Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
A Globalon a 8.2.5.0 firmware magyar nyelvvel kiválóan adja a wifi hotspotot, 5 GHz-en. Meg csatlakozik is az 5 GHz-es routerhez.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Zotya21
senior tag
note 4x ről van szó amúgy de majd kiderül melyik lesz
láttam már nagyobb boltoknál is hogy nem tudják mit árulnak vagy direkt átvernek
főleg ha úgy van mint ezek hogy a telefon neve ugyanaz belül mégis sok verzióigazából megvan nekem a huawei p7 2 éve, még egyszer sem volt 4g re szükségem
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
Zotya21
senior tag
jó lesz a 4x az elvileg a legújabb ahogy láttam, a b20 meg ugy sem érdekel
a mai világban mindenki mobilnetezik ki se lát a telefonjából, én megmaradok a wifinél (pedig falun jól jönne mert igazából 3g is alig van házon belül de akkor is ott a wifi )
azért néha nézzünk fel
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
új telefon vásárlás előtt állok, az lenne a kérdésem hogy a note 4x vagy a note 4 a jobb ?jobb alatt azt értem hogy gyorsabb, a mostani huawei p7 után az aksi ugyis jóval többet fog adni szóval az lenne a kérdés melyik erősebb ésss jobb
egyik 10 magos másik újabb meg van vagy 5 verziója
köszi
meg egyik oldalon 8 magosnak árulják a note 4 et is másikon 10 magosnak, abból is van több fajta ugyanazon a néven ?
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
A modell számot, mint azonosítót nem érdemes használni? A 4pda ezt teszi.
Onnan tudom, hogy az én 2016102 számú telefonom O.K.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Tegnap jött a 2016102 modell, Banggoodtól kis kerülővel.
Felajánlotta OTA a frissítést erre, meg is történt.
Lehet átköltözni a telóra.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Na, végül kiadták hivatalosan is a 8.2.5.0. globál stabil firmware-t.
Nem tudom, hogy a bétán módosítottak-e még valamit, szóval inkább letöltöm még egyszer a recovery-s firmware-t és feltöltöm majd újra.
A fastboot-osat is töltöm már belőle.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Szerintem ez pont fordítva van, de lehet, hogy tévedek. Sőt, mintha a Redmi Note 3-nál még bármilyen gyári romot fel lehetett volna tenni bootloader nyitás nélkül (Mi Flash-sel).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Upo
addikt
Szerintem a 8.2.4.0 stabil romot érdemes lenne leszedned. Nem véletlenül vonták vissza. A Note4 B20 topikban is sokan panaszkodnak, a hívás hangminőség rossz vele. Többen frissítettek rá, hongkong régióra váltással még lejön az ota frissítés, és régebbi verziót utána nem enged visszarakni. Nyitás+fastboot vagy edl mód csak a megoldás.
Inkább a 8.2.2.0-t érdemes feltenni, még tán az a legjobb mostanában (volt akinek 8.1.15.0-val is hívás gondok voltak).Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
wzol
tag
Igen, jó lenne ha legalább a fórumuk használható lenne, és valós infókhoz lehetne jutni, nemcsak "ok", "nice", "thank you" hozzászólások lennének oldalak százain keresztül. Az, hogy bevezették ezt a tapasztalati pont gyűjtést, meg a check-in rendszert, lehetetlenné tette, hogy onnan érdemi infóhoz jusson az ember.
-
wzol
tag
A piacra dobás pillanatában valóban igazad van, tényleg nagy a kapkodás, viszont utána a firmware frissítést siettetni veszélyes - fejlesztőként tudom, hogy a javított bugok súlyossága árulkodik a teljes szoftver minőségéről.
Viszont amit mondasz, abban is van logika - belakott rendszer frissítése - így most elbizonytalanítottál
-
wzol
tag
-
tibcsi0407
félisten
-
helixP
nagyúr
Én tibcsi0407-t szeretném idézni a Mi6-os hír alól. Jól összefoglalta.
Míg a számológép alkalmazás az összes Xiaomi telefonra jó, addig a kamera libeket egyesével kellene minden Xiaomi telefonra optimalizálni.És ha arra gondolok, hogy pl az LG G6-ban is ez a szenzor van... (és látszik, hogy NEM a lencse problémás)
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Az általános kérdésem: ha ugyanaz az integrált dac van két mobilban, akkor mitől lehet eltérés két mobil outputjában, a vezeték ami elmegy a jackig rossz minőségű, vagy a jack rossz minőségű? Mitől lehet eltérés?
Nekem is Redmi 3SE van, de azért nem vagyok elfogult, a P2 előnye, az amoled kijelző, legalábbis én jobban szeretem az amoled kijelzőket, a szememnek nyugatóbb, nagyobb akku ugyanolyan proci mellett, nagyon masszív ház, előlapi ujjlenyomatolvasó van aki ezt szereti és 2 év hivatalos garancia, van már rá 7.1 és jól működik, stock közeli droid, MIUI beállítások része nekem logikátlan és felesleges Nova lauchert használok. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni ér-e + 40-et, főleg az amoled kijelző + 1 év gari, nagyobb aku. Itt kérdésként merült fel, hogy valaki alternatívákban gondolkodik, javasoltam egy lehetőséget, ennyi. Túl van ez a része lihegve szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Egy baj van vele, napi limit 760 mb van mennyi, mint adatforgalom... (mármint MEGA-n) ha nincs premium accountod... Legalábbis pár napja ezzel szívtam be, amikor ROM-ot akartam leszedni Z3-ra MEGA-ról...Viszont ha jól látom most nincs ilyen, leszedtem 800 mb-ot és nem állította meg... Pár napja 760mb körül leállította, hogy majd folytassam...
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Chaser
legenda
ennek örülök, azt nem tudom mi, de biztos jó
engem nem érdekel, működjön minden meg legyen stabil ( :
annyiszor kelljen rá romot tenni mint a note1-re - 1x - és működjön utána 2,5 évig azzal és elégedett leszek ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest