Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #888 üzenetére
Kb 3 hónap nagyon aktív használat után:
Nem használtam se üveget se fóliát,de a kijelző jól bírja,másnak láthatatlan(de èn kiszúrom) mikrokarcok vannak,de semmi extra.Nagyon jó a lekerekített kijelző(2,5D),jó kèzbe venni.
A burkolat új állapotban,bár sokat volt tokba is.Sztem átlagnál jobb.Nem kopik egyáltalán,karcok nincsenek,finom matt felületű.
Kicsit vèkonyka a hátlap,az esetleg sèrülèkenynek tűnik,ha leesne vagy odaütődne.
Le nem esett szerencsère,sztem törne ha járólapra vagy betonra esik zsebből(ahogy majdnem minden).Engem viszont zavar,hogy az alsó műanyag sáv kattog,roszog.Ez Xiaomi betegsèg lehet,mert a Max-on,Note3SE-n is ugyan ilyen.Ráadásnak silány minősègű,vèkony,benyomható anyagból van.Nem illik az amúgy top összhatáshoz na.
Összessègèben 7/10et adnèk az összeszerelès+anyagra.
10/10 lenne,mert tènyleg frankó,nehezen hihető az árához mèrve,hogy mennyire jól sikerült,masszív darab,viszont ezek a sávok alul-felül lerontják.Az MTK-s verzió full fèm,az nagyon ott van(viszont MTK-s🤣)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest