- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #783 üzenetére
Kínai haveromat is kiakasztottam ma. Két nagyon-nagyon-nagyon csinos csajszi ment el mellettünk 2 méterrel a hongkongi határon (miközben majszoltuk a cheesecake-et) és az egyik csaj széles mosollyal integetett nekem és hellózott. Én meg viszonoztam.
Haverom értetlenkedve nézett, hogy ez meg mi volt. Mondtam neki, hogy az új barátnőm.
Amúgy az MTR pénztárnál vettem másnak octopus kártyákat és a mellette lévő üres ablaknál pakoltam vissza a táskámba a tárcámmal együtt a kártyákat, és ez a csaj meg közben mögöttem várt, mert nem figyelt és azt hitte, hogy az az ablak is működik. Én meg kedvesen mutattam neki, hogy nem.
Mondjuk hülye f* voltam, mert nem kértem el a wechat-jét a csajnak... szóval van még mit fejlődnöm.
Na sebaj... két Xiaomis csajszinak (Cherish és Josefina) már megvan az elérhetősége. Ja meg még egy csinos Xiaomi reseller bolt leányzóé is (ahol Xiaomi Redmi Note 4X SD-re való eredeti Xiaomi szilikon tokokat vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest