- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
trebrona #30288 üzenetére
koszi a kepet! azt meg nem tudom mondani, hogy az en esetemben ugyanez volt-e a szoveg, de volt benne egy emoji kb. ugyanitt a szovegben, de en inkabb piros szivecskenek neztem
bar ez is hasonlo.
szerk: ja meg mintha a mi video app iconja mintha kek szinben jelent volna meg az ertesitesben, de amugy ugyanugy nez ki, mint a te kepernyomenteseden.azt hiszem csinalok egy frissitest azert a telon, mert sajnos ennek nem vagyok bajnoka, ezert is lett extra gyanus ez az orosz cucc. de mivel az enyemtol total fuggetlen masok is kaptak, talan nincs akkora gaz... fene tudja.
-
orso0355
őstag
Meggondolom
Most úgyis cserélik a céges telót is, lehet, hogy az is elég lesz, és akkor nem kell kettőt hurcibálni...
Nehezen válok meg a 4X-től, ez az eddigi legjobb telefonom, nagyon összenőttünk (nem mellékesen a mérete is pont jó, nehéz lesz megtalálni az utódját, ha egyáltalán).
Azért még küzdök vele, lehet, hogy egy FR sem ártana neki (csak nekem).
-
orso0355
őstag
Az én "újévi" meglepetésem a Xiaomitól, hogy az alsó gombokra egyszercsak elkezdett 5 másodperces késéssel reagálni. (Meg hogy a Mi Band 5-re nem küldi az üzenet szövegét, csak hogy "üzenet érkezett", de ezen már túlvagyok, minden létező beállítást, appot teszteltem, semmivel nem jó, szóval marad a telefon hibája).
Sajnálnám pedig, ha le kéne cserélnem, bár így 3 és fél év után már lehet, hogy elfáradt. Most leszedtem róla a hydrogel fóliát is, hátha javul az érzékenység, és valóban, jobb lett a két szélső gomb, de a home, az valami katasztrófa. Megnyomom, egyszer semmi, csakis és kizárólag másodszorra reagál, akkor is először csak elhalványul a képernyő, és 5 másodperc után történik csak valami. (Érdekes, mert ha hosszan nyomom, azonnal zárja a kijelzőt, tehát érzékelni érzékel.) -
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt mar valaki olyat, hogy a 4X-en a Mi Video egyszer csak kuldott egy orosz nyelvu notificationt? Fogalmam sincs mi lehetett, eppen ezert nem is nyomtam ra, de mikozben azon tunodtem, hogy mi a fene lehet, kozben egy kis ido utan magatol eltunt... egyebkent meg nem is hasznalom a Mi Video-t, ugyhogy ha angol nyelvu tartalom lett volna, akkor is meglepodok
-
bobalazs
nagyúr
Tudtok valamit a nagyon lassú töltése crdroidra? Gyári töltő ilyen 800 mah körül szokott tölteni, szerintem lassú. Úgy olvastam valahol hogy a gyorstöltés támogatott?
-
beef
őstag
Tesztelgetem crdroid 7.1-et.
Akku töltés sajnos csak ~2000mAh, próbálok keresni hozzá QC3 gyorstöltés kiegészítőt, mert korábbi rendszeremmel ment a ~2500mAh is.
Merülésben kb. ugyanaz mint Bliss 12 + Rockstar v9 kernel (a kernel volt nagyon jó).
Ha kihangosítóhoz kapcsolódok és jön egy sms, akkor nem egyszer játssza le a hangot hanem többször.
Volt olyan, hogy nem tudtak elérni, csak sms jött, hogy nem fogadott hívás, többször is. Ezen lehet segített a GSM/WCDMA/LTE-re átkapcsolás (ez idővel kiderül).Más gondom eddig nem volt vele.
-
orso0355
őstag
Na, vissza az alapokhoz 😃
Feltettem egy új chat appot. Mindent IS beállítottam, engedélyek, értesítések, akkukímélő ki, képernyőzár, lebegő értesítés, led világítás (ez lenne a fontos nekem), mittomén... mégse jelez semmit, akárhogy is próbálom, se fent, se lent, se semmi. Már megesz a méreg XD
Nem igaz,.hogy ennyire béna vagyok... szerintetek mi a nyavalyatörés van?Minden más (régi) appom jól működik, nyilván két éve állítottam be utoljára... az alkalmazásengedélyeket is egyesével átnéztem.
-
siddis
őstag
Jött ki új official TWRP.. https://dl.twrp.me/santoni/
-
bb71
őstag
Kit érdekel egy Nikgapps, amikor a CrDroid után egy újabb csodát találtam hőn szeretett telefonunkra!!!
trCamera_Xmas_Release.apk
[link]Minden is működik benne (crdroidon vagyok ugye A11)!+!+!
- video
- slow motion
- time lapse
- night sight
-...Fontos: videók tárolásának hatékonyság növelésére a H.265-öt NE állítsátok be, mert nem tudja és nem lehet vidót készíteni utána!!!
és Áldott új évet kívánok Nektek!
-
siddis
őstag
Jöttek ki ma új NikGapps-kiadások.. Pie, Q és R is..
Nem mellesleg Boldog új Évet..
-
beef
őstag
válasz
bobalazs #30263 üzenetére
Azért kérdeztem csak, mert azt hittem tudsz valami extra (általam nem ismert) infót, azért csinálod így.
Egyébként Orange recovery-ben lehet összefűzni a telepítéseket. Tehát berakod listába, rom, gapps, magisk, stb. zip-eket és egymás után lefuttatja. Nem kell külön figyelni, hogy mikor végzett az aktuális telepítés.
Persze hasznosabb külön, mert akkor a log-ot könnyebben át tudod nézni, hogy kaptál-e valami hibaüzenet az aktuális telepítésnél. -
bobalazs
nagyúr
Lehet hogy megy csak otp nem küldte azt a nyamvadt smst. A hivás fogadás pl működött dual simmel.
Csak már nem vártam meg, átraktam másik teloba a másik simet. Bár ott se jött meg hamar de legalább megjött.
Kegyetlen jó a rom, nagyon fasza a akksi ideje, sztem ha nem nyulok hozzá, 7 napig simán elmegy a teló. Van benne egy akksi töltö funkció ami beállitható %on ki be kapcsolhatja a töltést, az szerintem bugos. 60 be 80% ki funkciora tettem, és lemeritettem 40%ra nem volt hajlando tölteni a telo abszolut. kikapcsolva a funkciot ujra ment a töltés. KB ennyi.
A dec 22?-i security update miatt is érdemes használni, biztonsági csomag androidos a legujabb.
Ide is leirom a telepitést, hogy egyszerűsitsem a dolgot:
3.3.1-0 TWRP
rá a orangefox https://sourceforge.net/projects/jabiyeff-build/files/Recovery/OrangeFox-R11.0-santoni-29.11.20.zip/download
fel a romot https://crdroid.net/santon
orange ujrainditás után, (rendszer ne töltsön be)
megy rá a gapps https://sourceforge.net/projects/nikgapps/ az utolso NikGapps-basic-
arm64-11-20201214-signed -
trebrona
nagyúr
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a telefon leváltásán.
Két éve használtan vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve:
1-2 napot kibír,
lehet vele telefonálni,
4G-t tud,
2 SIM kártyás.
Ami nem tetszik (már):
- gyenge videó,
- gyenge képek - főleg sötétben, vakuval.
- viszonylag lassú tud lenni időnként (ez annyira nem érdekel, nem zavar, ha várni kell 1-2 mp-et, hogy betöltsön egy cikket).
Mire cseréltétek?
Milyen előnyök miatt válaszottátok az adott készüléket?
Milyen jellemzőt "áldoztál be" az új készülékkel?
Valami tipp?
A lehető legolcsóbb/jobb megoldást keresem, de tényleg, használt telefontól sem riadok vissza. Nem fontos, hogy a legújabb modell legyen. -
bb71
őstag
Eddigi legjobb ROM. Szigorúan a szerző általi OrangeFox-ot ajánlom hozzá.
Mivel beta, van egy két érdekesség, pl. a Mobilhálózat konkréten kiszürkített, nem lehet rábökni, hogy belépj a menűjébe. De, ha bekapcsolom a lehúzós menűből az adatkapcsolatot, akkor alá bökve be lehet lépni a beállításokba.
bobalazsnál nem megy a dual sim funkció... -
zzolika
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek fölösleges hydrogel fóliája? Rendeltem Kínából, de 3 hónapja nem ért ide. -
szimi57
őstag
válasz
SenorGrande #30248 üzenetére
Természetesen FR után elölről kell kezdeni mindent. Szerintem erre nincs egyszerű megoldás.
-
kano
nagyúr
válasz
Senki sem használ ilyen hitelesítést. Csak a szívás van vele.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Nincs valami google felület ahol ezt PC-ről kényelmesen lehet kapcsolgatni?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
szimi57 #30247 üzenetére
De FR után nem lesz fent az app, és nem lesznek benne a fiókok. A hozzáadáshoz/bejelentkezéshez kellhet a 2Fa kód. Azt honnan szedem, ha egyszer reseteltem a telefont?
Szerk:
Ez a 3. topik, ahol megkérdeztem. De mintha lehetetlen kérdeznék. Mintha csak én használnék kétfaktoros authentikációkat.
Mindegy. Szerintem az lesz, egyesével kikapcsolgatom mindenhol, FR után meg újból beállítom mindenhol. De nem hiszem, hogy ez a - legegyszerűbb - módja. -
szimi57
őstag
válasz
SenorGrande #30246 üzenetére
Szerintem nem kell kikapcsolni a hitelesítést, viszont, ha volt beállítva ujjlenyomat vagy egyéb biztonság azt ki kell szedni.
-
SenorGrande
senior tag
Szeretném a telefonomat gyári állapotra visszaállítani, a kérdésem pedig a kétlépcsős hitelesítésekkel kapcsolatos.
Minden app/weblap/szolgáltatás kétlépcsős hitelesítését ki kell kapcsolnom, utána FR, vissza az appok, és újból beállítani? Vagy mi ennek e menete? -
macssessz
tag
válasz
bobalazs #30231 üzenetére
A HW apróra már írtam, a választ várom.
Csak azért kérdeztem itt, hátha valaki látott ilyet a közelmúltban.
Az Aliexpresst meg hasonlókat kihagynám.
Egyrészt nem rendeltem még, nem tudom hogyan kell csinálni, másrészt fájna ha az ezer forintos tokért fizetnék két-három ezer postaköltséget. Akkor megvehetem itt is és esetleg még meg is tapizhatom mielőtt megveszem. -
macssessz
tag
Üdv Márkatársak!
Szilikon tokot keresgéltem a neten kedves 4x-emhez és meglepve tapasztaltam, hogy csak drága, színes 3-4e Ft-os tokokat és 0.3mm-es szilikon tokokat találok. Nem találtam pesten sima mezei tokot normális árban. Esetleg tudja valaki hol vehetnék a régihez hasonlót tokot?
Köszi előre is a segítségeteket. -
bobalazs
nagyúr
Úgy látom nem én voltam a hülye.
[kép]
forumán xda-dev Redmi 4x orangefox oldalán írja több user hogy nem volt password sem lockscreen beállítva és lezárta nekik az adatparticiót- encrypted data, illetve ott egy komment a másik verzióról aki szintén ugyanabba a problémába került mint tegnap én (i end up with boot logo and nothing happens anymore)
Pont ezek voltak nálam is a probléma
Ezek szerint vannak nem ajánlott orangefox verziók! R11.0_0-stable és R10.0._3 stable konkrétan. -
szimi57
őstag
Lecseréltem az OrangeFox recoveryt erre úgy, hogy nem töröltem előtte az ujjlenyomat feloldást. Nem jött elő semmiféle jelszó kérés, megmaradt változatlanul a feloldás is. Marad ez.
-
bobalazs
nagyúr
Ez alapján ezt a gyári romot
Xiaomi_Redmi_4X_V11.0.2.0.NAMMIXM_20191107.0000.00_Global_7.1_XFT_(by_xiaomistockrom.com)
flasheltem fel flashelt is elég sokáig, majd elindult a teló de nem tölt be a rendszer
a flash progi pedig ezt írja
[link]NOFENE csak várni kellett és betöltött!
AZt hiszem mára befejeztem! -
bobalazs
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #30212 üzenetére
Nem működik a recovery, sem twrp sem fox reboot után és nem bootolt be a rendszer sem.
MOst egyedül azon vagyok hogy fastboot alól fel tudjam tenni a global romot valahogy. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bobalazs #30211 üzenetére
Nem ez a LazyFlasheres dolog kell?
Recoveryből telepíteni, ami neked ahogy látom a narancsróka. És a reboot system után el kellene indulnia miui-nak.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Lackooo84 #30210 üzenetére
Pontosan leírtam minden lépést amit csináltam a korábbi hszeimben. Nem csináltam vele semmit.
Azt a megoldást találtam ki hogy egy korábbi verziójú
OrangeFox-R10.0_3-Stable-santoni.zip recovery.img -t flasheltem fastbootban
és abban betöltött az orangefox. ott rányomtam a reboot to systemre, és most csak a mi-s töltöképernyőt látom a rendszer nem töltött be.Próbáltam most amit írtál, mert fastboot modban engedett lépni,
viszont ezt írta ki -
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Lackooo84 #30208 üzenetére
Gyalu, ezt hogy érted. Mit tudok csinálni ezután hogy tudok rendszert felrakni a telóra?
Backup eleve nem lehetett ha egy recoverybe se tudok belépni. Kb semmit sem tudok csinéálni recovery nélkül. És még mindig nem tudom mit csináljak.nem volt semmilyen képernyőzár.
Felül tudom írni a gyári mi-recoveryvel? AKkor talán nem bootol be ebbe aze encrypted üzenetes orangeba, és el tudnám inditani a rendszert?
meg van ez a gyári img valakinek? Feltöltené vhova?
Nem kell nekem már semmiylen orangefox csak működjön a teló. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Lackooo84 #30200 üzenetére
FR az minek a rövidítése, nem tudom.
szimi57
jó lenne ha nem egy állítólagos dologgal segítenél hanem valami biztos megoldás kell.
Itt van beragadva ebbe a képernyőbe a telefon.ha megvan a stock recovery redmi 4x-re azt osszátok meg velem kérlek, visszarakom azt fastbootból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest