- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Lordus #10714 üzenetére
Nem jó szó,hogy " megfelelően működik,mert a stabillal együtt mindegyik megfelelően működik. Ami miatt meg ajánlanám egyiket vagy másikat,az nem biztos,hogy Neked is bejön😁 Szerintem bármelyiket választod,jó válaszrás lesz. Nekem mindegyikből van egy mentésem aztán 3- 4 naponta váltok. Most már van egy stabil is. Leszinkronizál a micloud- al és már olyan mintha tegnap is ez lett volna rajta.😁😁
#10724 trebrona: Én sem tartom be ezeket a szabályokat. Szerintem elronthatatlan romolással,ha hozzávaló a rom és megbízható helyről jött. Pl.: 4pda,xda.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Temu
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest