Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Köszi a tesztet, természetesen a hétvégi forduló eredményét is elolvasom, de az első kör is kielégítően bizonyította, hogy ez az EBBG / BOE téma inkább vihar a biliben. Ráadásul nekem 2 dolog is tovább enyhíti a fehér megjelenítésének különbségét:
1) Motorola Razr i-m AMOLED volt, ennél szoktam hozzá az inkább sötét témák/app-színvilág használatához. Mondhatnánk a Beállításokat, de nekem egy téma miatt az sem fehér, alig látok fehéret huzamosabb ideig (talán a böngészőben honlapok szövegének háttereként).
2) Fél tucat alkalmazásnál (FBReader, EZpdf, Feedly, BIZ Knights szótár, stb.), ahol gyakori lehetne a fehér háttér állandó Olvasói módot állítottam be még EBBG-n is (ha indul az app mindig átvált), annyival jobban esik a szememnek a számottevően sárgásabb (pergamenesebb), melegebb színvilág. Úgy tűnik, hogy én az EBBG-vel kifejezetten jól jártam
Főleg úgy, hogy ami inkább érdekelt, abban pont nem tapasztalsz érdemi különbséget: a fényerőben. Ez megnyugtató, innentől a téma kipipálva.Akku: 89% -> 19% 2n17h55m alatt, kijelzőidő: 6h0m55s, amiben volt bő egy óra játék is. Nekem ez több, mint kielégítő, még a visszafogottabb élettartam-kímélő használat mellett is. Persze fele ekkora csíkszélességű processzor (pl. SD 625) sokat dobna, de azoknak meg a nagyobb felbontás miatt az erősebb CPU ellenére is gyengébb a grafikai teljesítménye (nem eléggé erős a GPU), ezért nem lett 4 Prime.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest