mert sztem a kinai idő van beállitva alapból.Mert beállitottam, hogy minden nap 00:15 perckor inditsa ujra magát a router és a napokba minden nap volt hogy megszakadt a neten és ránézve az orára szinte mindig 17:15kor történt .
Már csak azt nem tudom hogy menynivel állitsam el, hogy éjfél körül inditsa magát ujra amikor nem zavar már.
illetve az alkalmazásnál a telefonon a plugin résznél megjelent egy samba menü, de belépve a menübe csak a fejléce és 4 pont fogad ami pontokból csak a samba szót tudom elolvasni, de azt nem hogy mit kell vele kezdeni vagy, hogy milyen beállitás szügséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest