- N€T0X|N: SSD hűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #799 üzenetére
Én nem is akarom, csak néha naivan rácsodálkozok hogy mások meg mennyire görcsösen igen.
-
Upo
addikt
Ismételjük el ezredszer ami az összes topikban említve lett 999 alkalommal: a qualcomm alaplaposok így néznek ki, fügetlenül attól hogy melyik régióban hogy nevezik és van-e B20 vagy nincs. A másik fajta kinézet a mediatekes, d abból is van 4 és 4x néven, úgyhogy nem sok értelme van amit mondasz, mert úgy néz ki mint egy qualcomm-os 4 vagy egy qualcommos 4x, nem pedig úgy mint egy mediatekes 4 vagy mediatekes 4x.
Nem értjük miért kellett a xiaominak össze-vissza kavarnia. -
alexw801
senior tag
[link]
Различие версий телефонов для разных рынков по этикетке на упаковке.
Существуют следующие модели с такими номерами:
1. Китайский 4х - 2016101
2. Индийский 4 - 2016100
3. Глобал 4 - 2016102
Akkor minden a legnagyobb rendben van, ez Global 4 verzió, mint ez enyém, amelyet a Banggood-tól vettem. -
Yamdrok
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne, vettem ma egy Xiaomi Note 4-et. De a dobozban a 4X van. Ilyen létezik?
(B20-as Global ROM , fekete 3/32-es)
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #791 üzenetére
Gyere nyugodtan. Nem nehéz olcsó szállást találni (Hongkonghoz képest).
Elmagyarázhatom, hogy működik a három lépcsős vámellenőrzés Hongkonból Sencsenbe. Hongkongba könnyebb átmenni Sencsenből, az csak 2 lépcsős.
A kínai vízumigénylőt is pöpecül ki tudom már tölteni. Legalábbis akiknek legutóbb segítettem, azoknak azonnal elfogadta a Budapesti Kínai Nagykövetség a turista vízumot. Szebben is néz ki, ha eleve a kitöltött pdf-et nyomtatod ki, amit már csak alá kell írni.
Nekem mondjuk Sencsen jobban bejön, mint Hongkong. Ráadásul nagyon meg voltam magammal elégedve, amikor vajkönnyedén megtaláltam minden helyet a belvárosban pénteken (például a Huaqiang road környékén). Ráadásul prímán elboldogultam a Baidu navigációval egész végig.
Sajnos túl későn mentem ki, így nem volt időm nagyon szétnézni, pedig például a SEG plázában is rengeteg érdekes boltot láttam a földszinten.
Egyébként pont ma voltam Hongkongban és ez volt a második vagy harmadik alkalom, amikor megkérdezték a hongkongi vámosok, hogy kell kiejteni a nevemet. Ilyenkor mosolyogva elmondom neki magyarul és angolul is, mert persze azt nem mondják ilyenkor. Ettől zavarba jönnek és elnevetik magukat.Tibcsi, csak arra az időre, amíg hazamegyek nyaralni és csináltatok egy új útlevelet és vízumot bele. A második alkalommal idekinn intézték a vízumot nekem. Az első alkalomnál viszont a magyar ügyintéző ki volt akadva, mert azt mondta, hogy ilyen vízum igénylést még sosem látott, holotott jó pár éve dolgozik már a Kínai Nagykövetségnek.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #788 üzenetére
Nem, mert mielőtt megkérdezte volna, kínaiul is mondtam neki, hogy Magyarország (ez is hallható a videóban). Az iskolázottabb (értsd jól szituált) kínaiak ilyenkor már egyből tudják, hogy melyik országról beszélek. -> Bennük még a barátságos Kádári Magyar Köztársaság képe él.
A többség azt hiszi Kínában, hogy amcsi vagyok. Aztán valamivel kesebben, hogy ausztrál és még kevesebben, hogy orosz vagy német. (A lábujjam szerint kelta-germán ősöktől származom.)Mondjuk amcsiban a színesbőrű vámos értetlenkedve nézte az útlevelemet. Ahogy a filmekben szokták az idióták: forgatta 90 fokban balra és jobbra a kezében, míg végül kibökte a szlenges fekete amerikai angolsággal, hogy "ez meg milyen ország". (Ahelyett, hogy örült volna neki, hogy kifelé mennék az államukból.)
Szépen válaszoltam neki, erre jól kiröhögött (na ennyit az országimázsról), én meg mondtam neki, hogy hja...nagyon ritka emberfajta vagyok, aztán mehettem tovább.
Most komolyan, mit csodálkozik azon, hogy egy magyar éppen repülne vissza Kínába?
Egyébként nagyon fura volt, hogy a jenkik mindenhol azt hitték, hogy közéjük tartozom én is, de a kínai haverommal szemben viszont távolságtartóak voltak.Jelen állás szerint egyébként 90%, hogy megint vissza jövök Kínába egy újabb évre.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #786 üzenetére
Az a kis csajszi (egyem a szívét), akit lefilmeztem, nem értette, hogy minek filmezem a kiállított Mi6 telefont a kezembe véve, amikor már ott az új bontatlan a táskámban.
Elmagyaráztam neki (természetesen röhögve, mert már jó volt a hangulat), hogy a magyar fórumozóknak. -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #783 üzenetére
Kínai haveromat is kiakasztottam ma. Két nagyon-nagyon-nagyon csinos csajszi ment el mellettünk 2 méterrel a hongkongi határon (miközben majszoltuk a cheesecake-et) és az egyik csaj széles mosollyal integetett nekem és hellózott. Én meg viszonoztam.
Haverom értetlenkedve nézett, hogy ez meg mi volt. Mondtam neki, hogy az új barátnőm.
Amúgy az MTR pénztárnál vettem másnak octopus kártyákat és a mellette lévő üres ablaknál pakoltam vissza a táskámba a tárcámmal együtt a kártyákat, és ez a csaj meg közben mögöttem várt, mert nem figyelt és azt hitte, hogy az az ablak is működik. Én meg kedvesen mutattam neki, hogy nem.
Mondjuk hülye f* voltam, mert nem kértem el a wechat-jét a csajnak... szóval van még mit fejlődnöm.
Na sebaj... két Xiaomis csajszinak (Cherish és Josefina) már megvan az elérhetősége. Ja meg még egy csinos Xiaomi reseller bolt leányzóé is (ahol Xiaomi Redmi Note 4X SD-re való eredeti Xiaomi szilikon tokokat vettem). -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #780 üzenetére
Az már a videó készítése előtt megvolt.
Majd ha feltöltöm, akkor lehet hallani is, hogy már megvolt a röhögős hangulat. Mondjuk akkor már attól is jobb kedvem volt, hogy én már túl voltam a sorbanálláson a Mi6-ért.
Az előtte való nap pedig egy nagykeres csajszival diskuráltam, ami szintén egy érdekes momentum volt.
Főleg, amikor a munkatársa azzal etetett, hogy nagyon sok kínai csaj imádja az olyan külföldi pasikat, mint én. -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #778 üzenetére
Egyébként levideóztam egy Xiaomi dolgozó leányzót is, habár azonnal eltakarta az arcát.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #770 üzenetére
Oké, megnézem, de ránézésre szerintem még LCD-ből sem egységesen ugyanazt a gyártmányt teszik bele.
-
martillo
tag
válasz
tibcsi0407 #768 üzenetére
ezt a screen-t milyen billentyu akcioval tudom elocsalni?
-
Upo
addikt
válasz
Ja, úgy ok. Azt hittem hogy az oroszok tesztjéről volt szó.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Graphics #771 üzenetére
Nem. Az a Note 4 Snapdragon (B20 nélkül) . A kínai Snapdragonos a Note 4X, valamint a Kínai B20-asból van Note 4 és Note 4X is, ha jól vettem ki az elmúlt hetek eseményeit.
Nem kell ezt túlbonyolítani. Mindenkinek olyan szenzor van benne, amilyen éppen kéznél volt a gyártásnál. Van IMX és van ISOCELL is, változó. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #770 üzenetére
Az indiai verzió a 4X , nem?
A HK megint más, mert az 4X B20, azért mondom, hogy pont nem mindegy melyik piacos jár az ember kezében.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
De a tied B20 nélküli 4X
Amúgy is annyi verzió van a Note 4-ből és a Note 4X-ből is, hogy ember legyen a talpán aki eligazodik közöttük
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #766 üzenetére
Tesztekben azt írnak amit akarnak, de az itteni topikokban még senki nem írta hogy dikk má he, ázs enyímben szoni van...
-
Upo
addikt
válasz
alexw801 #764 üzenetére
Nem touch screen hanem lcd. A touch egy sorral lejjebb van.
Back camera-ban állítólag a samsung a szarabb, de még nem tudok senkiről akinek sony lenne a telójában.
Kijelzőben a tianma a hidegebb színvilág. Van aki szerint túl kék, de van aki szerint a boe a túl sárga. Nekem boe, de nem olyan sárga mint a képeken, fehér papírhoz, másik telefonokhoz képest sem, lehet hogy a tiéd se kék, illetve az is lehet, hogy az újabb szoftverekben már igazítottak a kalibráción is. -
alexw801
senior tag
Megnéztem, milyen kamerák és kijelző van benne.
[link]
Front camera: ofilm_s5k5e8 (Samsung)
Back camera: ofilm_s5k3I8 (Samsung)
Touch screen: ... tianmaJelent ez valami jót vagy rosszat?
-
Rawulf
őstag
válasz
Graphics #762 üzenetére
Pedig elméletileg nincs B20-as MediaTek-es Redmi Note 4 és Note 4X telefon sem:
Ezeket írja a Note4X MediaTek-esnél:
GSM: B2/3/5/8
WCDMA: B1/2/5/8
TDS-CDMA: B34/39
CDMA: BC0
FDD-LTE: B1/3/5/7/8
TDD-LTE: B38/39/40/41(100M)A sima Note4-es MediaTek-esnél meg ezeket:
GSM B2/B3/B8
WCDMA B1/B2/B5/B8
TD-SCDMA B34/B39
CDMA2000/1X BC0
FDD-LTE B1/B3/ B5/B7/ B8
TD-LTE B38/B39/B40/B41(2555-2655MHz)A vicc az, hogy a hongkongi szintén MediaTek-es sima Note4-nél meg ezeket:
GSM B2/B3/B5/B8
WCDMA B1/B2/B5/B8
TD-SCDMA B34/B39
FDD-LTE B1/B3/ B5/B7/ B8
TD-LTE B38/B39/B40/B41(2555-2655MHz) -
Rawulf
őstag
válasz
Graphics #758 üzenetére
Akkor megint belinkelem a régebbi hozzászólásom, amiben összegyűjtöttem a variánsokat:
https://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_redmi_note_4x/hsz_563-563.htmlA Note 4X B20-asok hongkongiak, bár a vicc az, hogy én amikor megkérdeztem egy Xiaomi-st, az azt mondta, hogy nincs külön Xiaomi gyár Hongkongban (bár hozzátette, hogy Indiában meg van).
Arra viszont nem tudott válaszolni, hogy Indonéziában van-e külön gyár, szóval nem kaptam teljes körű felvilágosítást.Egyébként a lényegi különbség a Note4-hez képest a bluetooth 4.1 -> 4.2, habár szét kellene ahhoz szedni mindkét modellből egy-egy B20-asat, hogy vajon "optimalizáltak-e" az alaplapi áramkörön. Attól, hogy ugyanaz a firmware megy mindkettőre, még lehetnek egyéb eltérések.
Upo: Elméletileg hétfőig még valamilyen új ficsőröket akarnak beletenni a 7.5.18-asba, amikkel még voltak gondok.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
holozis_HUN #756 üzenetére
Szerintem szögugyanaz a két modell.
Mármint a 4X alapból, ennek kihozták a B20-asat. És még sima Note 4 néven a B20-ast..
Vicces.. elvileg a Note 4X b20 hongkongi modell lehet
-
Graphics
Jómunkásember
Na most van kavar rendesen.
Egy facebookos eladó hirdet Note 4X B20-at.
És állítja létező modell..
Akkor most mivaaaan?
-
Vesti95
tag
Amúgy miért érdmes xiaomi.eu romot használni?
Én az en.miui.com-ról származó eredeti romokat használom, van magyar nyelv és minden jó
Sose értettem, valaki pls világosítson fel -
Rawulf
őstag
Az imént tükröztem át a xiaomi.eu redmi note 4/4x snapdragonos 7.5.18-as firmware-t is a MEGA-s tárhelyemre.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #749 üzenetére
Raszteres,gyenge minősèg akkor.Ezek "olajosodnak" is,egy idő után foltos lesz alatta.
Üvegből csak márkásat szabad,Nillkin ès társai,azok beválltak nálam.
-
holozis_HUN
addikt
Gondoltam beteszem ide is, hátha valakinek jól jön, aki a B20 topikot nem olvassa.
Megjött egy full cover tempered glass.
Rendeltem sima Note 4-re is, meg Note 4X-re is.
Persze a Note 4X a jó, mivel a Note 4-en a led jobb oldalon van, nekünk ügye bal.
A Note 4-re való darabokban jött, maga a csomagolás is sérült volt, szerencsére a másik megúszta (az, ami kellett)... Ilyen a magyar posta, a kemény műanyag dobozt belepaszírozta a postaládába...
Maga az üveg, amit vettem eléggé silány minőségű, ami össze volt törve arról váltak le az üvegdarabok, még a gyári üveg is, amit adtak hozzá, jobb minőségű volt, mivel direkt eltörtem és a szilánkok felragadtak rá.... Amit vettem az olyan 400 forintos szutyok, szóval minőségileg fos, de addig jó lesz, míg egy 1500-as fóliát rendelek, az már csak jobb lesz.
Maga a kivágások stb teljesen jók, én úgy raktam fel, hogy bekapcsoltam a képernyőt + töltőre dugtam, így láttam alul a világító gombokat és a ledet is. Szépen ráillesztettem, majd én fogtam az üveget pontosan (a hátsó kis fóliát, ami a ragasztózott réteget védte nem szedtem le) majd húgom fogott 2 cellux darabot és szépen az egyik felét az üvegre tette, a másikat a telefon hátuljára, így elég csak ráhajtani a képernyőre, sokkal pontosabb lesz. És ide nagyon kell a pontosság.
Visszahajtottam a fóliát, leszedtem a kis védőfóliát róla, majd a képernyőt megint áttöröltem, és a telefonra visszahajtottam. Amikor már ráment kicsit lehetett még csúsztatni (gondolom ez is a rossz minőség miatt van) de így legalább még pontosabban be tudtam igazítani.
Maga a képernyőrésze kicsit szürkésebb lett, illetve tele van apró pontokkal, amik fény hatására enyhén csillognak (szintén az üvegfólián van ez a cucc, tényleg szar minőség). A bal tetejénél kicsit megnyomtam az üveget tok felhelyezésnél, és berepedt, remélem nem fog letörni.
Vegyes tapasztalatok: Maga a felhelyezés ezzel a módszerrel egyszerű, bár a pontosság miatt érdemes 2 embernek csinálnia. Tényleg szinte 100%-osan fed, nincsenek a képernyő szélén kis légbuborékok/csíkok. Sajnos az üveg silány, így kicsit ront az összképen, de ideiglenesen jó lesz (amúgy is gariztatni kell a telót - pixelhiba) aztán lesz rajta normális. Gyakorlásnak jó volt
-
alexw801
senior tag
válasz
*Mukeey* #741 üzenetére
Jó, csak 7,5 dollár, az üveggel együtt.
De ma ezt írták:
dear friend,
do your phone type is note 4 global version?
if yes, We just got the inform recently,
that the Redmi NOTE 4 global version is NOTE 4XChina version
We made a mistake before, the note 4 we sold is China version
we'd like to resend you the right one
how do you think please?
Elfogadom, várom a küldést. -
Rawulf
őstag
Megjelent a 8.2.7.0 (mido) stabil béta nem publikus firmware. Ha minden jól megy, akkor holnap már fenn lesz a MEGA-s tárhelyemen.
-
Chaser
legenda
gmail appot hogy lehet likvidálni?
gyárilag fenn volt és nem kell, nem szinkronizál 3g-n, sokkal régebbi verzió kellene, ami meg is van, de így nem tudom telepíteni
- tegnap világosodtam meg, hogy a note1 mikor el kezdett nem-szinkronizálni 3g-ről akkor jött az új rev. ami már gondos volt ( : - -
alexw801
senior tag
válasz
*Mukeey* #638 üzenetére
Ez nem egy nagyon jó tok!!!
Modell: 2016102
A nagy lyukak és a vaku lyuk el vannak tolódva kissé. A felső élen egy nagy lyuk eltolódva, egy kis lyuk hiányzik. Na jó, van nekem bőr lyukasztóm, de ez így nem az igazi.
A védőüveg, amit szintén tőlük vettem, rossz helyen van lyukasztva, az illesztő folyadék (kis műa. tartályban) kifolyt, eltűnt.
Nem javaslom venni! -
Rawulf
őstag
válasz
missmonroe #733 üzenetére
A hongkongi információim alapján tegnap még poros nyoma sem volt a Redmi 4X B20-as verziójának, de mától elméletileg ismét rendelhető (két helyről is jelezték), azaz 1-2 héten belül meg kellene jelennie a webshopokban, akik foglalkoznak vele. Elméletileg legalább 20USD-vel olcsóbbnak kell lennie, mint a Note 4X B20.
A Note 4X-ről már egyszer linkeltem itt egy általam készített youtube videót, ha esetleg lemaradtál róla. -
missmonroe
tag
Sziasztok. Van valami hétköznapi halandó számra mérhetp/érthető különbség a note 4x és a note4 között? Menniyre tepsi telefon élőben? Eredetileg a sima redmi 4x-et néztem ki, de visszadobták a rendelésem, hogy elfogyott, úgyhogy szemezek a noteokkal
előre is köszi!
-
Rawulf
őstag
válasz
eladogeppc #728 üzenetére
Mindkettőből van Mediatek-es és Snapdragon-os is, ahogy az 563. hozzászólásban részletesen le is írtam:
https://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_redmi_note_4x/hsz_563-563.html -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
A Note 4X végül is a Note 4 Snapdragonos változata ?
Köszi !
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #726 üzenetére
Van mindenféle, de mivel hölgyek is olvassák a fórumot, ezért inkább nem részletezném.
Ebből kifolyólag azt sem, hogy a magyar, vagy a kínai nők jönnek-e be nekem jobban. -
Rawulf
őstag
Na, mindkét global 7.5.11 developer (recovery és fastboot) firmware áttükrözve MEGA-ra.
Vasárnap délutánra ezek várhatóak még:
global 8.2.5.0 stabil béta recovery-s firmware, de még nincs fastboot-os verzió belőle.
xiaomi.eu 7.5.11 heti firmware recovery (TWRP-hez)
tools-ba beteszem majd a végén még a legfrissebb MiUnlocker-t is. -
holozis_HUN
addikt
Megvan, a probléma az volt, hogy nem volt felrakva a driver
Már a twrp és a root is megvan, telefon bekapcsolt, pozitív
Ha egy full tiszta install-t csinálok (wipe internal storage, system, data, cache dalvik cache) akkor gondolom a twrp még nem tűnik el, sem a nyitott bootloader.
Mert Sony-n, amikor újrahúztam a telót teljesen mindent letöröltem (a fent felsoroltakat) és rátettem az előre rootolt romot + pár kis modot. TWRP meg minden maradt, csak olyan, mintha teljesen friss rendszert tettem volna fel.
Gondolom ez itt is működik, annyi kivétellel, hogy utána még telepíteni kell a SuperSU-t.
-
válasz
holozis_HUN #719 üzenetére
A telefonon beléptél a Mi accountba? Engedélyezted a telefonon a nyitást a developer menüben? Mekaptad az engedélyt a nyitásra?
-
holozis_HUN
addikt
Miért akad meg a bootloader nyitás a Verifying device menüpontban 50%-nál? Mi a baj??
-
holozis_HUN
addikt
Valaki használja a telót Dual Sim kártyával?
Mennyivel merül jobban?
Gondoltam belépni egy flottába, ott korlátlan mobilnetre befizetni (de asszem azzal a kártyával nem lehet telefonálni) és egy másik kártya, amivel lehet telefonálni.
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #716 üzenetére
TWRP-vel fel tudod tenni a SUPERSU-t könnyedén és akkor szépen rootolva lesz.
Na lejöttek a frissebb rom-ok. Elkezdem feltölteni MEGA-ra. -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #714 üzenetére
A fájl nevében láthatod az android verziószámát is, közvetlenül a .ZIP kiterjesztés előtt.
A Xiaomi.eu 7.5.11 Android7-es romja kb. pár óra múlva lejön nekem, aztán holnapra már lehet fenn lesz MEGA-n is. -
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #709 üzenetére
Előző héten nem frissítettem még.
A nyitáshoz és rootoláshoz mindent letöltöttem, igen. -
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #710 üzenetére
Dobj fel egy developert.A mai pl. nálam teljesen hibamentes.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #710 üzenetére
Na jó, mostmár kezdem rosszul érezni magam, megimt én írok
Találtam ilyet: CameraNextMod, így megcsinálva elvileg működnie kell lesz 60fps, stabilizáció, stb, állat! Amint meglesz rootolva tesztelem
Youtube -
holozis_HUN
addikt
Amúgy a V8.2.4 volt a bugos rom, amit visszahívtak? Vagy melyik? Melyiket érdemes feltenni?
Olyan verzió kell, amiben van magyar nyelv is.
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #707 üzenetére
van már 8.2.5.0 is, ha a global stabil-ra gondolsz... xiaomi.eu-ból még nincs stabil (gondolom megvárják, hogy legyen végre egy normális 8.2-es)
Én majd a xiaomi.eu e heti 7.5.11 romját teszem fel az egyik Redmi Note 4X-re.
-
holozis_HUN
addikt
Melyik a legfrisebb, stable MIUI rom?
Valszeg ma meglesz a bootloader nyitás, és akkor már fel is pakolnám a legfrisebb MIUI-t. Van prerooted verzió egyébként?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #705 üzenetére
Nekem ez az első okostelóm,amivel nekiindulok a napnak,ha 50% körül áll.Eszmèletlen az akkuja.
-
holozis_HUN
addikt
Na induljunk neki a napnak 33%-kal, délután 5-kor érek haza
-
*Mukeey*
addikt
válasz
holozis_HUN #699 üzenetére
Nálam pont a fps ami nem annyira jó.Mi Max-on sokkal pontosabb,azonnal felold,itt van,hogy 3-4szer hozzá kell èrnem.Másnál is csinálja ezt?
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #700 üzenetére
És a Hangouts is ha lokációt osztanál meg és a keep is, ha helyhez kötött emlékeztetőt állítanál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- N€T0X|N: SSD hűtés
- DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest