Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az általános kérdésem: ha ugyanaz az integrált dac van két mobilban, akkor mitől lehet eltérés két mobil outputjában, a vezeték ami elmegy a jackig rossz minőségű, vagy a jack rossz minőségű? Mitől lehet eltérés?
Nekem is Redmi 3SE van, de azért nem vagyok elfogult, a P2 előnye, az amoled kijelző, legalábbis én jobban szeretem az amoled kijelzőket, a szememnek nyugatóbb, nagyobb akku ugyanolyan proci mellett, nagyon masszív ház, előlapi ujjlenyomatolvasó van aki ezt szereti és 2 év hivatalos garancia, van már rá 7.1 és jól működik, stock közeli droid, MIUI beállítások része nekem logikátlan és felesleges Nova lauchert használok. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni ér-e + 40-et, főleg az amoled kijelző + 1 év gari, nagyobb aku. Itt kérdésként merült fel, hogy valaki alternatívákban gondolkodik, javasoltam egy lehetőséget, ennyi. Túl van ez a része lihegve szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz holozis_HUN #381 üzenetére
Nem is ez a lényeg, inkább hogy wifin volt folyamatosan, a wifi sokkal kevesebbet fogyaszt mint a 4G (főleg mozgásban), ha wifi megy a mobilhálózat csak standby-ban van. De így is elég jó eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz tibcsi0407 #362 üzenetére
Ja ezt nem tudtam, hogy ott is van szervíz. Egyébként úgy tudom az aqua, edigital, MM, az eustock stb. esetén is a waqteq-nél van a gari, gondolom azért valamennyire értenek hozzá és van tapasztalatuk ezzel kapcsolatban.
-
ToniSoprano
addikt
válasz tibcsi0407 #359 üzenetére
Persze hivatalosan nem forgalmaznak Mo-n Xiaomikat sem sehol. De a spemallos garinál jobb olcsóbb, kényelmesebb szerintem én arra válaszoltam. A Wayteq nem egy dzsunga cég, nekünk 2 GPS-ünk is van a családban működnek.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz tibcsi0407 #346 üzenetére
Mo-n a Wayteq szervíz szokta javítani, az Eustockkal vannak szerződésban ha jól tudom, ittt az árlista kijelző akku ilyesmi: [link] Többeknek javítottak ott garanciában, nem gyorsak, de korrektek állítólag, van akinek cseréltek ha nem tudtak javítani.
-
ToniSoprano
addikt
válasz holozis_HUN #344 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest