Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
holozis_HUN #791 üzenetére
Gyere nyugodtan. Nem nehéz olcsó szállást találni (Hongkonghoz képest).
Elmagyarázhatom, hogy működik a három lépcsős vámellenőrzés Hongkonból Sencsenbe. Hongkongba könnyebb átmenni Sencsenből, az csak 2 lépcsős.
A kínai vízumigénylőt is pöpecül ki tudom már tölteni. Legalábbis akiknek legutóbb segítettem, azoknak azonnal elfogadta a Budapesti Kínai Nagykövetség a turista vízumot. Szebben is néz ki, ha eleve a kitöltött pdf-et nyomtatod ki, amit már csak alá kell írni.
Nekem mondjuk Sencsen jobban bejön, mint Hongkong. Ráadásul nagyon meg voltam magammal elégedve, amikor vajkönnyedén megtaláltam minden helyet a belvárosban pénteken (például a Huaqiang road környékén). Ráadásul prímán elboldogultam a Baidu navigációval egész végig.
Sajnos túl későn mentem ki, így nem volt időm nagyon szétnézni, pedig például a SEG plázában is rengeteg érdekes boltot láttam a földszinten.
Egyébként pont ma voltam Hongkongban és ez volt a második vagy harmadik alkalom, amikor megkérdezték a hongkongi vámosok, hogy kell kiejteni a nevemet. Ilyenkor mosolyogva elmondom neki magyarul és angolul is, mert persze azt nem mondják ilyenkor. Ettől zavarba jönnek és elnevetik magukat.Tibcsi, csak arra az időre, amíg hazamegyek nyaralni és csináltatok egy új útlevelet és vízumot bele. A második alkalommal idekinn intézték a vízumot nekem. Az első alkalomnál viszont a magyar ügyintéző ki volt akadva, mert azt mondta, hogy ilyen vízum igénylést még sosem látott, holotott jó pár éve dolgozik már a Kínai Nagykövetségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest