- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
Szerintem sajnos csak az undorító flip tokok védenek jobban. Viszonylag vastag - valószínűleg kartonnal tömött - lapok védik a készülék elejét, hátulját és a túlnyúlásaik pedig az oldalakat és a sarkokat. Ezek persze a telefont tartó/rögzítő műanyag/gumi tokon felül értendők.
Én már 5-6 alkalommal cseréltem kijelzőt a 4x-emen, utána vettem egy felülről lefelé nyíló flipes tokot, ami már kicsit több, mint 1 éve védi a készüléket.
Undorító és emlékszem, hogy hangosan felröhögtem, mikor először láttam ilyen tokot az utcán telefonálás közben egy Samsung Note-tal. Nagyobb volt a telefon a tokkal, mint a használója feje és nyaka. De ez működik, egyik másik tok sem védte meg a telefont.
Egy ilyen tokot használok: [link] - ~2mm az elő és a hátlap vastagsága
A lefelé nyílónak az oldalra nyílóval szemben az az előnye, hogy egy kézzel és egy mozdulattal elő lehet venni, feloldani az ujjlenyomat olvasóval és kinyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest