- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
válasz
holozis_HUN #1144 üzenetére
Köszi, akkor rendben, így fogom használni.
-
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN #1125 üzenetére
Azt én is hiányolom. A szokásos módszerrel be is lehet kapcsolni, csak nincs benne a kapcsoló amivel a kaját ki lehet rakni.
-
Nemgézaa
csendes tag
válasz
holozis_HUN #1016 üzenetére
Megtetszett, megvettem és most bosszankodhatok a hibák miatt...
Egyébként a van külön MTK chipsetes topik is?
....illetve ezek a hibák proci függőek? A Snapdragonos verziónál nem is fordulhanak elő?
-
Vesti95
tag
válasz
holozis_HUN #918 üzenetére
Mondhatni, bár volt, azaz van közte egy nexus 5x-em is
Amúgy nekem rengeteg problémám volt a z3-al,
kijelző pixelhibák+beégés, jack dugónál elvesztette a vízállóságot (pressure sensor teszt), összeszerelés hanyagsága oldalak-hátlapnál stb -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #888 üzenetére
Kb 3 hónap nagyon aktív használat után:
Nem használtam se üveget se fóliát,de a kijelző jól bírja,másnak láthatatlan(de èn kiszúrom) mikrokarcok vannak,de semmi extra.Nagyon jó a lekerekített kijelző(2,5D),jó kèzbe venni.
A burkolat új állapotban,bár sokat volt tokba is.Sztem átlagnál jobb.Nem kopik egyáltalán,karcok nincsenek,finom matt felületű.
Kicsit vèkonyka a hátlap,az esetleg sèrülèkenynek tűnik,ha leesne vagy odaütődne.
Le nem esett szerencsère,sztem törne ha járólapra vagy betonra esik zsebből(ahogy majdnem minden).Engem viszont zavar,hogy az alsó műanyag sáv kattog,roszog.Ez Xiaomi betegsèg lehet,mert a Max-on,Note3SE-n is ugyan ilyen.Ráadásnak silány minősègű,vèkony,benyomható anyagból van.Nem illik az amúgy top összhatáshoz na.
Összessègèben 7/10et adnèk az összeszerelès+anyagra.
10/10 lenne,mert tènyleg frankó,nehezen hihető az árához mèrve,hogy mennyire jól sikerült,masszív darab,viszont ezek a sávok alul-felül lerontják.Az MTK-s verzió full fèm,az nagyon ott van(viszont MTK-s🤣) -
Zotya21
senior tag
válasz
holozis_HUN #886 üzenetére
nah erre én is gondoltam már mert multkor amikor megjött rá az üveg, észrevettem hogy máris karcos pedig sose teszem olyan helyre (pénz/kulcs/fém.... mellé)
de lehet így vettem
-
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN #886 üzenetére
Azért nem mindegy az a tok. Ha túllóg a kijelző szintjén akkor azért ad egy plusz védelmet mert képernyővel lefelé lerakva nem ér le a képernyő felülete. Szerencsés esésnél is számíthat. Tehát érdekes adat lehet hogy a tok a kijelző szintjén túl ér vagy nem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #876 üzenetére
Szivesen🤓
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Nekem is Cafele van a Honor V9-en, szerintem nagyon szuper!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
-
porse
őstag
válasz
holozis_HUN #853 üzenetére
Az csak a képeken 0,2 mm, a leírásban 0,3 mm van
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #791 üzenetére
Gyere nyugodtan. Nem nehéz olcsó szállást találni (Hongkonghoz képest).
Elmagyarázhatom, hogy működik a három lépcsős vámellenőrzés Hongkonból Sencsenbe. Hongkongba könnyebb átmenni Sencsenből, az csak 2 lépcsős.
A kínai vízumigénylőt is pöpecül ki tudom már tölteni. Legalábbis akiknek legutóbb segítettem, azoknak azonnal elfogadta a Budapesti Kínai Nagykövetség a turista vízumot. Szebben is néz ki, ha eleve a kitöltött pdf-et nyomtatod ki, amit már csak alá kell írni.
Nekem mondjuk Sencsen jobban bejön, mint Hongkong. Ráadásul nagyon meg voltam magammal elégedve, amikor vajkönnyedén megtaláltam minden helyet a belvárosban pénteken (például a Huaqiang road környékén). Ráadásul prímán elboldogultam a Baidu navigációval egész végig.
Sajnos túl későn mentem ki, így nem volt időm nagyon szétnézni, pedig például a SEG plázában is rengeteg érdekes boltot láttam a földszinten.
Egyébként pont ma voltam Hongkongban és ez volt a második vagy harmadik alkalom, amikor megkérdezték a hongkongi vámosok, hogy kell kiejteni a nevemet. Ilyenkor mosolyogva elmondom neki magyarul és angolul is, mert persze azt nem mondják ilyenkor. Ettől zavarba jönnek és elnevetik magukat.Tibcsi, csak arra az időre, amíg hazamegyek nyaralni és csináltatok egy új útlevelet és vízumot bele. A második alkalommal idekinn intézték a vízumot nekem. Az első alkalomnál viszont a magyar ügyintéző ki volt akadva, mert azt mondta, hogy ilyen vízum igénylést még sosem látott, holotott jó pár éve dolgozik már a Kínai Nagykövetségnek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
holozis_HUN #756 üzenetére
Szerintem szögugyanaz a két modell.
Mármint a 4X alapból, ennek kihozták a B20-asat. És még sima Note 4 néven a B20-ast..
Vicces.. elvileg a Note 4X b20 hongkongi modell lehet
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #749 üzenetére
Raszteres,gyenge minősèg akkor.Ezek "olajosodnak" is,egy idő után foltos lesz alatta.
Üvegből csak márkásat szabad,Nillkin ès társai,azok beválltak nálam.
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #726 üzenetére
Van mindenféle, de mivel hölgyek is olvassák a fórumot, ezért inkább nem részletezném.
Ebből kifolyólag azt sem, hogy a magyar, vagy a kínai nők jönnek-e be nekem jobban. -
válasz
holozis_HUN #719 üzenetére
A telefonon beléptél a Mi accountba? Engedélyezted a telefonon a nyitást a developer menüben? Mekaptad az engedélyt a nyitásra?
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #716 üzenetére
TWRP-vel fel tudod tenni a SUPERSU-t könnyedén és akkor szépen rootolva lesz.
Na lejöttek a frissebb rom-ok. Elkezdem feltölteni MEGA-ra. -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #714 üzenetére
A fájl nevében láthatod az android verziószámát is, közvetlenül a .ZIP kiterjesztés előtt.
A Xiaomi.eu 7.5.11 Android7-es romja kb. pár óra múlva lejön nekem, aztán holnapra már lehet fenn lesz MEGA-n is. -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #709 üzenetére
Előző héten nem frissítettem még.
A nyitáshoz és rootoláshoz mindent letöltöttem, igen. -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #710 üzenetére
Dobj fel egy developert.A mai pl. nálam teljesen hibamentes.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #710 üzenetére
Na jó, mostmár kezdem rosszul érezni magam, megimt én írok
Találtam ilyet: CameraNextMod, így megcsinálva elvileg működnie kell lesz 60fps, stabilizáció, stb, állat! Amint meglesz rootolva tesztelem
Youtube -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #707 üzenetére
van már 8.2.5.0 is, ha a global stabil-ra gondolsz... xiaomi.eu-ból még nincs stabil (gondolom megvárják, hogy legyen végre egy normális 8.2-es)
Én majd a xiaomi.eu e heti 7.5.11 romját teszem fel az egyik Redmi Note 4X-re.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #705 üzenetére
Nekem ez az első okostelóm,amivel nekiindulok a napnak,ha 50% körül áll.Eszmèletlen az akkuja.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #699 üzenetére
Nálam pont a fps ami nem annyira jó.Mi Max-on sokkal pontosabb,azonnal felold,itt van,hogy 3-4szer hozzá kell èrnem.Másnál is csinálja ezt?
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #700 üzenetére
És a Hangouts is ha lokációt osztanál meg és a keep is, ha helyhez kötött emlékeztetőt állítanál.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #699 üzenetére
Valamiért kifagy a Chrome, ha betennék képet telefonról
Bekapcsoltam 1-2 akkukímélőt, kíváncsi vagyok mennyit dob hozzá
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #693 üzenetére
Okès így😊
Sony biztos használ valami titkosítást.Milyen egy Z3-hoz kèpest?Hogy tetszik?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #689 üzenetére
Alap,hogy formázva rakod be egy új telóba.
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #689 üzenetére
Különböző telefonok között vándorló sd-kártyáknál sajnos előfordulhat, hogy újra kell formázni.
Mondjuk nem is árt, mivel az eltérő fat szerkezet miatt így lesz optimális sebessége a kártyának. -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #682 üzenetére
Lehet, hogy nem úgy formáztad meg előzőleg az SD-kártyát, ahogy a telefon szereti.
A tárhely beállításoknál sem látsz olyan részt, ahol formázatlannak látná?
Nem raktad bele fordítva a telefonba? Esetleg az érintkezők az sd-kártyán eloxidálódtak?
Ezeken kívül már csak három opció lehetséges: nem kompatibilis az sd kártyád a telefonnal, vagy megadta magát az sd-kártya, vagy a telefon kártyaolvasójával van gond. -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #684 üzenetére
Igazság szerint ez Note 4X topik és nem Note 4.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #684 üzenetére
Egyet érték Veled, hogy nem értesz egyet ezzel
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #682 üzenetére
Jó tanács: ne kérdezd meg ugyan azt két topicban párhuzamosan, nem szeretik a modik.
-
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN #680 üzenetére
A build.prop-os mikrofon kikapcsolás esetleg működhet, de a mediatekes engineer menü a qualcommon nincs, nem működik. A note2 is mediatekes ha jól rémlik, nem qualcommos.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #676 üzenetére
Hát reméljük. Már elvileg azt is kiírták, hogy mikorra várható a következő.
-
válasz
holozis_HUN #671 üzenetére
Az enyém, ha minden igaz lassan egy hete jön. Belföldről...
-
G.Peter
aktív tag
válasz
holozis_HUN #671 üzenetére
Én kaptam tokot és fóliát is, de a sima Note 4-hez való, így sokra nem megyek vele
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #633 üzenetére
Elméletileg azt kell bejelölnöd, gyakorlatilag, hogy mit kapsz az más kérdés.
Nekem ma jött meg a 2 tempered rendelésem, egyik egy Sima Redmi 4-é (innen gratulálok Kínának), de a másik jó. Innen. -
Chaser
legenda
válasz
holozis_HUN #624 üzenetére
kellene egy elölre és hátulra ( : ha már választani kell, részemről inkább hátul legyen
-
Chaser
legenda
válasz
holozis_HUN #622 üzenetére
én nem mondtam ilyet
azzal kezdtem
hátlapon nekem tökéletes, úgy fogom meg úgyis -
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #616 üzenetére
Ugyanúgy kellene lennie, ahogy a Note 4X-en van.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #613 üzenetére
Teljesen jó a fekete szélű megoldás. Nem tudod megmondani, hogy üveg van rajta.
-
válasz
holozis_HUN #613 üzenetére
Nem lehet olyan pontosan meghajlítani, hogy pont jó legyen. Illetve meg lehetne csinálni, de többe kerülne az üveg, mint az egész telefon. Ráadásul egyedi példányt kellene minden mobilra csinálni (nem típusra, hanem minden darabra, mert nem létezik 2, pontosan ugyanolyan üveg, ami nem sík)
-
válasz
holozis_HUN #608 üzenetére
Azért festik a szélén, hogy ne látszódjon, hogy nem jól fekszik fel a kijelzőre. Nem lehet olyan üveget csinálni, ami teljesen jól fekszik fel hajlított kijelzőre.
-
glutamin
őstag
válasz
holozis_HUN #608 üzenetére
A széleken, ahol festett mar műanyagból van a legtöbb megoldás.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #602 üzenetére
Ja, csak az a baj, hogy vagy tényleg rá valót kapsz, vagy nem, mint én legutóbb hiába rendeltem X-re valót,sima 4-esre való jött, így most az van rajta, ami takarja az értesítési ledet és a selfie kamera 20%-át.
De épp úton van felém 2 db, két külön helyről, ha megérkeznek és akármelyik jó, szívesen megosztom a linket.
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #599 üzenetére
Akkor Tibcsit kérdezd meg!
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #597 üzenetére
Attól függ, hogy milyen forrásból van a Xiaomi telefonod. Van ahol a bootloader nyitás garivesztéssel jár és van olyan, ahol nem. Azt kell megkérdezned, akitől a telefonod van.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #531 üzenetére
Nougat alapú Ressurrection 5.8.2-t.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #528 üzenetére
Ugyan az az app, annyi a különbség, hogy egyrészt szebb volt az idő, másrészt meg az élesítést rápakoltam 1-es, vagy 2-es szinten.
Amit még lehet játszani vele, hogy a HDR-módnál a mikró és durva kontrasztokat megemeled. Ekkor szebbek a kontrasztok, de megemelkedik a zaj is. Sima verzió, megemelt kontrasztos HDR.
Ugyanez sima és megemelt kontrasztos HDR verzió.
Egy lemenő napos verzió emelt kontrasztokkal. -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #508 üzenetére
10 nap alatt itt volt.Mèretpontos,szuper,matt felület!
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #493 üzenetére
PÜ
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #487 üzenetére
Nem. 4.1
-
Máté94
addikt
válasz
holozis_HUN #487 üzenetére
Szerintem csak a doboza 4X. Nincs kétféle B20-as készülék.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #447 üzenetére
Nyilván a RAW-ból szedett az csak érdekesség, még nem tanultam meg rendesen ilyeneket szerkeszteni
.
Linkelsz párat, amihez viszonyítottad? Mert az általam csinált gyári fotóknál biztos, hogy jobbak. Lehet, hogy nem volt zaj a MIUI-nál annyi, de olyan digitális mosást, túlélesítést csinált, hogy öröm volt nézni. Pl. ennél sokkal természetesebbek. Vagy ennél, ahol elvileg tökéletes volt az idő (lombok, kerítés)
Aztán ki tudja, ízlések, pofonok.
-
sanyirigo
senior tag
válasz
holozis_HUN #437 üzenetére
majd 1 hónap múlva kiderül
-
sanyirigo
senior tag
válasz
holozis_HUN #435 üzenetére
-
sanyirigo
senior tag
válasz
holozis_HUN #433 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #426 üzenetére
Inkább az a jellemző, hogy nagyobb adatmennyiséghez nem fogják majd engedi a böngészős letöltést, hanem a programjukat kell használni. Egyébként gyorsabb is a MEGAsync használata. Baidu-nál és Yadi-nál ugyanez a szituáció...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #423 üzenetére
Èn ugy tudom,hogy nem.Twrp mellett biztos,hogy nem.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
holozis_HUN #381 üzenetére
Nem is ez a lényeg, inkább hogy wifin volt folyamatosan, a wifi sokkal kevesebbet fogyaszt mint a 4G (főleg mozgásban), ha wifi megy a mobilhálózat csak standby-ban van. De így is elég jó eredmény.
-
Dhampir
félisten
válasz
holozis_HUN #393 üzenetére
Engem pont a B20 nem érdekel, hanem inkább az, hogy mennyibe kerül az adott telefon.
A kamera minősége inkább számít, bár csodát nem várok.(#391) Chaser
Ócószág, ez a lényeg.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #393 üzenetére
Sokkal gyorsabb a 4.2, komoly különbségek vannak.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #390 üzenetére
A Note 4X-ben 4.2-es van, míg a B20-as Note 4-ben 4.1-es.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #383 üzenetére
Ezekre nincs szükség MIUI esetén, mert a rendszer nagyon agresszíven bezár mindent, amit nem engedélyezel a háttérben futni.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Az lehet,viszont nálam meg vègig 4g,wifi,bt bekapcsolva,folyamat szinkron mindennel,gear fit-re èrtesitèsek stb.
Mèg a Max-omra is köröket ver,azzal olyan 8óra sot amit ki lehet hozni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Még úgy is bőven átlag feletti lesz a SoT.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #341 üzenetére
5mb felettiek persze...irtam,hogy èn nem vagyok jó fotózásban,nekem ez a minősèg teljesen elèg,nálam nem elsődleges a top kamera.Bnőm S7-ese automatán is sokkal jobb kèpeket lő termèszetesen.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
holozis_HUN #344 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #318 üzenetére
Kijelzője sztem nagyon jó,èn nagyon meg vagyok elègedve.Van itthon egy Samsung Note3,annál sokkal szebb,finomabbak a színek,hiába amoled az.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #316 üzenetére
Kamera az nem az erőssège egyik Xiaominak sem sajnos,de azèrt vállalható.Ez egy kompromisszum,nekem annyira nem volt soha fontos,bőven jó kategória.Persze egy S7 vagy egy iPhone lemossa ez nem is kèrdès,de 3x annyiba is kerül,elvárható.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #314 üzenetére
Persze nem árt valami vèdelem,mert úgy tudom ez nem gg üveg a kijelzőn(lehet rossz az infóm ám).
@Tibcsi:a kijelző megegyezik a sima note4el?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #312 üzenetére
Nem nagyon,eddig egyik telómnál se volt gond ezzel,a Max megvan lassan egy ève,hibátlan a kijelzője.
De most ez a Note4X átveszi a napi szerepet,annyira jó kèszülèk😃 -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #310 üzenetére
Egyenlőre semmivel mèg,most nèzek majd valami vèdelmet rá.Fóliákat nem szeretem,valami egyszerű tok lesz,csak olyan szèp maga a kèszülèk,hogy sajnálnám eltakarni😄
800as snapról mindenkèpp fejlődès a 625 is sztem,ez már 14nm-es,melegedès ismeretlen fogalom,fogyasztásban óriási ugrás,grafikában nem tudom,amivel èn játszok azt mindent visz normálisan. -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #308 üzenetére
Sebessège hibátlan,akku meg eszmèletlen,van egy Mi Max-om is,azt is veri bőven,pedig az 4850es...10 óra feletti sot-okra kèszülj.
Miui-ba ha globalt raksz fel,semmifèle bloat nincs,csak a webshoppos romok ilyenek!
Minősègben is nagyot fejlődött,èrezni,hogy nem papírvèkony a hátlap már,jól össze van rakva.
Elègedett leszel vele,nem kell fèlni a snap625től,jó kis soc ez😊 -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #306 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #301 üzenetére
Megèri rá váltanod,nagyon jó kèszülèk.Ráadásul 7.0 már a developer.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #303 üzenetére
Szokásos bl nyitás és TWRP flash után tiéd a világ.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
holozis_HUN #301 üzenetére
A teszteltben nincs B20, mert az a Note 4X. (akkor még nem volt a SPEmall-nál B20-as, de már van).
A Note 4X a Bluetooth modult leszámítva mindenben megegyezik az international (B20-as) Note 4-gyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest