Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #791 üzenetére
Gyere nyugodtan. Nem nehéz olcsó szállást találni (Hongkonghoz képest).
Elmagyarázhatom, hogy működik a három lépcsős vámellenőrzés Hongkonból Sencsenbe. Hongkongba könnyebb átmenni Sencsenből, az csak 2 lépcsős.
A kínai vízumigénylőt is pöpecül ki tudom már tölteni. Legalábbis akiknek legutóbb segítettem, azoknak azonnal elfogadta a Budapesti Kínai Nagykövetség a turista vízumot. Szebben is néz ki, ha eleve a kitöltött pdf-et nyomtatod ki, amit már csak alá kell írni.
Nekem mondjuk Sencsen jobban bejön, mint Hongkong. Ráadásul nagyon meg voltam magammal elégedve, amikor vajkönnyedén megtaláltam minden helyet a belvárosban pénteken (például a Huaqiang road környékén). Ráadásul prímán elboldogultam a Baidu navigációval egész végig.
Sajnos túl későn mentem ki, így nem volt időm nagyon szétnézni, pedig például a SEG plázában is rengeteg érdekes boltot láttam a földszinten.
Egyébként pont ma voltam Hongkongban és ez volt a második vagy harmadik alkalom, amikor megkérdezték a hongkongi vámosok, hogy kell kiejteni a nevemet. Ilyenkor mosolyogva elmondom neki magyarul és angolul is, mert persze azt nem mondják ilyenkor. Ettől zavarba jönnek és elnevetik magukat.Tibcsi, csak arra az időre, amíg hazamegyek nyaralni és csináltatok egy új útlevelet és vízumot bele. A második alkalommal idekinn intézték a vízumot nekem. Az első alkalomnál viszont a magyar ügyintéző ki volt akadva, mert azt mondta, hogy ilyen vízum igénylést még sosem látott, holotott jó pár éve dolgozik már a Kínai Nagykövetségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- PC Game Pass
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest