Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
note 4x ről van szó amúgy de majd kiderül melyik lesz
láttam már nagyobb boltoknál is hogy nem tudják mit árulnak vagy direkt átvernek
főleg ha úgy van mint ezek hogy a telefon neve ugyanaz belül mégis sok verzióigazából megvan nekem a huawei p7 2 éve, még egyszer sem volt 4g re szükségem

-
Zotya21
senior tag
jó lesz a 4x az elvileg a legújabb ahogy láttam, a b20 meg ugy sem érdekel

a mai világban mindenki mobilnetezik ki se lát a telefonjából, én megmaradok a wifinél (pedig falun jól jönne mert igazából 3g is alig van házon belül
de akkor is ott a wifi )azért néha nézzünk fel

-
Zotya21
senior tag
sziasztok
új telefon vásárlás előtt állok, az lenne a kérdésem hogy a note 4x vagy a note 4 a jobb ?jobb alatt azt értem hogy gyorsabb, a mostani huawei p7 után az aksi ugyis jóval többet fog adni szóval az lenne a kérdés melyik erősebb ésss jobb

egyik 10 magos másik újabb meg van vagy 5 verziója

köszi

meg egyik oldalon 8 magosnak árulják a note 4 et is másikon 10 magosnak, abból is van több fajta ugyanazon a néven ?
-
Upo
addikt
Szerintem a 8.2.4.0 stabil romot érdemes lenne leszedned. Nem véletlenül vonták vissza. A Note4 B20 topikban is sokan panaszkodnak, a hívás hangminőség rossz vele. Többen frissítettek rá, hongkong régióra váltással még lejön az ota frissítés, és régebbi verziót utána nem enged visszarakni. Nyitás+fastboot vagy edl mód csak a megoldás.
Inkább a 8.2.2.0-t érdemes feltenni, még tán az a legjobb mostanában (volt akinek 8.1.15.0-val is hívás gondok voltak). -
wzol
tag
Igen, jó lenne ha legalább a fórumuk használható lenne, és valós infókhoz lehetne jutni, nemcsak "ok", "nice", "thank you" hozzászólások lennének oldalak százain keresztül. Az, hogy bevezették ezt a tapasztalati pont gyűjtést, meg a check-in rendszert, lehetetlenné tette, hogy onnan érdemi infóhoz jusson az ember.

-
wzol
tag
A piacra dobás pillanatában valóban igazad van, tényleg nagy a kapkodás, viszont utána a firmware frissítést siettetni veszélyes - fejlesztőként tudom, hogy a javított bugok súlyossága árulkodik a teljes szoftver minőségéről.
Viszont amit mondasz, abban is van logika - belakott rendszer frissítése - így most elbizonytalanítottál

-
wzol
tag
-
tibcsi0407
félisten
-
helixP
nagyúr
Én tibcsi0407-t szeretném idézni a Mi6-os hír alól. Jól összefoglalta.
Míg a számológép alkalmazás az összes Xiaomi telefonra jó, addig a kamera libeket egyesével kellene minden Xiaomi telefonra optimalizálni.És ha arra gondolok, hogy pl az LG G6-ban is ez a szenzor van...
(és látszik, hogy NEM a lencse problémás) -
ToniSoprano
addikt
Az általános kérdésem: ha ugyanaz az integrált dac van két mobilban, akkor mitől lehet eltérés két mobil outputjában, a vezeték ami elmegy a jackig rossz minőségű, vagy a jack rossz minőségű? Mitől lehet eltérés?
Nekem is Redmi 3SE van, de azért nem vagyok elfogult, a P2 előnye, az amoled kijelző, legalábbis én jobban szeretem az amoled kijelzőket, a szememnek nyugatóbb, nagyobb akku ugyanolyan proci mellett, nagyon masszív ház, előlapi ujjlenyomatolvasó van aki ezt szereti és 2 év hivatalos garancia, van már rá 7.1 és jól működik, stock közeli droid, MIUI beállítások része nekem logikátlan és felesleges Nova lauchert használok. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni ér-e + 40-et, főleg az amoled kijelző + 1 év gari, nagyobb aku. Itt kérdésként merült fel, hogy valaki alternatívákban gondolkodik, javasoltam egy lehetőséget, ennyi. Túl van ez a része lihegve szerintem.
-
holozis_HUN
addikt
Egy baj van vele, napi limit 760 mb van mennyi, mint adatforgalom... (mármint MEGA-n) ha nincs premium accountod... Legalábbis pár napja ezzel szívtam be, amikor ROM-ot akartam leszedni Z3-ra MEGA-ról...Viszont ha jól látom most nincs ilyen, leszedtem 800 mb-ot és nem állította meg... Pár napja 760mb körül leállította, hogy majd folytassam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de akkor is ott a wifi )

), viszont az "elsőre" az most nálam és másnál sem működött. Lehetséges, hogy volt régen olyan Stable - Dev verzió páros, ahol ez működött.

(és látszik, hogy NEM a lencse problémás)