Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Bármelyik nem gyári kamera alkalmazás
Sok téma van róla fent a MIUI fórumon.Footej Camera-t vettem meg és azt írták a fejlesztők, hogy ez nem az alkalmazás hibája, mert ott kikapcsoltam a hangokat: "Thanks for your feedback. Unfortunately in some models that produced for countries that have strong restrictions about privacy, vendors don't allow camera apps to disable sounds."
Ezek után rákerestem a problémára MIUI fórumokon és nagyon sok embernél van ugyanez WhatsApp-nál is példázl. Megoldás: ki kell törölni a camera_click.ogg-ot a rendszerfájlok közül

(#6606) aelod: Ez egyáltalán nem off. Jó tudni, hogy a telefon szoftvere nem engedi egyes alkalmazások hangjának lenémítását. Ilyenről még sosem hallottam és über bénaság, ezt Te is beismerheted.
-
orso0355
őstag
Igen, csak ahhoz az kell, hogy ne éjszaka érjek haza mindennap, és ne reggel korán menjek el dolgozni.
Más: ti mit gondoltok arról, ha mindig be van dugva a töltő a konnektorba? Van, aki szerint tökmindegy, van, aki szerint ezt nem kéne... van erre valami általános okosságotok?
-
vince
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest