Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
A B20-asban gyárilag benne van a magyar nyelv is.
-
emery2
tag
válasz
tibcsi0407 #294 üzenetére
Ha veszek egy ilyen telefont oké, hogy nincs B20, de a rommal kell bűvészkeni, hogy mondjuk a play áruházból tudjak letölteni appokat ?
Amit kináltak nekem az teljesen tud "magyarul".
Kösz a segitséget. -
*Mukeey*
addikt
Honnan lehet érdemes rendelni,ahonnan viszonylag gyorsan megjön?Ausztriába rendelném,áfás dolgok nem érdekelnek,csak ne 2 hónap alatt jöjjön meg...
-
emery2
tag
Üdv !
Ha választhatnátok egy ilyen Xiaomi 4x 2/16 illetve egy Samsung J5 között melyiket választanátok ?
-
Dapro
senior tag
Na sikerült. Először is azt írta most már hogy no need to unlock this device. De a recovery mode nem működött. Szerintem alapból nyitva volt a bootloader csak valami baja volt vagy pedig addig nyomogattam h nem vettem észre hogy nyitott lett. Minden guide ot vegig csináltam már. Először is felraktam a china dev romot mert csak azt engedte az updater. Azzal is ugyanez volt. Szóval fogtam az mi flasht és felraktam a global dev romot és engedte. Most a google play service nem akart updatelni es igy sok google cucc nem ment de google playre update uninstall t nyomtam es most jó. Szóval csak sikerült mindent. Azt nem tudom, hogy mi flash hez kell e nyitott bootloader mert akkor egyből ezzel kezdem.. Neked milyen hibát ír pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Na hát már sok idő eltelt mióta engedélyezték az unlockot de még mindig 50% on errort kapok...
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #285 üzenetére
Ja ugy ertettem h a spemall kinalataban
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #283 üzenetére
Thx! Te tudsz b20as fekete verziorol?
-
ThorsHUN
őstag
Megrendeltem a telefont, paypallal kifizetve. Spemall lehalt.
Sirok -
helixP
nagyúr
Arról tudtok, hogy vajon a kso.android.agent@gmail.com-mért kér hozzáférést az e-mailt új e-mailfiók csatlakoztatásakor a gyári e-mail appnál?
Googli haverom szerint ez vagy a Kingsoft Office Software Corporation, vagy Malware...
Köszi előre is válaszokat. -
válasz
tibcsi0407 #276 üzenetére
Az szuper 🙌, köszönöm szépen.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Luck Dragon #275 üzenetére
Szokásos Xiaomi. Nagyon stabil és erős a Wifi benne.
-
Wifi 📶 hatótávolsága és érzékenysége milyen?
-
helixP
nagyúr
válasz
szabo.csabi #269 üzenetére
Ha elég a H+, akkor kibírható. Volt egy darabig B20 nélküli Redmim, , Vodásként és én jól megvoltam 4G nélkül is. Ahol meg nem volt 3Gm, ott nem volt a Telekomnak se 4, se 3g-je.
Ilyen előlap / kijelző arány mellett szerintem is az 5.5 az ideális, zsebben is hordozható, tartalom fogyasztásra első osztályú.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ezt vitatnám
én kisebre akartam váltani note1-ről
szerencsére az utódok meg sok más 5,5-es teló mérete és tömege már sokkal kisebb, a note1 valami 190 v 199g volt és a krete is elég nagy
de az új ájfonon' jót mosolyogtam, hogy az sokkal nagyobb ekkora kijelzővel, komolyan nem értem hogy adhat valaki azért pénzt -
válasz
szabo.csabi #269 üzenetére
Vodafone-osként B20 nélkül, 4G sehol sem lesz, még Budapesten sem nagyon.
A méretet neked kell eldöntened, 5.5 col már kényelmetlen egy kezes használathoz, viszont felhasználói élmény szempontjából sokkal jobb. Nekem pl. az 5.5 a minimum méret, amit hajlandó vagyok megvenni. Ha megszoktad a nagy kijelzőt, már nem akarsz kicsit utána.
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok,
az innen rendelhető mobilokon beállítható magyar nyelv? Illetve még az érdekelne, hogy Budapest + agglomeráció (~ 30 km) körzetben mennyire érezhető a B20 hiánya? Vidékre ritkán járok és ha jól tudom Vodafoneos ügyfélként ott is több mint valószínű, hogy számíthatok a 3G-re.
Kb. 50 eFt-ot szánnék egy készülékre, jelenleg a Xiaomi Redmi 4X (fekete) és a Xiaomi Redmi Note 4X (fekete) között vacillálok (mindkettőből 3/32 GB). Per pillanat a méreten agonizálok, nem tudom kell-e nekem az 5,5 inch ugyanazért a pénzért!? Alapvetően egykezes mobilhasználó vagyok, nem tudom mennyire lenne kényelmetlen egy ekkora telefon használata.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #266 üzenetére
Igen tenyleg az, de az osszehasonlitasban ha megnezed a mi5s ISO-ja 2000-en allt. Igaz, a pixel xl alacsonyabb ISOn es gyorsabb zarsebessegen volt, valszeg a lencse miatt. Sokat szamit. Foleg ha megnezed a sarkokat.
A Xiaomikkal fenykepezesnel meg a szoftver is "besegit" sajnos. -
tibcsi0407
félisten
válasz
ThorsHUN #265 üzenetére
A szenzor önmagában semmire nem garancia. A lencserendszer, a fókuszálás típusa és a mögötte álló szoftveres háttér legalább annyira fontos.
Nagyon jó marketingértéke van rámondani, hogy ugyanaz a szenzor van benne, de azért nézzünk már egy rossz fényviszonyok mellett összehasonlítást. LINKNem kell minden hülye marketinghablatynak bedőlni.
Szerintem nyugodtan megveheted, mert attól függetlenül ezért az árért nagyon jó telefon!
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #264 üzenetére
Azert egy pixel XL szenzor nem egy fos
100K-ert meg plane nem. "csak" annyi a bibi, hogy 1, nemsokara itt a mi6 2, meg csak global developer rom sincs a mi5s-hez. Szerintem nagyon kevsen veszik. Emiatt valszeg meg megkapja az epp aktualis android verziot de a kovetkezot mar nem.
Egyszeruen nem merem megvenni. :S -
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #262 üzenetére
Ezert vagyok merges, mert a mi5s-nek eppenseggel kivalo a kameraja, csak eppen elfelejtik frissiteni tamogatni.
Duhito. -
tibcsi0407
félisten
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #260 üzenetére
Annyira idegesito, h a mi5s nem kap tamogatast
-
trevis69
csendes tag
Sziasztok,
mivel látom Ti jobban értettek hozzá, tudnátok egy linket dobni vagy esetleg leírni, hogy lehet a 8.2.2.0 Global Stable-ről Global Dev-re váltani?
Tibcsi elmondása alapján ez jobb, mert hamarabb kapja meg az egyes újításokat.
Előre is kösziUi: Tibcsi köszönöm a kuponkódot és a magyar szerviz partnert.Gondolom sok munkád van benne.
-
tibcsi0407
félisten
-
helixP
nagyúr
Milyen kis okos kütyüt árulnak az indiaiak
Szerintem teszek egy próbát.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Én a memóriakorlátozást kikapcsoltam, de a miui optimalizálást nem. Akkukorlátozást pedig a fontos appoknál /messenger stb/ egyenként ki lehet kapcsolni. Amúgy az én Note 4X-em 8 nap alatt jött meg spemall-ról EU express szállítással Miui Global 8.1 Stabil 8.1.10.0 rommal /magyar nyelvű/, de kapásból felajánlotta MIUI 8.2.2.0 OTA frissítést. Adtak hozzá ajándékba átlátszó puha szilikon tokot és üvegfóliát is. Alapból unlock-olt a teló. Akksi ideje brutálisnak tűnik. Minden általam próbált játék max beállításokkal szépen fut /GTA San Andreas, FIFA 16, Asphalt Extreme, Bully /itt árnyékokat ki kell kapcsolni/, F1 2016 stb./
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Valaki akinek ilyenje vagy snapis note 4e van megnezne nekem h direkt napsutesben (majd napkozben del tajekan) mennyire marad olvashato lathato a kijelzo?
-
Dapro
senior tag
6 óra most a sot.
miui optimizationt kikapcsolta valaki? azt olvastam jó ha ki van kapcsolva.
viszont a battery optimizationt nem merem kikapcsolni mert így is sokszor nem kapom meg pl a messenger üzeneteket -
ThorsHUN
őstag
Itt 1:50-nel amikor radugja a toltot, mi a turo az a feny ami felgyullad?
Olyan mintha a kijelzo latszodna at... -
Chaser
legenda
válasz
vadkörte #241 üzenetére
így ok
lehet nálam is az lesz a vége, kéne már valami, mióta összetört a note1 kijelzője hiányérzetem van:d
Dapro sot engem is érdekelne
nem legegyszerűbb azt úgy mérni, hogy ne felhasználói szokástól függjön, valami 720p-s mkv full fényerőn, és abból már lehet következtetni sok mindenre
-
Dapro
senior tag
huh nagyon kemény a teló battery time most 2nap 2óra, hazajöttem MOra utazás előtti nap töltöttem most van 30% on, volt benne messenger, messenger video chat, kb fél óra gaming, skype video chat, all time wifi+bt on, filmnézés 1 óra min, fotózgatás szóval average use. elég jó.
china stable rom még mindig. de várom már, hogy rakhassam globalt rá
-
vadkörte
addikt
Sikerült félreértened a hsz lényegét.
Arra vonatkozott, hogy nem vagyok a "Jajj Kínából nem veszek semmit, mert mi van, ha garanciáztatni kell" csoport tagja. Ergo, nem fázok a külföldi vásárlásoktól.
Volt kolléga frissen kibontott iP 4-et küldött vissza cserére, mert nem működött a rádió része. Se a WiFi, se a telefon. Mégsem vont le senki messzemenő következtetéseket.
Mint mondtam, nem holnap akarok vásárolni. A tarcsi Redmi 1S meg szépen teljesít mindennapos telefonnak is. Talán május körül válik esedékessé a vétel.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
vadkörte #235 üzenetére
a gari azért nem úgy működik, hogy levonsz 1 db teljesen más gyártó termékéből statisztikát ( :
ha vettél volna abból a telóból ezret, még az is csak egy kis mikro alap lenne
gariztattam már fél millás prémium notebookot, újan is
emlegették itt a samu s7 edge-t, olvasgattam utána, az is tud hullani, osztán' elég premium szegmens
ez ma már így működik ki kell fogni, neked lehet 3 évig megy bármi gond nélkül, uo. típus meg ismerősödnél két hét alatt meghal, nincs összefüggés
ennyiért én megvárnám az eustockot, talán még olcsóbb is lesz -
vadkörte
addikt
Akkor jól értelmeztem, hogy most 199$ + 35$ és EU-raktár.
Jó ár, és nincs tréfarépa, a gari miatt nem aggódok, a most eladósorba lépő szintén inChina Huawei G700-am is hiba nélkül ment az elmúlt 3 évben. Csak most a kocsira is kell költeni. Remélem május körül nem lesz +50%-kal drágább...
OFF vége, mert még kiszór a modi.
[ Szerkesztve ]
-
-
vadkörte
addikt
válasz
Egonyolc #231 üzenetére
Igen, ezt benéztem én is. Nem tűnt fel, hogy nincs "X" a 4 után.
Kérdés, hogy a Note 4 Internatopnal - ez nem az indiai verzió? - mennyire lesz használható itthon, van/elesz-e ROM hozzá, vagy régióspecifikus? Nekem a mókolatlan kínai stable is megfelelne, csak a magyar nyelv legyen benne, használni akarom, nem mókolni. Lesz-e normális frissítése? Honorby mennyire megbízható? Milyenek a díjai? (Ha jól értelmeztem jelenleg a global ~235$-ért jönne EU Wh-ból, ez annyira nem rossz, cirka 66E.)
-
Egonyolc
aktív tag
nekem is az a válsz jött, hogy kb egy hét az Eustock, a Xiaomi.hu-ról pedig, hogy megrendelték, és várják a visszaigazolást.
(#227) vadkörte
Igen a globál az amit én nézek, csak ugye a normál Note4 az a 10-es helios, még kb ez a fórum az ami a legközeleb áll, amíg nincs sajátja.
A Xiaomi meg &@{Đ meg, hogy nem tud valami normális elnevezést bevezetni. Mondjuk "Piaconként" (Kina/India) biztos át van ez gondolva, de nekünk Mo-ról ez így elég kusza...[ Szerkesztve ]
-
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok,
jól látom, hogy Honorbuy kívül nem nagyon van lehetőség normális rendelésre?
Írtam egy érdeklődést a Xiaomi.hu-ra meg az eustock-re, várom az Ő válaszukat, azért a magyar gari nem lenne rosz.
Ha valaki tud esetleg más "normállis" forrást, azt megoszthatná akkár privátban is, bár biztos van több érdeklődő, most hogy a 3s-már kifutóban van... -
Dapro
senior tag
Gyakorlatilag már mindent megpróbáltam (az összes leírást a fórumon elolvastam) de sok helyen azt írják leginkább hogy várni kell pár napot (5-7)
Sok embernek a Windows driverekkel volt a gondja azért nem ismeri fel, de azt is próbáltam. Meg hogy dev rom alatt próbáljuk a bl nyitást de hogy tudok fwltenni dev romot ha nincs nyitva bl... Gondolom van más út is de jó lenne nem brickelni a telot.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Az mennyit befolyásol unlock app használatán / Rom felrakáson, hogy MTK-s, vagy Snapis a készülék?
Tempered glass-t ki milyet használ?
Előre is köszi.
-
Ezt olvastam az XDA-n erről az 50%-os megállásról:
YOUR ACCOUNT NICKNAME AND NAME WHILE APPLYING UNLOCK SHOULD MATCH. It is a reason for that 50% stuck error.)
És még:
the only one rule is to be logged with your right account with/using phone number in device AND in unlock tool
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Na megjött az sms akkor global dev lesz.
"A fekete/fekete 3/32GB-os verzió megindította a nyálelválasztásom" nekem is az van nagyon jól néz ki, kár h a tempered glass nem jó rá amit küldtek :/ de amíg nem szerzek jobbat muszaj.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Így van. A Redmi 1S-emen is MIUI 8.1 van (Xiaomi.eu-s ROM-mal) és mégis 4.4.4-es a főverzió.
Hamarosan telefonvásárlás elé nézek. Hamarabb, mint terveztem.
A márka az eldöntetett. Xiaomi.
A típus még kérdéses. Szemezek a Redmi PRO-val is, de fázok az árától...
A másik ez a Note 4 (X) lenne. Egy Huawei Ascend G700-at fog váltani az utód. Bár vidéken élek, de a B20 frekvenciasáv hiányától nem esnék kétségbe, telefonon a 3G-vel is elvagyok. A fekete/fekete 3/32GB-os verzió megindította a nyálelválasztásom. Szerintetek lehet majd valamikor itthon is kapni? Nem probléma a kínai rendelés sem, a G700 is onnan jött, de jobban szeretném, ha itthon tudnám megvenni. -
Az android verzió nem függ összes a MIUI verzióval, vagyis lehet MIUI 8 alatt 6-os, 7-es, de akár 5-ös android is. Sőt, általában egy adott készüléken nem szokta a Xiaomi frissíteni az android verziót, hacsak nem csúcskategóriáról van szó (legalábbis ritkán), de a MIUI frissül újabbra.
-
Dapro
senior tag
válasz
tibcsi0407 #208 üzenetére
A dev miért jobb mint a stable?
-
Dapro
senior tag
válasz
tibcsi0407 #202 üzenetére
Ja azt látom h miui 8 alatt android 7et mutat a képen de nekem 8.2 miui van és android 6.0.1 akkor maga az android nem frissül? vagy ez nem tudom, hogy működik.
Amúgy igen china stable van rajta és bl nyitast várom, hogy global stablet rakhassak rá. -
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #204 üzenetére
A spemallrol nem globallal szallitjak, ha bepipalod a multilanguage-et?
Asszem bele kell assam magam ebbe a dologba eddig nem volt szuksegem ra de ugy latszik lesz
-
-
Dapro
senior tag
android 7 lesz erre a telóra?
kaptam egy frissitest V8.1.12.0.MCFCNDI re és most már 8,2,3,0 MCFCNDL (az utsó betű változott)
remélem hamarosan engedélyezik a nyitást mert global stable kéne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Xiaomi legújabb középkategóriás üdvöskéje járt nálam tesztelésre. Nézzük, hogyan teljesített!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest