Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Köszi a tesztet!
Bocs, hogy kritikus vagyok, de ha már nyomdász vagy, valószínűleg nem veszed rossz néven az alábbiakat.Én azt javasolnám, hogy mondjuk valami hasonló tesztábrát jeleníts meg a kijelzőkön.
A következő az lenne, hogy sötétben készíts képet a telefonokról és pontosan szemből. Két okból sötétben:
- hogy ne tükröződjön a kijelző
- és hogy ne zavarja meg az ember szemét a fehér és fekete telefonkeret, mert az iszonyatosan becsapja a szemet!!! (lásd A és B színt, amely ugyanaz!)Én azt is javasolnám, hogy túl a max. fényerőn (amiből kiderül, hogy melyik fénye erősebb esetleg) szemre igyekezz beállítani ugyanazt az értéket a két telefonon, hogy a fényerő-különbség ne zavarjon minket és úgy készítsd a fotót. Az egy dolog, hogy a fehér melyiken "fehérebb" vagy intenzívebb, de érdekes lenne, hogy a szürkeárnyalatokat miként adják vissza? Egyformán látszik a különbség a szürkeárnyalatos csík két szélső értékénél? Általában a kijelzők nem csak úgy értékelhetők, hogy jobb és rosszabb, hanem az egyik ebben jobb, másik másban. Ki tudja, a BOE lehet, hogy szemre jobb, a másik meg esetleg időtállóbb?
Én egyébként nem gondolom, hogy lényegi, örömre vagy bánatra okot adó különbség lenne a két kijelző között, az inkább az ember "gyarlósága", hogy szeret rangsort felállítani és győzni vagy veszíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest